Biberonda süt çok içiyordu üç aydır vermiyorum süt yemek yemiyor iki gündür kusuyor kakasını yapamiyo karnım ağrıyor diyo yemek yemiyor doktora götürdüm şurup verdi iyileşme olmadı kakasını yapamiyo hala
sütü kesmekle iyi yapmışsın. tok tutar yemek yemez ve kansızlığa sebep olur.
enterogermina verebilrsin kakası için ama kusma sebebi ne o önemli
Yemek yemiyor canım yarın doktora götürcem
Süt hiç alıştırma demişti çocuk doktoru.cokta sağlıklı birşey değil zaten.kansizlikta yapıyor.Allah şifa versin
Bugün vermek zorunda kaldım üç gündür yemek yemiyor
Anladım iyi olur inşallah.hastaysa yemek yemeleri azalıyor o yüzden de yapamayabilir kakasını
Sağol canım yarın doktora tekrar götürcem bakalım benim çilem bitmez iki çocuk bir de hamileyim çok zorluk çekiyorum
Sütü acilen kesin, aç kalsın ama süt içmesin. Kansızlık yapar, iştahsızlık yapar. Kan değerlerine baktırın, neden yemek yemiyor. Kakasını yapamadığı için karın ağrısı yapıyordur, bağırsakları çalıştıracak bir şeyler yedirin.
Kayısı kaynat şeker at suyuna ver içsin evde yoksada marketten hazır kayısı suyu al , mercimek çorbası yda kusma içinde nane limon kaynat
Sütü kestin iyi yaptım ama kusması için götür onu
Benim kızım da hastalanmisti yemek yememisti. Biz de boğazından iki yudum da olsa bişey geçsin dedik aç karna süt vermiştik aynısı oldu. Kakasını yapamadı sürekli karnım ağrıyor diye ağladı. Lavman alıp yaptık kakası bembeyaz çıktı. O yüzden aç karnına asla vermiyorum
1,489,982 soru
24,351,739 cevap
346,511 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın