bu karışımı deneyen olduysa nasıl ağır olduğunu bilir. canınızdan kıymetli değil bazı şeyler. bi de fazla çamaşır suyu kullanımı daha iyi temizlemiyor
Evime tuz ruhu hiç almadım almam da. Allah rahmet eylesin
Pas ve kireç çözücü de ayni diye biliyorum hicbirseyi karıştırmamak az kullanmak gerek
Aynen canım hiç karıştırmadım şimdiye kadar. Dr.lar bas bas bağırıyor dikkat edin diye. Bugün çamaşır suyu ile yıka, yarın kireç çözucu döküp yıka mesela. Karıştırınca sonuç bu oluyor ne yazık ki.
aynn ikisi teokimeye grio. hatta sampuan sabun kalintisi kalmis dudakabin yada yerdede camasirsuyu dokunce agir koku oluo .
bekarken esim tek basina yasio. hicbisey elindende gelmez iki ayda bi temizlikci alir. yadaarkadaslari gittikce arada bi yapar temizlerdi. erkekler nekadar temizlesin sinucta koca evi oladar igrenc oluoki tuvalet ve lavabiyu kullaniyofum sinucta gittigimde. temizlikci gelince temiz bikacgi. sonra perisan. beyae aldim tuz ruhu ve camasir suyu temizleyecem eve gderken goturdum. cok pis bi koku cikti. neges alamadim esim gidip temizlemisti ben salonda beklemistim😀😀😀
tamam dedim bu adam pasakli da olsa sen yaptin temizleyemicegin seyi niye dikuon demedi ben yaparim dedi kendini hice sayip duruladi bundan koca olur demistim😀😀
Tuz ruhu başlı başına zehir saçıyor zaten bir de başka temizlik malzemesi ile karıştırmak intihara teşebbüse es değer
Tuz ruhu evime asla sokmam yani çamaşır suyuyla başka bir malzeme karıştırılmaz Allah rahmet eylesin temizlik sonu olmuş üzüldüm
Ben çamaşır suyu ile bulaşır detarjanini bile aynı anda kullanmaya korkuyorum Allah rahmet eylesin
Tuz ruhu evime sokmam camasir suyunu da dikkatli kullanirim haftada 2 kez banyo wcde bazende mutfakta o bile yanlis biliyorum
Ablam nişan zamanı tuvaleti yikiyim diye çamaşır suyu koydum baktım parlami bide tuz ruhu dokuyum dedim direk bı göz yanması içerden buharlaşma boğazım yanıyor yoğurt Yedim ayran içtim dışarı attım kendimi yoksa bnde gidiyordumm .Allah rahmet eylesin
Allah rahmet eylesin dün akşam bende lavaboyu çamaşır suyu+ bilmediğim bi markanın leke çözücüsüyle yıkadım boğazlarım yandı çayır çayır uyku uyuyamadım korkudan zehirlenmeler çok fazla arttı. Kendim için üzülmem de geri de çocuklarım var Allah kimseye vermesin bu acıyı
Ay Rabbim sabır versin sevenlerine çocuklarına yardım etsin inşallah ben de hamileyken yanlışlıkla görümcemin kızıyla Biz banyoyu temizliyorduk belli bir noktaya çamaşır suyu dökmüştük hatırlamıyordum tuz ruhu döktük bir anlık karıştı baktım görümcemin kızı öksürmeye başladı Ben de bir içeri girdim Bayağı kötü böyle gaz var Neredeyse burnumu kapattım hızlıca soğuk su döktüm etrafa ama bayağı öksürdük onu aldım beraber acile gittik o zaman bir oksijen aldık çok şükür bir şey olmadı ama Doktor dedi yani bilmiyor musunuz Bunu ikisinin zarar vereceğini dedim vallahi biliyordum ama o noktaya çamaşır suyu döktüğümü hatırlamıyordum
Malesef bnde bunu yapıyordum vazgeçtim bir kere hamileyken yaptım cahillik işte çok kötü oldum çok çok. Bazen akıl çalışmıyor benim de o süreçlerde herhalde nasıl bir akılla bunu yaptıysan sırf kireç sökülsün diye onu yaptım ama kendimden çocuğumdan haberim yoktu dün ben de bu haberi gördükten bir daha asla dedim
Ben hiç tuz ruhu almadım almam da çok tehlikeli bir temizlik malzemesi ben küçükken komşunun oğlu su diye içip iç organları delinmişti ölmüştü korkarım o yüzden
Dün duydum içeriğini bilmeden ya çamaşır suyuyla kireç çözücü karıştırdı yada tuz ruhuyla bişey karıştırdı diye düşündüm. Dikkatli kullanmak abartmamak ve karıştırmamak.gerekiyor
Ay gecen yaptim kirec sokucu sirke camasir suyu oyle bir kopurdu esimi aradim konusamadim camlari actim buhar. Makinasi basina oturdum bidaha asla yapmam ilk ve tek oldu
Eşimde dün armıştı aman sakın diye. Tuz ruhu hiç kullanmadım şimdiye kadar
Allah rahmet eylesin çok acı
Daha iki dk önce arkadaşımla bunu konuştuk kızdım çünkü oda aynı şekil karıştırıyor şimdide gösterdim aklını başına topla diye
Bir yorumda gördüm bursalıymışsın neresinden ☺️ bende bursalıyım ☺️
Tek çamaşır suyu bile midemi altı üst ediyor bazı deterjanları kokusu mafediyor beni tuz ruhunu hiç denemedim istemiyorum daa
Allah rahmet eylesin bebesi kaldı geride :(
Tek başına çamaşır suyu bile baş agrısı yapıyır. Sıcak su ilede kullanmamak gerek komşumuz tek çamaşır suyu ve sıcak su ile fenalaşmıştı
Hala çamaşır suyu ile diğer kimyasal temizleme malzemelerinin birlikte kullanılmaması gerektiğini bilmeyen ev hanımlarının olması şaka gibi 😑 Allah rahmet eylesin.
İkisini bilerek hiç karıştırmadım biriyle temizlerken iyi temizlenmeden diğerini döktüğüm olmuştur çok berbat bir şey zaten o tuz ruhu eve bile sokulmaması gereken bir şey
Yanlislikla bir kez bende yapmistim cok fena oluyor babaannemde zehirlenmisti bu sekilde hala nefes darligi yasar bogazi cabuk kurur öksuruk olur
Canım aynı hatayı ben de yaptım. Çok şükür hayattayım evlendiğimiz zaman aile apartmanında yaşayacaktık 1 kata bize verdiler işte gidip evi gördük ev çok pislik içindeydi Bir hafta boyunca gidip temizledim çünkü eşyalarım gittik yerleştirilecekti artık düğünüme çok az kalmıştı ben de tuvalet için çamaşır suyuyla poğaça gibi yerleştirip tuvalete dökünce ovaladım da o an bir şey hissetmedim birkaç dakika geçtikten sonra nefes alamıyorum gözlerimi çıkıp kırmızı olmuştu eşim gelip bana baktığında ne oldu sana dedim ben de bilmiyorum dedim başım dönüyordu her neyse hastaneye gidip serum falan verdiler Allah'tan bir şey olmamış bana bir daha o hatayı yapmadım ve bir daha asla evime porçöz almadım
1,490,134 soru
24,353,761 cevap
346,620 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın