0 oy
153 göst.
önce Diğer kategorisinde (70 puan) tarafından

Dün gece 4 te uyandım baş ağrısı ile hap attım bide eski üsül başımı sarıp yattım baş örtü ile anlımı yani o uyku sersemligi ile kulağımın birinide sarmışım birini dışarda bırakmışım sabah kalktımda sardım kulagım kıpkırmızı kıkırdagım incecik olmuştu ve normalde kulağım küçük kıvrımlı anlatmak istedimi anlamışsınızdır diğer kulagım dümdüz acılmış bildiniz kıkırdak üst kısmı acılmış ve kepçe gibi olmuş halen de düzelmedi sertleşti yumuşaklıgı gitti ama şekli düzelmedi napacam ay ben başına gelen varmı

2 Cevaplar

0 oy
önce (2,095 puan) tarafından

enetresan bence duzelir okadar kolay bozulmazki . sekil baskiya maruz kaldigini in oyle olmustur bence.  cok merak ettkm ama nasil gozumde canlandiramadimda

önce (70 puan) tarafından

Ay hem komik hemde çok canım sıkıldı normalde kulağımızın üst kıkırdagı içe doğru ya orda bir kıvrım var elle dokununca anlarsın sardım taraftaki kıvrım acılmış kılırdak acılmış yani yok dümdüz olmuş kulagim inşallah düzelir ya

önce (2,095 puan) tarafından

duzelir kulak kikirdagi  kaliteli kilirdak . burun estetiklerinde ya kulaktan kikirdak aliyorlar yada kaburgadan aliyorlR mesela. sekillendirip burna koyuyolar. kulak kilirdaginkolay sekil alan yapi demekki.duzelir bence

-Reklam-
0 oy
önce (296 puan) tarafından

Bebek kulağı değil ki sonuçta kalıcı hasar bi günde olsun düzelir bnce bnm kızım normalde kepçe değil yatarken üstüne yatıyo şeklini bozmuş kulağı yumuşak olduğu halde bile bi günde olmadı.emerken falan dikkat ediyorum ama o yine yapıyo bandanayla düzeltmeye çalışıyorum sende istersen bandana yada eşarp takıp öyle uyu gün içinde de takılı kalsın yada bantlar var bunun için 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 758 göst.
0 oy
7 cevap 301 göst.
16 Haziran 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 229 göst.
9 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 153 göst.
15 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu