Ben önceden çok yapardım 5 senedir çok nadir yapıyorum artık yapmayı bile unuttum fondötenden önce birşey sürüyor musunuz yüzünüze ? Makyaj yaparken hangi malzemeleri kullanıyorsunuz ?
Güneş kremi sürüyorum onuda arada unutmazsam yaparım gerisi yok 😶🌫️
Bayılırım makyaj yapmaya eğer keyfim yerindeyse fondötenden kontürüne herşeyi içeren iki üç renk farlı göz makyajı da dahil makyaj yaparım birini yapmasam eksik gibi geliyor ben alışmışım öyle makyaj yapmaya ya hep ya hiç modundayım😂
Yani bekarkende yapmazdım şimdi de öyle yapan biri değilim çoğu malzemem de yok sadece çok soluk göründüğüm için gözüme sürme ve rimel yapıyorum başka bir şey yapmıyorum
Lisedeyken hocalar görmesin diye gizli yapardık ama anlaşılırdı özellikle pazar günü yapıldıysa hoca pazartesi sabahı bile fark ediyordu 😭 üniversite de aşırı saçma bir şekilde abartı makyajlar yapmışım . Her gün üşenmeden 1 saat makyaj yapıyordum bin tane ürün malzeme 🫠 şimdi bir kaç ürün dışında elimde fazla malzeme tutmuyorum eskisi kadar çok yapmıyorum
Özel günlerde ya da güzel bir yere gidince. Onun dışında yapmiyorum pek sevmiyorum
Eskiden çok yapardım bekarken evlendim ilk çocuğa kadr yaptım çocuktan sonra azaldı şuan iki çocukla vaktim yok bir yerede gitsem yapmayı unutuyorum
Bende yapmam 🤭
1,496,699 soru
24,449,494 cevap
353,887 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın