Benim kuzenim lisede bile parmagini emiyordu gizli gizli o yuzden parmak emmektense emzik daha iyi
Valla cnm emzik benim için kurtarıcısı kızımda kullandım bunda inşallah kullanacam. Zamanı gelince bırakır zaten ben iki yaşına basmadan biraktirmistim. En azından her yerde meme istemesinden iyidir kullan bırak ne güzel almışken. Ben kızımda üç aya kadar zor alistirmistim 4.ayda tamamen almıştı
Canım emziğin ne gibi bi zararı olabilir mi benim küçük kardeşim parmağını emiyordu okula gittiğinde bile bırakamıyordu daha yeni yeni bıraktı annem herşeyi denedi ama olmadı emzikten açmak istesen azından alıp atarsin bi iki gün huysuzlaşır düzelir sonra
Sanki benim sorunumu yazdin . Oglum dort yasinda cok problem yasamadigim icin vermedim . Kizim da uc aylik. Cok sukur huysuz bir bebek değildi ona da emzik vermedim. Ama gel gorki iki haftadir cok guzel parmak emmeye basladi kzim. Cevremdeki herkes emzik ver diyor. Bende emizik meme reddi ve tokluk hissi olusturuyor diye okudum guvendigim bir kaynaktan. Cok arada kaldim inan ki. Doktorumuza da sordum oda emizik ver dedi. Ne yapcam bilmiyorum
emzik ver canım ben 10 yaşıma kadar parmak emmişim hatta emdim ben bile hatırlıyorum
1,492,437 soru
24,386,000 cevap
349,009 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın