0 oy
93 göst.
Diğer kategorisinde (87 puan) tarafından

Hayır sabahlar hanimlar size bir soru sormak istiyorum ben yufka açamıyorum küçüken fazla denememisim galiba şimdi böyle en fazla bazlama kadar acabiliyorum kolay bir öğrenme yöntemi varmıdır acaba Hanımlar insAllah birgün ogrenirim bende saç böreğini filan çok severim ama yapamıyorum malesef

3 Cevaplar

+1 oy
(8,509 puan) tarafından

ben de hevesleniyordum hep, maksimum 1 karış açabiliyorum o da çoğunlukla yamk yumuk😂😂 sonra bıraktım belki sonra bi daha denerim 😂😂

(2,154 puan) tarafından

sappidi sappidi oklavadan merdaneden  un attira atiira  acip sarmayi bende isterdim sahsen ama hic denemedim . ben anneme yap derim annem yapar😂😂😂allah gecinden versin anneme bise olsa ben ortalikta bereriksiz bir ev hanimi olarak kalicam😊

-Reklam-
0 oy
(3,911 puan) tarafından

Hamurun ne cıvık nede sert olsun.geceden yoğurup beze yap unla yuvarla yaş bezle kapat.diğer gün açacağın zaman sık sık unla ne kadar unlarsan o kadar büyük açılır

0 oy
(7,844 puan) tarafından

Kolay yolu var mı bilmiyorum ama pratiğe çok bağlı ondan eminim. Ne kadar açarsan o kadar gelişir.

Küçükken annem mantı yapardı bize de hamurunu açtırırdı öyle öyle alıştım ben. Baklavaya kadar geldim ama yapar mıyım noo :)) 

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 292 göst.
4 Ekim 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 360 göst.
0 oy
5 cevap 212 göst.
26 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Yamukprenses (1,771 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 358 göst.
24 Mayıs 2025 Kültür-Sanat kategorisinde Gokbenoya (1,429 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,490,796 soru

24,363,474 cevap

347,310 kullanıcı

...