0 oy
210 göst.
önce Diğer kategorisinde (3 puan) tarafından

Şimdi eşimin asalak Bi babası var sürekli ya borç yapar kredi çeker eşim maaşını alınca 1hafta önce 1000lira atmıştı 2gun önce dogalgaz kaçağı varmıştı evinde eşim 2000 atmış Şimdi de yine kredi çektiğini öğrendi 200 daha attım dedi bende ikide bir ne para atyon deyince kızdı bana 200parami diye sanki tek 200 atyo .Bende kızıp babası na msj yazdım acil para hattı nada para kalmadı artık diye sizce doğru mu yaptım valla bıktım ben bu adamdan artık yaa

8 Cevaplar

+4 oy
önce (1,279 puan) tarafından

Eşiniz bir başkasına mı muhtaç ediyor sizi ? Cevabınız hayırsa sizi hiç alâkadar etmiyor. Dinimizde evlat anne babaya bakmakla yükümlü. Ayrıca çok hadsizsin. Ben kayınpederime böyle bir mesaj atsam kıyamet kopardı .

önce (3 puan) tarafından

Zaten hersey onun yüzünden sürekli evin huzurunu bozuyo gidiyo kredi cekiyo borç yapıyo bıktırdı artık kendinden asalak gibi yaşamayı seviyo değişmeyecek belli.

+1

"Küstürmeyin size bakarken gözlerinin içi gülen insanları , Sonra görmezden gelirler, kaldıramazsın..."

Kendi huzurunu kendin bozuyorsun. Bu kadar açgözlü olmasan huzurunuzda bozulmaz. Bir gün peygamber efendimiz 3 gün aç kalmış yiyecek ekmek bulamamış Hz Muhammed Sav efendimiz kızı Hz Fatıma'nın evine gitmiş belki onda yemek vardır diye ama kızı da ağlayarak 2 gündür aç olduğunu söylemiş . 

Peygamber efendimiz bile açlıkla imtihan olmuş şükür etmiş ama senin karnın doymasına rağmen hâlâ daha bencillik yapıyorsun. 

Allah öyle bir imtihan ederki çok gördüğün 200 TL'ye muhtaç kalırsın . Veren el alan elden üstündür 

önce (3 puan) tarafından

Sorun 200ler deil 2000ler deil aslında sorun o adamın kendini hep bu duruma düşürmesi

önce (25,959 puan) tarafından

Peki ya senin kendini düşürdüğün durum ? Anlaşılan çok güveniyorsun kendine eşinin sevgisine babasına asalak diyen bir kadını daha kaç sene sevebilir ona her imkanı daha kaç sene sunabilir o sevgiye çok güvenip ya o ya ben noktasına getirmeye çalışıyorsunuz dua edinde inşallah seçilmeyen vazgeçilen taraf olmayın 

Ama bu seni ilgilendirmez ki güzelim . Bu eşin ve babasının arasında ki mesele. Adam çocuğuna yıllarca bakmış büyütmüş belki de okutmuş bilmiyorum ama yapma . Bu şekilde evliliğin yürümez . Huzursuz mutsuz olursun. Yorulursun. O yüzden eşin seni aç bırakmadığı seni kimseye muhtaç etmediği sürece müdahil olma . Vallahi de billahi de bu evlilik yürümez . Sonra kafanı duvarlara vurursun . 

-Reklam-
+1 oy
önce (38 puan) tarafından

Bacım sen eski ABC degilmisin vallahi oysan eğer bikmadin usanmadin yani yani 200 lira dediğin ne ki 10 ekmek zor gelir yapmayın Allah aşkına oğlum evli anne para der atarım baba para der eşim atar şimdi bende ondan istesem suclumuyum 

önce (3 puan) tarafından

Ya ne 200ü 1hafta da 3200 diyorum ve daha üstüne borç yaptigini öğrendik diyorum kim e güveniyo senceee

önce (2,084 puan) tarafından

bu adam krediyi cekip napio ? saftirirk esin sormuyomu allasen naptin diye.?  yani200 tl para degil 2 bin de para degil aslinda esasen. ama yani bu amca yani kayinpederin tek tabanca napioki bukadar krediydi mrediydi . on bin emekli maasi alip kirada ituruosa evet gecinemez ama evi varsa tek tabanca yasli amca evden camiye camiden eve bi corba kaynatip ekmek digrar yer yaslilar biyle dehgilmi yav😂😂

önce (3 puan) tarafından

Soruyo kızıyo da ama sonra içi rahat etmiyor mecbur yardım etyo bu asalaktq bunu biliyo kullaniyo bunu

0 oy
önce (4,228 puan) tarafından

Eşiniz tepki verse neyse. Ya da siz eşinize tepki gösterin, yine tamam. Fakat babasına mesaj atmanız çok gereksiz. Aranızda bir saygı unsuru da kalmamış oluyor. Sizin sorununuz eşinizle, babası ile değil. 

önce (3 puan) tarafından

Sorunum eşimle deil babası yla. Bıktım o adam dan onun parasızlıgi yüzünden evde huzur kalmıyo 

önce (4,228 puan) tarafından

İyi de parayı veren eşiniz. Eşiniz vermese, babası isteyemez ki.  Sizin eşiniz ile durumu halletmeniz lazım. Bence bunu anlayınca, çözüm de üretebilirsiniz. 

önce (3 puan) tarafından

Ya söylüyorum bak sana guveniyo surekli paran varmı diye soruyon duramiyo kıssada yine atyo

0 oy
önce (25,959 puan) tarafından

İyi yaptın.belki kökten çözülür de biz de bu postlardan kurtuluruz :) 

0 oy
önce (7,336 puan) tarafından

Bı ara daha böyle bi post okumuştum gibi geldi bana 

önce (25 puan) tarafından

Evet Banada öyle geldi ama Yanlış mı hatırlıyorum diyorum bilemedim ://

0 oy
önce (795 puan) tarafından

Yav sana ne be babası o babası o adam olmasa kocanda olmazdı tabiki babasına verecek para ya hayret birşeysin. Sen ne fenasın tam kaynana gibisin 

önce (3 puan) tarafından

Ya anlamıyorsun niye borç yapıyo kredi çekiyor eşimde kızıyo ama içi rahat etmiyor mecbur yardım ediyo yıllardır böyle bu adam usandım artık yettiyaaaevin huzurunu bozuyo bize güveniyo resmenyaq

0 oy
önce (1,071 puan) tarafından

Sizde birgün kaynana kayınbaba olacaksınız asalak ne demek çok kızdım eşiniz duymasın msj atmışsınız zaten gereklimiydi hayır 

önce (3 puan) tarafından

Ya oda yıllardır böyle hep borç kredi bıktım artık evde huzur bırakmıyor bize guveniyo 

önce (1,071 puan) tarafından

Boş ver 1000 200 çok para degil rabbim siz verdikçe çogaltır inşallah kötü gelmesin düşünme iyi dşün eşin versin yarın çocuklarımızda bize yapsın

0 oy
önce (281 puan) tarafından

Öncelikle babası muhtaç olur sizi muhtaç etmez ise babasına yardımda bulunabilir ama sürekli borç yapan bir babaya bende şahsen müsade etmezdim eşime. Babasına o şekilde mesaj atman olmamış daha üslubunu bozmadan saygı çerçevesinde atılabilirdi 

önce (3 puan) tarafından

Atsam nolcak anlamazki onun huyu bu borcsiz yasayamiyo

önce (281 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun işin zor

önce (3 puan) tarafından

Amin Buda bizim baş belası işte 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 217 göst.
0 oy
0 cevap 55 göst.
0 oy