Bir tane kızım var 4 yaşında çok ara verdim diye mi Bir tane daha olmuyor bilmiyorum ama gerçekten artık hamile kalmak istiyorum uzun süredir de uğraşıyorum ama bir türlü hamile kalamıyorum doktora gittim hamile kalmanda bir sıkıntı olmaz dedi rahim tersliği var bir de kist var ama hamile kalmanı engel değil dedi ama yine de kalamıyorum Başka yapabileceğim bir yöntem var mı
Rabbim sana ve isteyen tüm herkese nasip etsin inşallah canım gebeyim dualarımdasınız. Ben pcos hastasıyım doktor tüp bebek deneriz doğal yolla olmazsa demişti çok şükür kendiliğinden oldu ikiside
Yumurtlama gününü takip edebilirsin. Çok düşünürsen stres yaparsın akışına bırak .. Allah nasip eder inşallah
Takip ediyorum hayırlısı olsun inşallah
Çok düşünmek stres yapmak engel oluyor maalesef kendimden biliyorum aynı şekilde bizim gelinde çok düşünüyordu çok istiyordu stres yapıyordu bir sene boyunce sonra dusunmeyi bıraktı ve iki ay içinde hamile kaldı suan 8 haftalık
Ne kadar süredir olmuyor?
Ara vermekle alakası yok, nasıl korunduğun önemli olan.
Ben 5 yıl aradan sınra doğum yaptım mesala zeytinyağı ve kuru incir kürünü araştır netten
Aynı durumdayım bitane vitamin var özelden yaz yazayım doktora git deki bunu kullansam olurmu bende şuan senle aynı durumdayim cuma günü gidicem bunu kullansam olurmu dicem kafama göre almak istemiyorum
Sen hamilelikten kaçarsan o seni kovalar sen kovalarsan o kaçar
Kafana takarsan olmaz söylemesi kolay yapması zor bende geçen her adete test yapıyorum bir kez boş gebelik yaşadım şu an da istiyorum
Agustostan beri bizde deniyoruz ama olmadi
Bizde de durum aynı 3 yaşında kızım 1 senedir deniyoruz olmuyor 🤦🏻♀️
Yumurtalık takibi ile yapıyorum , özele gidecem bu ay bakalım nasıl olacak. Eşimde sperm testi verecem yarın hangimizde artık sorun Bilmiyorum
Ablamin kızı 4.5 yaşında hemen olmuştu. 1 senedie 2. Yi istiyor olmuyordu doktora gitti geçen ay. Yumurta rezervi çok azalmış. Çok üzüldüm. inşallah sıkıntı yoktur sizde ve hemen olur 🥲
Yumurta rezervi dediğin şeye nasıl bakılıyor cnm doktira ne denilmesi gerekiyor?
Amh bakıyor canım yani kandan bakılıyor sadece kan testi gerekli
Uzun zaman olmuş sizin kontrollerde bı sorun çıkmasıysa esinizde kontrole gitsin.
Bende aynı durumdaydım 6 yaşında 1 oğlum var yaklaşık 1 senedir çocuk istiyorduk iyi bir doktorum var ona gittim bana 3 ay doğum kontrol hapı kullanmamı söyledi sonra hamile kalabilirsin dedi bende 1 ay kullandım ve bıraktım o ay adet gördüm bir sonraki ay hemile kaldım şuan 7 haftalık hamileyim doğum kontrol hapı yumurtlamayı düzene sokuyormuş sende deneyebilirsin
1,489,477 soru
24,344,595 cevap
346,195 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın