Kızlar belki çoğunuz kaynanamı biliyorsunuz neler yaptığını şu ana kadar anlatmışımdır biz en son memlekete Gideceğimiz zaman habersiz geldi zaten bir gün öncesinden Sözde uğurlamak için çok da muhatap olmadım zaten gittim geldim Bir aydır evine hiç gitmedim o da hiç bana uğramadı o günden beri. Eşim arıyor yanımda sözde şakalıyor İşte benim onu özlediğimi falan söylüyor kaynanam da diyor o hayatta beni özlemez özleseydi Ben hastayım rahatsızım merak ederdi gelip görmeye gelirdi falan eşim de diyor Tamam az sonra oraya geliriz Ben de dedim Niye böyle bir emri vaki yapıyorsun Ben geleceğimi söylemedim zaten Çünkü 10 yıldır her zaman bunu yaptım Hep gittim hep merhametimi sevgimi verdim ama hep kötü benim zaten telefonda da kötülüyordu o yüzden gitmedim oraya açıkçası huzurumu koruma adına gitmiyorum Ama oğlu mesela torunu istiyor gitmeyi gönderdim hayatta eşime edemem annene gitme götürüyor hastaneye ilgileniyor ama ben gitmek istemiyorum Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz
İstemiyorsan tabiki zorla gitmek saçma.erkekler bazen kendileri bile çekemiyor annelerini ama biz oturup muhabbet etmek zorundaymışız gibi bir triplere giriyorlar 🤣
Evet Evet kesinlikle öyle Üstelik oraya gitmemiz le mutlu oluyorlar sanki cennete götürmüşüz gibi ama kırıldığımı dile getirince de annemi boş ver falan diyor ama işte ben boş veremiyorum kendisine söyledim Bak sen beni kaçırarak evlenmişsin kaç keredir annemlere gidiyoruz babam sana sevgi de saygıdada ne kadar hürmet etti değil mi sana karşı hiçbir şekilde ağzını bozmadı güzel ağırladı evet dedi Ben dedim bir kere olsun sana ters bir şey söylese Sen gitmeyi düşünür müsün hayır dedi e dedim O zaman lütfen beni anla
Öyle zor üzücü birşey belki ama eşinde kabullenmesi lazım sonuçta normal değilse annesi.kimse durduk yere tavır yapmaz
kendisi kabulleniyor biliyor annesi kötü biridir hepsi Biliyorlar ama benden sınırsız şekilde anlayış istiyorlar ben bunu yapamam işte
Bir yerden sonra yaptığın iyilik kendi hakkına girmek oluyor.sadece başkalarının değil kendi hakkımıza da girmememiz gerekiyormuş bende bunu öğrendim ☺️
Ben de aynısını yapıyorum. Boşver ya kim koca tarafından hayır gördü de biz görelim
Kesinlikle öyle Benimki evlerden Rabbim düşmanıma bile vermesin diyorum üstüne basa basa ağzında kuş tutsam yaranamazsın Ona iyilik yaptığın esnada onu sana kötülük olarak geri çeviriyor Hayır sen aslında şunu yapmak istiyorsun diyor
Benimkiler de öyleydi ilişkimi kestim. Ne elalemin psikopatlari bana mı kaldı? Gitsin başkaları ilgilensin onlarla. Hiç kendimi üzemem değmeyecek insanlar için
En güzeli Vallahi canım kafa miss tek huzurumuzu bozan galiba onlar Onun dışında Gayet iyiyiz
Aynen. Hayatımdan çıktığından beri çok mutluyum
Sen yine yolluyorsun ben eşimi çocuğumu bile yollamıyorum
Eşim çok gitmek istese belki birşey demem ama çocuklarımı asla ama asla götüremez öyle bir şeye kalksa oda anası gibi çocuklarına hasret kalır
Tavrını bozma bundan anlıyorlar çünkü
Evet öyle maalesef canım çünkü şu ana kadar iyi olduğum için beni artık ezik olarak mı görüyorlar Gerçekten bu dünyada insanlar iyileri istiyorlar ama iyileri sevmiyorlar Hele ki bunun gibileri ben yine de düşünceli davranmaya çalışıyorum torununu özlüyordur torunu o babaanne duygusunu Alsın o sevgiyi tatsın diye Yoksa onları görmeye asla ama asla hakkı yok hak etmiyor torunlarına bile zamanına gelmiş vurmuşluğu var Yani başkası olsa o kadına bir bardak su bile vermez
İstemediğim yere zorla hayatta götüremez 1 sene küs kaldım sorunumum kaynanamla değil kayinbabamlaydı ne çocuğumu gönderdim ne kendim gittim sonra ölümlü dünya herkes kendine yakışanı yapar dedim gittim ama hâlâ mesafemi koruyorum aramam sormam sık sık gitmem çocuğumu bırakmam
Ben çok ödün verdim kendimden, her seferinde nasılsın olsa affederim diye kırdı döktü . Mesafe koyunca yine ben kötü oluyordum .
En büyük hata o oluyor zaten kendinden ödün vermek ben o hatayı küsmeden önce yapmıştım tabi burda eşimin de hatası çok oldu idare et görmezden gel oda gerçek yüzlerini görünce kendisi uzak durdu şimdi bi olay olduğu zaman kendisi savunuyor herkes de susup oturuyor
Hem eşimin hem kendi ailelerimize kapıyı duvar telefonları ulaşılmaz yaptım zaten eşimde ailesini sevmez o yüzden kafam rahat
Demekki birley yapmışlar. Kimse ailesini yok yere silmez . Bizimde payımıza düşen bu .
1,489,749 soru
24,348,362 cevap
346,368 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın