0 oy
264 göst.
Diğer kategorisinde (82 puan) tarafından

50 gün önce aniden kalp krizinden babamı (55) kaybettik sürekli niye neden bizi bırakıp gitti diyorum kabullenemiyorum daha gençti abim kardesim bekardı karnimda torununu görecekti diyorum bilmiyorum isyan mı oluyor ama elimde değil çok zor çokkkk

5 Cevaplar

0 oy
(6,525 puan) tarafından

İsyana girer neden gittin demek

Karnındaki bebeği veren kim babanın canını alanda o

Eninde sonunda gideceğimiz yer orası erken veya geç

Benim annem 36 yaşında vefat etti bırak torununu görmeyi evlendiğimi bile görmedi

Alışıyor ama insan zaman geçtikçe ilk zamanlarda içinde bir yangın oluyor . Kolun kanadın kırılmış gibi oluyor. 

Sonra bir bakmışın Dünya telaşı seni içine çekmiş ev eş çocuklar uğraşıyorsın . 

Dua et arkasından bol bol onun tek istediği bu şuan isyan etmen değil.

-Reklam-
0 oy
tarafından

Benim de yaklaşık 4 ay oldu ben de kalp krizinden 55 yaşında kaybettim babami ama niye diyemiyorum bak şöyle düşün inancını bilmiyorum ama ölüm hepimizde var ve dogduğumuz günden itibaren zaten öleceğimizi biliyoruz babamız olarak yaratılan Kula biçilen Ömür bu kadarmış ben hep bu şekilde düşündüm ve Allah kalbime hep serinlik verdi belki daha zor atlatırdım ama böyle düşündükçe çok rahatladım

0 oy
(6,267 puan) tarafından

İsyan etme nice küçük yaşta babasını kaybedenler var 

Onlar ne yapsın 

Bu şekilde teselli et kendini 

Sonuçta bugün yarın hepimizin gideceği yer aynı yer

0 oy
(1,403 puan) tarafından

Öncelikle Allah rahmet eylesin, isyan etme canım isyana giriyor. Veren de Allah alanda elhamdülillah müslumaniz bunu biliyoruz. Çok zor tahmin edebiliyorum. Bizde abimin bı durumundan dolayı 6 gündür çok sıkıntıdayız gece gündüz ağlıyorum dayanamıyorum kalbim daraliyor. Ne çocuklarımla ilgilenebiliyorum ne ailemle resmen evde ruhsuz gibiyim. Annemgile üzülmekten dahi mahvoldum. Ölüm olmadığı halde bile bu şekilde oldum ve daha dün eşime dedim ki içimdeki o yara sönmeyecek alisamayacagim biliyorum içim daralıyor artık dedim.. içindeki o yara seninde gitmeyecek ama yaşam mücadelesi diyip evladın için ayakta durmaya çalışacaksın.. çünkü onların sana muhtaç olduğunu görünce silkelenmen gerektiğini anlaman gerekiyor gibi oluyorsun. Tam anlamıyla başarabilir musun Hayır Başaramıyorsun..bende aileme çok düşkünüm uzun ömürler versin ama bir gün Rabbim yanına alacak birimizi biliyorum o gün bende senin gibi olacağım düşüncesi bile daraltıyor insanı ama isyan etme kuzum dua et Rabbim cennetine kavuştursun bol bol sabırlar versin sizlere 

0 oy
(12,433 puan) tarafından

6 yıl oldu ben halen alişamiyorum. Her olayda keşke babam da olsaydı şöyle derdi böyle yapardı keske babamda görseydi yada babam olsa böyle olmazdi diyorum unutulmiyo.yeri asla dolmuyor sadece bu acıyla yaşamayı öğreniyorsun 

Başınız sağolsun mekanı cennet olsun 

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 1,571 göst.
0 oy
10 cevap 820 göst.
28 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 1,491 göst.
2 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde Elifatihhh (181 puan) tarafından soruldu
+4 oy
17 cevap 1,624 göst.