0 oy
486 göst.
önce Diğer kategorisinde (8,402 puan) tarafından

image

temizlik yapacam diye canınızdan olmayın hanımlar. 

bu karışımı deneyen olduysa nasıl ağır olduğunu bilir. canınızdan kıymetli değil bazı şeyler. bi de fazla çamaşır suyu kullanımı daha iyi temizlemiyor 

22 Cevaplar

+1 oy
önce (12,547 puan) tarafından

Evime tuz ruhu hiç almadım almam da. Allah rahmet eylesin

önce (182 puan) tarafından

Pas ve kireç çözücü de ayni diye biliyorum hicbirseyi karıştırmamak az kullanmak gerek 

önce (12,547 puan) tarafından

Aynen canım hiç karıştırmadım şimdiye kadar. Dr.lar bas bas bağırıyor dikkat edin diye. Bugün çamaşır suyu ile yıka, yarın kireç çözucu döküp yıka mesela. Karıştırınca sonuç bu oluyor ne yazık ki.

önce (2,094 puan) tarafından

aynn ikisi teokimeye grio. hatta sampuan sabun kalintisi kalmis dudakabin yada yerdede camasirsuyu dokunce agir koku oluo .

bekarken esim tek basina yasio. hicbisey elindende gelmez iki ayda bi temizlikci alir. yadaarkadaslari gittikce arada bi yapar temizlerdi. erkekler  nekadar temizlesin sinucta koca evi oladar igrenc oluoki tuvalet ve lavabiyu kullaniyofum sinucta gittigimde. temizlikci gelince temiz bikacgi. sonra perisan. beyae aldim tuz ruhu  ve camasir suyu temizleyecem eve gderken goturdum. cok pis bi koku cikti. neges alamadim esim gidip temizlemisti ben salonda beklemistim😀😀😀 

tamam dedim bu adam pasakli da olsa  sen yaptin temizleyemicegin seyi niye dikuon demedi ben yaparim dedi kendini hice sayip duruladi bundan koca olur demistim😀😀

-Reklam-
+1 oy
önce (19,101 puan) tarafından

Tuz ruhu başlı başına zehir saçıyor zaten bir de başka temizlik malzemesi ile karıştırmak intihara teşebbüse es değer 

+1 oy
önce (292 puan) tarafından

Tuz ruhu evime asla sokmam yani çamaşır suyuyla başka bir malzeme karıştırılmaz Allah rahmet eylesin temizlik sonu olmuş üzüldüm 

+1 oy
önce (493 puan) tarafından

Ben çamaşır suyu ile bulaşır detarjanini bile aynı anda kullanmaya korkuyorum Allah rahmet eylesin 

+1 oy
önce (354 puan) tarafından

Tuz ruhu evime sokmam camasir suyunu da dikkatli kullanirim haftada 2 kez banyo wcde bazende mutfakta o bile yanlis biliyorum 

+1 oy
önce (4,133 puan) tarafından

Ablam nişan zamanı tuvaleti yikiyim diye çamaşır suyu  koydum baktım parlami bide tuz ruhu dokuyum dedim direk bı göz yanması içerden buharlaşma boğazım yanıyor yoğurt Yedim ayran içtim dışarı attım kendimi yoksa bnde gidiyordumm .Allah rahmet eylesin 

+1 oy
önce (12,151 puan) tarafından

Allah rahmet eylesin dün akşam bende lavaboyu çamaşır suyu+ bilmediğim bi markanın leke çözücüsüyle yıkadım boğazlarım yandı çayır çayır uyku uyuyamadım korkudan zehirlenmeler çok fazla arttı. Kendim için üzülmem de geri de çocuklarım var Allah kimseye vermesin bu acıyı

+1 oy
önce (997 puan) tarafından

Ay Rabbim sabır versin sevenlerine çocuklarına yardım etsin inşallah ben de hamileyken yanlışlıkla görümcemin kızıyla Biz banyoyu temizliyorduk belli bir noktaya çamaşır suyu dökmüştük hatırlamıyordum tuz ruhu döktük bir anlık karıştı baktım görümcemin kızı öksürmeye başladı Ben de bir içeri girdim Bayağı kötü böyle gaz var Neredeyse burnumu kapattım hızlıca soğuk su döktüm etrafa ama bayağı öksürdük onu aldım beraber acile gittik o zaman bir oksijen aldık çok şükür bir şey olmadı ama Doktor dedi yani bilmiyor musunuz Bunu ikisinin zarar  vereceğini dedim vallahi biliyordum ama o noktaya çamaşır suyu döktüğümü hatırlamıyordum

+1 oy
önce (7,337 puan) tarafından

Malesef bnde bunu yapıyordum vazgeçtim bir kere hamileyken yaptım cahillik işte çok kötü oldum çok çok. Bazen akıl çalışmıyor benim de o süreçlerde herhalde nasıl bir akılla bunu yaptıysan sırf kireç sökülsün diye onu yaptım ama kendimden çocuğumdan haberim yoktu dün ben de bu haberi gördükten bir daha asla dedim

+1 oy
önce (7,709 puan) tarafından

Ben hiç tuz ruhu almadım almam da çok tehlikeli bir temizlik malzemesi ben küçükken komşunun oğlu su diye içip iç organları delinmişti ölmüştü korkarım o yüzden

+1 oy
önce (8,930 puan) tarafından

Dün duydum içeriğini bilmeden ya çamaşır suyuyla kireç çözücü karıştırdı yada tuz ruhuyla bişey karıştırdı diye düşündüm. Dikkatli kullanmak abartmamak ve karıştırmamak.gerekiyor

+1 oy
önce (372 puan) tarafından

Ay gecen yaptim kirec sokucu sirke camasir suyu oyle bir kopurdu esimi aradim konusamadim camlari actim buhar. Makinasi basina oturdum bidaha asla yapmam ilk ve tek oldu

+1 oy
önce (8,490 puan) tarafından

Eşimde dün armıştı aman sakın diye. Tuz ruhu hiç kullanmadım şimdiye kadar

Allah rahmet eylesin çok acı

+1 oy
önce (455 puan) tarafından

Daha iki dk önce arkadaşımla bunu konuştuk kızdım çünkü oda aynı şekil karıştırıyor şimdide gösterdim aklını başına topla diye

önce (16,338 puan) tarafından

Bir yorumda gördüm bursalıymışsın neresinden ☺️ bende bursalıyım ☺️

+1 oy
önce (4,232 puan) tarafından

Tek çamaşır suyu bile midemi altı üst ediyor bazı deterjanları kokusu mafediyor beni tuz ruhunu hiç denemedim istemiyorum daa

+1 oy
önce (1,044 puan) tarafından

Allah rahmet eylesin bebesi kaldı geride :(

Tek başına çamaşır suyu bile baş agrısı yapıyır. Sıcak su ilede kullanmamak gerek komşumuz tek çamaşır suyu ve sıcak su ile fenalaşmıştı

+1 oy
önce (855 puan) tarafından

Hala çamaşır suyu ile diğer kimyasal temizleme malzemelerinin birlikte kullanılmaması gerektiğini bilmeyen ev hanımlarının olması şaka gibi 😑 Allah rahmet eylesin.

+1 oy
önce (25,975 puan) tarafından

İkisini bilerek hiç karıştırmadım biriyle temizlerken iyi temizlenmeden diğerini döktüğüm olmuştur çok berbat bir şey zaten o tuz ruhu eve bile sokulmaması gereken bir şey 

+1 oy
önce (7,400 puan) tarafından

Yanlislikla bir kez  bende yapmistim cok fena oluyor babaannemde zehirlenmisti bu sekilde hala nefes darligi yasar bogazi cabuk kurur öksuruk olur 

+1 oy
önce (498 puan) tarafından

Canım aynı  hatayı ben de yaptım. Çok şükür hayattayım evlendiğimiz zaman aile apartmanında yaşayacaktık 1 kata bize verdiler işte gidip evi gördük ev çok pislik içindeydi Bir hafta boyunca gidip temizledim çünkü eşyalarım gittik yerleştirilecekti artık düğünüme çok az kalmıştı ben de tuvalet için çamaşır suyuyla poğaça gibi yerleştirip tuvalete dökünce ovaladım da o an bir şey hissetmedim birkaç dakika geçtikten sonra nefes alamıyorum gözlerimi çıkıp kırmızı olmuştu eşim gelip bana baktığında ne oldu sana dedim ben de bilmiyorum dedim başım dönüyordu her neyse hastaneye gidip serum falan verdiler Allah'tan bir şey olmamış bana bir daha o hatayı yapmadım ve bir daha asla evime porçöz  almadım

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 662 göst.
22 Haziran 2019 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 800 göst.
13 Mayıs 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Beren (274 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 402 göst.
21 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Defne4567 (238 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 251 göst.
18 Eylül 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Seker_.33 (3,012 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,490,134 soru

24,353,761 cevap

346,620 kullanıcı

...