0 oy
46 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (152 puan) tarafından

7 gün süren adetim 5 gün sürdü adet yoğun kan geldi hatta büyük kan pıtısı düştü 5 gün sonra tekrar oldum ilk defa böyle birsey yaşıyorum doktora gitmelimiyim

4 Cevaplar

0 oy
önce (23 puan) tarafından

Gidip sorabilirsin bence geçmiş olsun  kistte düşürmüş olabilirsin 

önce (152 puan) tarafından

Tamam cok teşekkür ederim 

-Reklam-
0 oy
önce (644 puan) tarafından

Aynı durumu bende yaşamıştım 1 hafta arayla tekrar adet olmuştum . Doktor aşırı stresten kaynaklanıyor demişti 

0 oy
önce (593 puan) tarafından

Bende şuan 3 günüm akşam duşa girdim akşamdan belli hiç gelmemiş mesela benimde adetim 4 günden sonra azar azar gelir ,  ben ilk gün olmama rağmen hiç yoğun geldiğini görmedim 

0 oy
önce (6,938 puan) tarafından

Havalar da etkiliyor olabilir yada ilaç kullandıysan eğer oda yapar bir doktora görün 

önce (926 puan) tarafından

Bende ilk 10gun erken oldu adetim,sonraki ay 3gun ,sonra 1gun erken ,sonra 4gun erken oldum,son iki adetim çok şiddetli geçti,hani doğum zamanı bele vuran bı sizi vardı sanki iğne yapıyorlar gibi kasiklarima kadar vuruyordu,iki gün öncede aynı şekil oldum ve dün akşam hafif lekelenmem oldu bugün adetim ,acaba normal mi böyle,her ay bir iki vs öne atması, antibiyotik kullandığım zamanlarda oldu ama ilaç genelde geciktirir derler 

önce (6,938 puan) tarafından

O günlerin bir öyle bir böyle olması normal eğer bir sağlık sorunu yoksa tabi. Doktorum bana gayet doğal bunlar demişti 

önce (926 puan) tarafından

Çok sağol cnm 🙏 

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 196 göst.
+2 oy
0 cevap 102 göst.
0 oy
5 cevap 94 göst.

Kategoriler

1,489,421 soru

24,343,769 cevap