+2 oy
319 göst.
önce Yemek-Tarifler kategorisinde (13,707 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Yapıyoruz bu sporu olmuşum 63.5 kilo var mı arkamdan gelin. Gelin kek yiyah 😅

image

image

Bunlarda kızıma yaptığım fille tavuk 🤣

13 Cevaplar

+1 oy
önce (800 puan) tarafından

52 kiloyum simdi bende kahve kek yapıyorum kontrollü kilo alımı yaptığım için akşam haşlanmış et ve brokoli yiyip şuan yaptığım kaçamağı da ekstra sporla dengelemem gerek :) 

-Reklam-
+1 oy
önce (1,166 puan) tarafından

Benimki etkili bi diyet 5 erkek diyeti 

59 kilolum 🫡

önce (3,771 puan) tarafından

😅😅😅Doğal diyet

0 oy
önce (2,075 puan) tarafından

du. aksam bende kabak tatlisi yaptim😂😂 bugun sabah beri kabak yiom😂aksam da sahlep icicem. seker ve karbonhidrat komasi a girecem bugun. protein hakgetire

önce (726 puan) tarafından

Hadi inşallah 🙏🏻 şimdiye kadar gördüğün max kilo 63 mü

önce (6,102 puan) tarafından

image

biri diyetmi dedi hemen geldim 

Tartı ve çikolata aynı sahnede😂😂

image

bide benim ahanda boolr kostek olan bi kocam var😂😂😂 gündüz iş yerine almışlar sissiz bogazimdan geçmedi akşam gelirken size de alayım dedim dio. kızıyorum ki niye aldın diye😂 ula dio millet Kocam eve bir şey almıyor diye sürat yapar bizimki de alioz diye surat yapio😂😂😂kizdim kostek oluon diye

Sizin evde nasıl bitecek bu bayatlar kız. Sende yemiyon

Bizim ev olsa biterde 😂😂

yemiom olurmu olunca yiorim malesef:( iste ona kiziyirum esime alma yoksa gorunce dayanamiyirum yiyorum.😂😂 iki sobiyet iki baklava gomdum bile. yarin annemlere gderiz de gitururm

oraya biran once bitsin evde kalmasinda kurtulayim diye😂😂😂 yoksa yanina dindurmayla hepsini bitirim ben 😂😂

0 oy
önce (1,750 puan) tarafından

Haydi kızlar kalkın spor yapayak😂😂😂

Şaka maka kek istiyorum bende ama tarifi varmı canım ellerine sağlık afiyet olsun bu arada 😊😊

önce (13,707 puan) tarafından

Sağol canım 🥰 3 yumurta 1 bardaktan az fazla şeker 1.5 da ben o kadar koymuyorum çok tatlı oluyor. 1 soda 1 bardak yağ 2 kabartma tozu 1 vanilya 2.5 bardak un. 

Valla yakın olsa verirdim hemen :)

önce (1,813 puan) tarafından

Süt veya yoğurt koymuyor musun? Bende sodalı denemek istiyordum da güzel oluyor mu

0 oy
önce (726 puan) tarafından

image

Biz de bugün kızımla pasta yapma etkinliği yaptık 😅 
0 oy
önce (25,932 puan) tarafından

Güncel kilomu yazsam ben zayıfım der sporu bırakırsın 

0 oy
önce (8,344 puan) tarafından

bugün de pastamı yiyorum, bi kere de pizza yiyeceğim canım istiyor baya😅 sonra artık kesin diyet. ne zaman niyetlensem bir şeyler oldu yapamadım, olmadı. artık kararlıyım, önlem almam lazım 

Senin diyetle benim diyet aynı boşuna uğraşmayak bence 😂 bak Cananın cevabına görsel attım bendeki son durum

önce (8,344 puan) tarafından

hep dış güçlerin oyunu bu😅

0 oy
önce (3,129 puan) tarafından

Bırak yemeyi en güzeli zayıf veya ideal kiloda olmak tutun şu boğazları sonra diyete spora koşturuyorsunuz (kek güzel görünüyor bu arada elinize sağlık) 

önce (261 puan) tarafından
+2

Tutun şu boğazları demek hoş gelmedi bana işte herkesin bünyesi aynı değil ki maalesef belki çoğu zayıf kişinin yediğinden çok daha da az yiyordur fakat vucudu su tutuyordur 1 hafta zaten dikkat edince 4 5 kilo ödemi gider kilo gider 63 kilo çok bi kilo değil ideal kilosu da zaten 55 60 arası

önce (3,129 puan) tarafından

Gayet sevecen bir şekilde yazdım ama sert mi anlaşılıyor  kilosuna fazla demedim zaten sadece  önce yiyip sonra zahmet çekmesinler diye  dile getirdim canım cicim yazmadığım için yanlış anlaşılmış sanırım peki şöyle olsun tutmayın boğazları salın gitsin hanımlar 😊😊

0 oy
önce (437 puan) tarafından

Spormu yok almayim saol zaten ayakta yaşayan ölü gibiyim😂😂 akşama bı Kayseri yağlaması gömer sporuda mutfak toplarken yaparım yine üstüne tatlı yiye yiye😂😂😂😂

0 oy
önce (124 puan) tarafından

60 kilo olur mu 😂

0 oy
önce (261 puan) tarafından

Ben de 21 gün şekersize başladım dün ama bugün portakallı kek yaptık oğluşumla  çeyrek dilim kek yedim misafir gelmişti kahveye ya çok sinirlerim bozuk nerdeyse 15 günü geçti hiç fire vermeden spor yapıyorum ama yiyorum da o yüzden hiç veremedim 71 sabit kaldım ya

0 oy
önce (2,521 puan) tarafından

Ayy kek sevmeyen ben gidiyorum bu posttan 😌😌

0 oy
önce (61 puan) tarafından

Ayyy anam bende geçen gün tartıldım çok kilo almışım acilen diyete başlamam lazım ama bı türlü başlayamıyorum.  Hani şöyle yemekten sonra kilo verebilseydik ne güzel olur du..

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 580 göst.
13 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elifylmz0660 (1,448 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 160 göst.
+1 oy
3 cevap 237 göst.
22 Şubat 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zeynosss (13,707 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 236 göst.

Kategoriler

1,489,907 soru

24,350,557 cevap

346,463 kullanıcı

...