Hayırlı geceler hanımlar
Ben bir olay anlatmak istedim sevinsem mi üzülsem mı bilemedim uzun olacak hakkınızı helal edin
Şimdi benim bir komşum var üst kartımda oturuyorlar bunlar önceden yan tarafımızda oturuyorlardi adam illallah ettirdi bize her gece geç saate kadar maç izlerdi son ses bağıra cagira yatak odamızın hemen yanındaki oda yatak olması gerekirken onlar oturma odası olarak kullanıyordu binayı öyle bir yapmışlar ki fisdayarak ya konuşsan duyulur o derece bide bunlar gorumcemin kayınpederi tarafı eşimin uzak tanidiklari oluyor biz onları iğne ucu kadar sevmeyiz o ayrı mesele neyse önceden yan tarafımızda kirada oturuyorlardi bir seneye kadar öyle adamın bağırış cagirisini dinledik kaç defa kapıya gittik anlama ozurlusu çıktı sürekli eşine çocuğuma bağırıp çağırıyordu bunlar geçen sene taşındılar şükrettik bol bol takı bir kaç ay geçti aldık kötü haberi üst katimizi satın almislar benim beynim yandı bunu duyunca işte bir kaç ay önce taşındılar daha yazdı evde her gün tadilat tamirat balkondan aşağıya molozlari dönüyorlardı hepsi balkonuna geliyordu ona da kaç defa söyledik kadın halı yıkıyor yıkar yıkamaz seriyor balkona bütün sular bardaktan bosalircasina pencereler balkona akıyor çamaşır seriyorum üzerine bişey silkeleyip duruyor bunuda söyledik kaç defa hatta bı ara eşler karşı karşıya geldi az kalsın kavga çıkıyordu kayınpederim araya girdi o dün bize yasattiklari korkuyu asla unutmuyorum o zaman hamileydim büyük kızımda üç yaşındaydı kızım o korkuyu bir hafta boyunca üzerinden atamadı seslerden gündür gündür bağıra bağıra ağladı onlari Allah'a havale ettim
İki ay önce büyük oğluna araba çarptı 1 sınıfa gidiyor araba her iki bacağını ezmisti yemin ederim duydum için gitti o kadar üzüldüm bir hafta boyunca üzerinden atamadım rüyalarıma giriyordu artık çocuklarına çok üzülüyorum herşeye rağmen eşim kayınpederim ve kaynanam geçmiş olsun gittiler evlerine asla annesi anne değil babası da baba değil özellikle babası şimdi de evlerini satılığa çıkarmışlar borçlarını odeyemiyorlarmis tasinacaklar diye bı yanda çok mutlu oldum birdaha gormeyecem onları diye bir yanda da şimdi ne hayallerle ev aldılar ağız tadiyla oturamadilar diye de üzülüyorum kimse böyle bir şey olsun istemez çünkü sonra düşünüyorum diyorum acaba onlar çok mu ah alıyorlar bunca şey yaşıyorlar sadece çocuklarina üzülüyorum gerçekten
Siz olsanız bu duruma sevinir misiniz üzülür musunuz
İlk anketim de böyle olsun o zaman
Gelen gideni aratır misali de var.Benim için hangisi hayırlısı ise onu yaşamak isterim Rabbimden.
Benimde komşum var sesinden çok rahatsızım dile getirdim bir iki defa bir kaç gün dikkat etti sonra eski haline döndü,o günden sonra tek laf etmedim.
Onlar taşındı başka bir komsu geldi Allah'ım gidene gel diye rica edecektim sen düşün.
Sen merak etme bundan oncekilerde bunlardan kalır yanı yoktu maalesef biliyorum bunlardan sonra geleceklerden de pek umutlu değilim
Gittikleri için tabi ki sevinirim niye üzüleyim . Çocuğa üzüldüm orası ayrı mesele annesi babasıyla alakası yok konunun zaten kim olsa üzülür .
Vallahi bende sadece çocuklara üzülüyorum onların vicdansizligi yüzünden çocuklar bir yere sigamiyor bir yerde huzur bulamiyor
Çocuğa geçmiş olsn
Iyi olmuş gitmeleri
Bizimde üst kata var aynı model evi yikacaklar tv sesi 1000 de herhlde maç sesinden ev inliyor biz tvyi 12 de izleriz anlamiyorlar özürlüler
Yemin ederim özürlü insana denk gelmek çok kötü bir durum anlatıyorsun anlatıyorsun yetmiyor işte çıkmaya çalışıyorlar bide
Okuyunca ben bile iki arada kaldım keşke ödeyebilselerdi azıcıkta olsa anlayışlı olsalardı çocukda biran önce iyileşir inşallah senin hakkında hayırlısı olsun bidahaki gelen iyi oldun dua et canım Allah iyilerle karşılaştırsın
Amin çok dua ediykrum vallahi bunlardan oncekilerde öyleydi eşi Allah için coook iyidi kadın değil o da ha bire biseyler silkeliyordu balkonlara hatta doğum yaptığım ikinci günü evime geldim salonda oturuyorduk kaynanamla bı baktım caydanda kalan çay dibini olduğu gibi aşağıya balkonuma dökmüştü kaynanam gidip söyledi kadın da ne dese iyi gelip supuregim demişti kaynanam da gerek yok yapmayın bir daha yeter demisti onlarda sonra da bunlar geldi bunlar da öyle en ustteler kimse üzerlerinde yok ya ondan rahatlar galiba
Valla üstünde biri olunca anlar benim alt katımda boşluk ev var ama içerde kalıyor ne bişey dökerim nede çırparım arada banyo önünde küçük yolluk var onu sallarım robot takılıyor diye ne biliyim ya degişik insanlar
Öyle gerçekten ben de bi defa halı yikamistim sabahtan gece 1 gibi sermistim balkona özellikle baktım alttaki bişey sermismi diye bişey yoktu serdim suyu da suzulmustu bu arada kadın sabahin köründe biz uyurken kapıya geldi yok halı sermişsin suyu balkonuma gelmiş balkonda açık ve halı falan da serili degildi mecburum dedim baktım bişey de serili degildi öyle serdim ve yağmur yağınca balkonuna gelmiyor mu dedim sustu kaldı bir daha da sermedim zaten asla bir örtü dahi çıkarıp silkelemem
Neye sevinme neye üzülme? çocuğun durumu çok üzücü Rabbim şifasını versin bir şey oldu diye korktum okurken. Ama evi satmak zorunda olmalarına da taşınmazlarına da üzülmem hatta iyi oldu çok şükür gittiler derim çünkü apartmanda yaşamaya uygun değiller
Kesinlikle uygun değiller o doğru tek üzüntüm o küçük çocuklar anne babaları yüzünden mutlu olduklarını sanmıyorum
Neye üzülüceksin kızz keşke benim dibimdekide gitseydide kurtulsaydım resmen arsız ve yüzsüz bin kere dememize rağmen kavga dövüş sürekli ses gece banyoyaya girer resmen çıkardığı seslerle ulusa sesleniş yapardı en sonunda fena kavga ettim ben ama fena yani ben ölsem çıkmam Devam'da edicem dedi kadınla akrabalık değil merhabalaşmam bile yok beni kendine rakip görmüş uğraşıyordu haspam yetmedi karşı komşumlada bir olmuş onunla mutfaklarımız aynı odada gibiydi sanki sabah 9da kalkar tabak çanak su sesi uyutmaz gecede bu o.e zaten ama ikisinede bir beddua ettim inşallah ama inşallah hem Allah'a havaleler hemde beter olsunlar şimdi kar yağıyor artık psikolojim bozuldu sesten ses manyağı oldum eşimde gitti ev buldu napayım huzurum herşeyden önemli çıkıyorum mecburen beni mumla arıycaklar ama eminim
İnşallah canım böyle insanlarla uğraşmak zor valla seni iyi anlıyorum Allah'ın dan bulsunlar ne diyim
Çocuğa çok üzüldüm anne olduktan sonra çocuklara extra yüreğim sızlıyo 🥺 ama Allah komşunun da iyisini versin bizim üst katta en son kat diye çırpıyo ha çırpıyo yönetici uyardığı halde içinde bişi yok diyo madem yok niye çırpıyosun balkonu bile yıkayınca hortumla nasıl yıkıyosa su geliyo söyleyince temiz su diyo halı yıkıyor yün yıkıyo çiçekleri suluyo olduğu gibi hep su serilmiş çamaşırı tekrar toplayıp makineye atmak zorunda kalıyoruz yıkanmış balkonu yine yıkıyorux evi satın aldı zaten yıllardır tadilatı da bi türlü bitmiyor 🤦♀️
Aynısını yaşıyorum hep diyorum keşke senin gibi bir tane de senin üzerinde otursaydi diye
Canım sevinecek ve üzülünecek konu ayrı o yüzden için rahat olsun ben olsam kurtulduğuma sevınırım. Çocuğun kaza ayrı bir olay ve konunumn da dışında. Allah selâmet versin inşallah
İnşallah çocuğun konu içinde olması şu bunlar ah aliyorlar beddua alıyorlar buda cocuklarinda çıkıyor sanki ama inşallah bir daha böyle bir şey olmaz en yakın zamanda sağlığına kavuşur çocuk için hep dua da ederim zaten
1,489,967 soru
24,351,311 cevap
346,496 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın