0 oy
323 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,460 puan) tarafından

Upload failed: [object Object]

Kizlar ben bekarken ergenliğimde burnuma septum yaptirdim ama canim cok acidi fenalik gecirdim 2 ay sonra cikardim hevesimi alinca gittim smile piercing deldirdim oda çok acidi ama koptu derimin iyileşmesi 1 senemi aldi. Şimdi burun piercingi istiyorum ama bu bölge çok acirmi iyilesme suresi nasil anlatirmisiniz

11 Cevaplar

0 oy
önce (1,460 puan) tarafından

En İyi Cevap

Ay fotoğraf gozukmuyo galiba. Hızma dan bahsediyorum kizlar ama ben halka taktirmak istiyorum

önce (134 puan) tarafından

5 yıl önce taktırdım hevesimi aldım 1 yıl sonra çıkarttım her değiştirdiğimde yara oluyodu enfeksiyon oluyodu o durumda beni soğuttu açıkçası. Hâlâ durup durup iltihaplaniyo yeri burnumun iç tarafında sivilce gibi kaldı 🤦🏻‍♀️

-Reklam-
+7 oy
önce (213 puan) tarafından

Bir kadın olarak söylüyorum erkeklere çekici gelir mi bilmiyorum ama bence hiç hoş durmuyor 

Erkekler ne alaka ? Ben kendim hür irademle kendime yakiştirdigim için BANA ÇEKİCİ geldiği için yaptirmak istiyorum. 

önce (213 puan) tarafından
+2

Yani erkekler ne düşünüyor bilmiyorum ama hani kadın gözü ile bakıldığında göze hoş gelmediğini söylüyorum 

+5 oy
önce (471 puan) tarafından

Linçlenmek istemem ama çok gereksiz görüyorum ya ne  gerek var deldirmeye anlam veremiyorum 🙄

+1 oy
önce (124 puan) tarafından

Bekarken çok istedim babam iki tane delik var neyine yetmiyo dedi 😂😂

önce (1,813 puan) tarafından
+2

Adam haklı 😅

önce (124 puan) tarafından

Demi😂😂

😂😂 çok hakli babanız ama işte naparsin heves..

0 oy
önce (2,279 puan) tarafından

Ben bekarken burnumu 4 defa deldirdim kapanıyor yara oluyor sürekli takınca da bana iyi gelmedi yani

Burun yanlarindan bahsediyorsun değil mi hizma gibi olan

önce (2,279 puan) tarafından

Evett

0 oy
önce (91 puan) tarafından

Bende var dediğiniz gibi halka takıyorum iki toplu iğneyle deldirmeniz gerekiyor dövmecilerde deldirebilirsiniz piercing yapan yerlerde veya acısı 10 üzerinden 2 falan anlık oluyor geçiyor yani sorun çıkartmıyor 3 yıldır var bende

Evet diger piercinglerimi de iğneyle deldirdim ama septum bende tramva birakti acaba o kadar aciyo mu merak ettim bide iyileşme süresi ne kadar sürdü

önce (91 puan) tarafından

Krem sürerseniz 3 günde en fazla 1 hafta 

0 oy
önce (290 puan) tarafından

3 defa burnumu bi kere de dudağımın üzerini deldim 10 senw falan oldu her halde  seviyodum ben  gerçi şuan dudak üstünü kezbanlar yapıyo midem bulanıyor eskiden Madonna Piercingi hızmq falan gözüme daha güzel geliyodu artık hiç beğenmiyorum neyse ki de kapandı ama Madonna piercinginin deliği belli oluyo yakından 

0 oy
önce (274 puan) tarafından

Benim hızmam var 

önce (25 puan) tarafından

Neyle deldirdiniz tabanca veya iğne ? bende istiyorum ama korkuyorum iğneden daha korkuyorum 

önce (274 puan) tarafından

İğne ile deldirdim hiçte acımadı 

Şey acaba uyusturuluyorlarmi Spreyle 

0 oy

Bende deldirecem ama korkuyorum cesaret edemiyorum nasıl Olcak diye Ve hızma değil Küçük mini yuvarlak Taktiricam tabancayla Yapsam Diyorum kimisi İyi kimisi kötü diyorlar en iyisi iğne diyo ama ben aşırı iğneden korkan biriyim Hangisi yapsam Kararsız kaldım Eşimi Bekliyorum o Gelsin beraber gidicez deldirecem 

0 oy
önce (2,268 puan) tarafından

20 sene önce delirdim hala var 

0 oy
önce (82 puan) tarafından

Benim hizmam var. Tabanca ile deldirdim. Öncesinde soğutucu uyuşturucu sıkıyorlar. Acımadı yani . Geçen hafta da kulaklarımi deldirdim tabanca ile yine. 2 bir kulağıma 3 diğer kulağıma. Acısı az yani

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 1,873 göst.
5 Kasım 2019 Diğer kategorisinde Zinnur (98 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 80 göst.
16 Mayıs 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Kumsalbarandmr10 (27 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 162 göst.
15 Ekim 2023 Diğer kategorisinde hamislerdenbiri (129 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 283 göst.
28 Temmuz 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Meltem05. (4 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,489,948 soru

24,351,062 cevap

346,483 kullanıcı

...