Kızlar hangi harftesiniz. Biz en son b harfini öğrendik. Hoca da ödev olarak kelime ve hece ödevi verdi. Hoca okulda heceyi anlatmamis şimdi biz oğlana anlatmaya çalışıyoruz ama anlamıyor. Kızım bir anlatmama anladı hemen yaptı ama oğlan anlamıyor. Siz geçtiniz mi hece ayırmaya
Heceleri anlattı öğretmen. Bizimkiler P harfini bitirdiler bu hafta. Kiz çocuklari daha hızlı kavriyorlar. Erkek çocukları biraz daha yavaşlar sanki.
Oğlumun anlamamasinin bir nedeni de eşim aslında. Eşim anlatamadı ve anlatamadigini da kabul etmiyor
Canım püf noktaları öğretmen vermezse sen anlatamazsin. Ayrıca anlatmadığı şeyi nasıl ödev veriyor ki? Şaşırdım doğrusu
Bende anlamadım. Geçen hafta da matematikten örüntü ödevi vermişti. Örüntünün devamını yazarak devam ettirin yazıyordu. Ama yazsak daha igrenemdikleri harfler vardı çizsek çizimler zordu bayağı bir uğraştık yaptırana kadar. Diğer velilerde öyle çoğu gruptan yazmıştı nasıl yaptıracaz diye.
Konuşun öğretmenle bence . Madem öyle çocukların okula gitmesinin ne mantığı kaldı
Gece kalmadı benim oğlum sınıfı hikaye okumaya geçtiler
Canım hece konusunu çoktan kavramış olması gerekiyordu aslında. Öğretmenimiz heceyi kabul etmiyr artık akıcı okusunlar diyor.
D harfini öğrendiler en son
Galiba en geriden biz geliyoruz su harfindeler.
1,489,900 soru
24,350,498 cevap
346,459 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın