Çaydanligin burnu dusmustu bende pazarda tamir eden var diye göturdum kapagıyla vermiştim kapagı ne alakaysa öyle vermiştim
Haftaya gel al dedi gittim üst kaapgı yok kapagı nerede böyle verdin dedi adamın tipide kurnaz kapagını inkar etti yaptırmaya getirirken kapakla niye getiresin tamirde kapakla ne iş var tamirin dedi ama kapakta ayroca satıyor adam kapagımı alms napablirm cimer e şikayet etsem sonuc alabilir myim
Cimer cumhurbaskanligi iletisim merkezi. Caydanlik kapagini cidden cumhurbaskanligina yazmayi mi istiyorsun tuketici hakem heyeti falan degil bak cumhurbaskanligi?
Tavsiyeniz var mi bebim tavsiyeye iht var da suan
İspatin varsa eger o sekilde teslim ettiginize dair bulundugun ilcenin tuketici haklari mudurlugune hakem heyetine basvurabilirsin ya da zabitaya bunu izah edebilirsin
mugeanlida hersey icin adelet bakanima cumhurbaskanima bakanlarima sesleniliyor. burdada cimere yazilir bence😂😂
Canan seni Allah ne yapmasin😅
Zabıtaya şikayet etmeye ne dersin. Cimer ne alaka kurban olayım.
Zabitaya sıkayet edeyim mi haftaya
Et tabiki. Hatta adama git söyle eğer vermezsen zabıtaya arayip şikayet edeceğim de.
Hemen et tabi cimerde böyle şikayetler için var ya🤔🤔
Bi caydanlık 2 bin lira canım skldı ya sahtekar pslk
Bu kadar saçma ve boş işlerle cimer uğraşmaz napcak çaydanlıkçıya gidip kapağı ver mi dicek ?
Sizin cimere yazıyım demenizde ayrı bi komik
Canım sıkldo lutfen tavsiye verin ya bi demlik 2000 o yüzden tamit ettirdim
Biri yazmış yorumlarsa evet pazarlarda zabıta olur ona şikayet edilir cimer gerçekten saçma ama
Çok güldüm kusura bakma 🙈 pazarda çaydanlık kapağı kayboldu diye cimer'e şikayet etmek? Bu sözü dışından bi sesli oku bakalım mantıklı geliyor mu sana?
Her neyse gülduk eglendik herkes alaya alms soncta sark kurnazı srdgsz yüzğndem dolandırıldm herkes fırsatını bulıbca basıyor kazklamayo spnra bastakışere sallıyoz böyle seylerin yaptırımı yok toplumda ahlak aglanacak halimize gülelim
Cimerde kim gelecek kız çaydanlıkçının dükkanına. Ver kapağını kadının die
Pazarda yeri var sahtekar pıslık kapaksz ne işe yaradı haram zehir olsn
Cimer yerine tüketici hakem heyetine başvurun ama başvuru formunda dükkan adresi iletişim bilgileri vs herşeyı yazıyorsun
Adres pazarcı cnm skldı cidden ya bu kadarına da tenezzül etmis adam ne denir ki
Boşverin o zaman değmez
Cimer az olur hahah
Cimer ne alaka
Kadınız diye erkekler umursamıyor eşinle gittin gerekirse yenisini verir
Benm robotum bozuldu yaptrdim eve geldim yine arza verdi bana şey diyor bozup getiyorsn 24 saate ilk kullanımda ne bozacam 500 yaparim dedi yap dedim esimi cagirdim 1tl alamdi
Nasıl koöik nasıl ama ugak alısvetiste bile doşandırılıyoz fırsatı bulan büyük dolandrlmca veryansn ediyos ahlak yok yaptırım yok buna bile trnezzül edecek pslklerle karsı karsıyayız
Komik demedim ki
Cimer komik olms dedim
Pazarda adi bile olmayan yer yani
Zabitayı ara eşinle git verir
Cimer; ben ne alaka 😂😂🤭🤭 kız cimer nettsin senin çaydanlık kapağına bide pazarcı adam yani
Haram zkkm olsn bi takım 2000 surduk yere maarad ins o kapak dert olsn ona
Ciddi ciddi düşündün yani bunu. CİMER kuruldu kurulalı göreceği en değişik taleplerden biri olur. Çaydanlık kapağının peşine de cumhurbaşkanlığı düşecekse ohoo...
Her şeyi devletten beklemen bacım.
Kayyum atarlar belki kayıp kapağı bulmak için 😁
1,489,954 soru
24,351,155 cevap
346,488 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın