0 oy
127 göst.
önce Diğer kategorisinde (19,101 puan) tarafından

Kızlar hangi harftesiniz. Biz en son b harfini öğrendik. Hoca da ödev olarak kelime ve hece ödevi verdi. Hoca okulda heceyi anlatmamis şimdi biz oğlana anlatmaya çalışıyoruz ama anlamıyor. Kızım bir anlatmama anladı hemen yaptı ama oğlan anlamıyor. Siz geçtiniz mi hece ayırmaya 

5 Cevaplar

0 oy
önce (17,650 puan) tarafından

Heceleri anlattı öğretmen. Bizimkiler P harfini bitirdiler bu hafta. Kiz çocuklari daha hızlı kavriyorlar. Erkek çocukları biraz daha yavaşlar sanki. 

önce (19,101 puan) tarafından

Oğlumun anlamamasinin bir nedeni de eşim aslında. Eşim anlatamadı ve anlatamadigini da kabul etmiyor 

-Reklam-
0 oy
önce (213 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Canım püf noktaları öğretmen vermezse sen anlatamazsin. Ayrıca anlatmadığı şeyi nasıl ödev veriyor ki? Şaşırdım doğrusu 

Bende anlamadım.  Geçen hafta da matematikten örüntü ödevi vermişti. Örüntünün devamını yazarak devam ettirin yazıyordu. Ama yazsak daha igrenemdikleri harfler vardı çizsek çizimler zordu bayağı bir uğraştık yaptırana kadar. Diğer velilerde öyle çoğu gruptan yazmıştı nasıl yaptıracaz diye. 

önce (213 puan) tarafından

Konuşun öğretmenle bence . Madem öyle çocukların okula gitmesinin ne mantığı kaldı 

0 oy
önce (122 puan) tarafından

Gece kalmadı benim oğlum sınıfı hikaye okumaya geçtiler 

0 oy
önce (8,483 puan) tarafından

Canım hece konusunu çoktan kavramış olması gerekiyordu aslında. Öğretmenimiz heceyi kabul etmiyr artık akıcı okusunlar diyor.

D harfini öğrendiler en son

Akıcı okumaktan yana sıkıntı yok ama kelimeleri hecelerine ayırmayı öğrenmeleri lazım Türkçe dersinde öğretiyorlar ya.

0 oy
önce (1,423 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Galiba en geriden biz geliyoruz s harfindeler.

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 291 göst.
0 oy
2 cevap 166 göst.
27 Eylül 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Oykum0 (306 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 208 göst.
24 Şubat 2025 Diğer kategorisinde 3evlatsahibi (416 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,489,954 soru

24,351,155 cevap