0 oy
1,866 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (181 puan) tarafından
Kızlar ben iki yıllık evliyim ailemle aramda 3 saatlik bir mesafe var ve hem eşimin işinden dolayı hemde koronadan dolayı 4 aydır görmüyorum annemleri artık gerçekten psikolojim bozuldu gibi yani sürekli evin içinde olmaktan tek sıkıntı da bu değil eşimin ailesiyle kültürlerimiz çok farklı bunu bazen eşim de dile getiriyor çok şükür eşim çok iyi birisi evine bağlı bana çocuğuma bağlı evden işe işten eve kahveye bile gitmez kötü bir alışkanlığı yok ama hem bu uzaklığı hemde kültür farkını bir türlü yenemiyorum lütfen bana kızmayın ama bazen boşanmayi bile düşünüyorum kimseye bişey de anlatamıyorum çok bunaldım lütfen bana fikir verim napayim ben bu sorunu nasıl yenebilirim 

12 Cevaplar

0 oy
(480 puan) tarafından
Ailemle aramda ülkeler var sekiz aydır görmedim aynı ülkede doğup büyüsekte eşimle efsane büyük bi kültür farkımız var beş aylık hamileyim aşırı derece de bunaldım ailemi özledim ama gel gör ki bunlar boşanmaya sebep değil tek değilsin ama biz bunları bilerek evlendik biz istedik rabbim nasip etti hiç şimdi kendini üzme 
(181 puan) tarafından
Evet canım bazen öyle söylüyorum bunlari bilerek evlendin diyorum ama bu korona sanırım bizim psikolojimizi bozdu gerçekten
-Reklam-
0 oy
(1,663 puan) tarafından
Uzakta olunca boşanmak mi daha neler duyacam ya seninde bi evlâdım var artık bu düzene çoktan alışman lâzımdı esin sahip çıkıyor muş seviyor evden ise osten eve daha ne istiyor sun artık seninde bi ailen var 
(181 puan) tarafından
Tamam da neden bu kadar sinirle konuşuyorsun surda güzelce bir derdimizi söylüyoruz Sakin ol bence seni ilgilendiren birsey yok kimse sana zorla yazdirmiyor cvb vermeseydin keşke
(1,663 puan) tarafından
Yok kuzum ya yanlış anladın sen beni sinirle yazmadım ben sana yardım etmek için yazdım netice iyi kötü sende bi aile oldun bi evin var düzenin var alışmış olman lazım diyorum
(181 puan) tarafından
Gerçekten bazen bende sağlıklı düşünmedigimi farkediyorum Burda o kadar eşinden şiddet gören aldatma postlari görüyorum şükür ediyorum ama 24 saat boyunca evin içinde artık bunalıyorum koronadan dolayı da böyle oldum sanırım aslında gerçekten rahat hayatım eltim yok görümce derdim yok kaynanam desen haftalardır gitmem karışmaz laf etmez sorun bende de var yani canım
tarafından
Bosaninca ne evin ne ailen oluyor bekarken ki hayat artık yaşanmıyor hele de evladın varmış ailenle vakit geçir sen kendi evinde kendi kulturunu yaşat
(181 puan) tarafından
Doğru söylüyorsun canım bazen gerçekten insan sağlıklı düşünemiyor
0 oy
(883 puan) tarafından
3 saat nedir ya elini öp başının üzerine köy daha geçen eşime dedim 8 saat olsaydı yine razıyım aileene yakın olup ipsizin birine denk gelseydin daha mı mutlu olurdun ?
(883 puan) tarafından
Ya bana da ayda bikere geliyolar öyle :) ağlıyorum eşimin üzerine nolur tasinalim iyorum üç gün sonrada evimi çok seviyorum diyorum :)) bakma sen uzak olmak aslında birazda iyi seninki tam ideal yani kocanda iyiyse hiç ses etme canım
(181 puan) tarafından
Evet ağlıyorum annemleri özledim diye geçen artık annem de çok sıkıldiysan eşin de getiremiyor gel biraz kal kafa dağıt dedi ama korona var bu sefer de kızımı düşünmem lazım
(883 puan) tarafından
Bencede ama gidebiliyosann git iyi gelir yarın oburgun yasak gelir şehirler. Arası hiç gidemezsin bence git bayramida geçirirsin hem
(181 puan) tarafından
Evet canım eşimde diyor bayramdan önce götüreyim orda geçir senin için iyi olur diye gitcem inşallah korona biraz daha hafiflerse en çok psikolojimi bozan şey
(883 puan) tarafından
Canım artmazsa hafiflemesi i bekleme daha vaktin varkengit derim
0 oy
tarafından
Eşinin ailesi nereli sen nerelisin neden alışamadnki
(181 puan) tarafından
Eşim hatayli ben adıyaman
tarafından
Neden farklı ki uzak yerler değil aslında bende antepliyim hataylı arkadaşım var farklı değiller bizden. Eşinden ayrılmana değmez
(181 puan) tarafından
Evet canım çok uzak değil yani bazen şükrediyorum ama bazen de bunalıyorum
0 oy
(1,936 puan) tarafından
Yaa normalde Tüğrkiye de ki evim anneme beş dakika altımda araba istediğim her yere giderdim fazlasıyla özgürdüm ama şimdi uçakla bile 6 Saat süren dilini bilmediğim bi ülkeye geldim 7 aydır da görmüyorum hiç bi yere gidemiyorum düşün o kadar özgür bi hayattan resmen hapis hayatına geçiş yaptım ama yapacak bişey yok alışmaya çalışıyorum  hiçbir tanıdıgımız da yok burda sadece eşim ben oğlum ve kedim varız 
(181 puan) tarafından
Evet canım o yüzden oluyor hep sıkıldık biri gelcek olsa korkuyoruz bir yere gitsek korkuyoruz
tarafından
2 ponçik  ailesi hangi ülkedesin merak ettim sorun olmazsa söyleyebilirmisin
(1,936 puan) tarafından
Kazakistandayum
tarafından
Oo çok zor ya insanın kendi memleketi gibi olmuyor demi
(1,936 puan) tarafından
Olmuyor tabiki burda herseyım kısıtlı hava buz gibi
0 oy
(5,725 puan) tarafından
Ya ailen yakinda olup kocanla mutlu olmasan eşinin kötü alışkanlıkları olsa şiddet olsa ve niceleri.. korona hepimizin psikolojini bozdu. Benim annemle aramda şahsi arabayla onbeş dk var 4 ,ay görüşmedik gitmedik korona da. kültür farkına bişey diyemem aynı yerden olupta anlaşamayan da çok var.
(5,725 puan) tarafından
Kendi adıma çok sevindim iyi geldiysem. Dertleşmek fikir almak istersen dinlerim seve seve
(181 puan) tarafından
Cok teşekkür ederim canım iyiki var buradakiler yaa insan tanımadan sevebiliyor rahatlıyor gerçekten insan
(5,725 puan) tarafından
Oy canım benim adin gibi dik dur ♥️♥️♥️♥️
(181 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım ya dik durcam inşaallah ❤️
(5,725 puan) tarafından
Rica ederim can❤️❤️❤️❤️
0 oy
(187,543 puan) tarafından
3 saatlik yol nedir benim ailemle aramda uluslar arasi yol var bende 2 yillik evliyim alismaya calisiyom 4 ay gormemek nekii 18 ay gormedim sen biraz abartiyon abartma dedigim bunalmisain
(181 puan) tarafından
Evet canım çok bunaldım gerçekten eşime sarıyorum artık
0 oy
(946 puan) tarafından
Ah canım 3 saat ne ki, arabanız varsa atlatın gidin hafta sonu, valla benim elimden gelse şimdi giderim. Ama 3000 km var aramızda. Torunları doğdu ama daha göremediler, kucaklarına alıp sevemediler.. Ama çok zor 
(181 puan) tarafından
Doğru söylüyorsun canım ben abarttım sanırım
0 oy
(6,048 puan) tarafından
Ailemle aramda 20 saatten fazla bir mesafe var. 16 aydır görmüyorum. Bu süreçte ailem korona oldu babam haftalarca yoğun bakımda kaldı. İyilestiler çok şükür. Hala göremedim sadece görüntülü konuşuyoruz. Herkes ister gitsin ailesini görsün.  Üstelik yaşadığım şehirde ben eşim ve çocuğum varız akraba vs. Yok. 4 yıldır buradayım ne komşum var ne bişey birde eşimde bende çok kalabalık ortamlarda büyüdük. Gel gör ki bu yüzden aklımızdan boşanma hiç geçmedi. Bu yaşadığım yeri buraya tasinmayana kadar haritada göster deseler bilemezdim. Alismalisin. 
(181 puan) tarafından
Evet canım doğru söylüyorsun abarttim sanırım
0 oy
tarafından
Bende bende benim ailem uzakta ben taa avrupa yakasindayim ve 9 aydır hic birini gormedim konusamiyorum küsler sen haline sukret bosanmayida sil kafandan 
(181 puan) tarafından
Sildim canım dün çok düşündüm gerçekten abartıyorum onu farkettim
0 oy
(5,941 puan) tarafından
Uzakta  olunca  boşanma kararı da biraz  tuhaf  yaa bende  ailemden  uzaktayım  seninki  hiç yoktan 3 saatlik  mesefa  benimki  17 saatlık  mesefa  sene  de bir gidebiliyorum ve hiç boşanmayi  düşünmedim  k.b canım  ama  sana  rahatlık batmış gibi  herkes  ailesini  özlüyor  ama boşanmak nedir ya 
0 oy
tarafından
Ailen gelemiyir mu size
(181 puan) tarafından
Yo geliyorlar ama şu an korona olduğu için bu kadar uzun sürdü
tarafından
Evlenirken herseyi goz onune almak lazim. Kultur farki derin sorunlara neden olabiliyor ileride. Evlenirken ailesini tanima firsati bulamadin mi

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 549 göst.
5 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Sehergenc (996 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 367 göst.
13 Aralık 2025 Diğer kategorisinde Nihal.34 (210 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 1,894 göst.
0 oy
10 cevap 927 göst.
28 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu