0 oy
713 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (24 puan) tarafından

Kızlar biraz komik bir soru olacak ama eşinizin arabası var ve kaynana ile altlı üstlü oturuyorsunuz genelde bir yere gidildi mi hep beraber gidilir ama kaynanam her seferinde benden önce arkaya koşar öne binmek için 😅2 küçük bebeğim var biri kucağımda zaten diğerinide yanıma bindirir 

Sizde durumlar nasıl 

40 Cevaplar

0 oy
önce (793 puan) tarafından

Hamile iken kendimi ve kızımı düşündüğüm için değil arakada kaynanam olsun cumhurbaşkanı olsa önce oturdum . Doğduktan sonra da tabi ki kızımın güvenliği için arkayı tercih ettim .inat ile önde oturma bana da saçma geliyor .

-Reklam-
0 oy
önce (4,925 puan) tarafından

Herkes eşinin yanina otursun babanne ya da anane arkada torunuyla oturabilir. 

0 oy
önce (77 puan) tarafından

Vallahi ne zaman benle kaynanamla eşim gitsek saygıdan dolayı onun önde oturmasını istiyorum Gerçi hiç o değil o Diyalogaramızda olmuyor ama😂😂😂

0 oy
önce (33,924 puan) tarafından

Tabiki ben 😁😁 kaynanama önü kaptırmam ama ki.peder varsa eşim özellikle arkaya geç diyor 😁😁

0 oy
önce (357 puan) tarafından

Zamaninda benim dogurdugum cocugu sahiplendigi icin onunla arkada oturmasindansa one oturabilir herkes kendi dogurduguna baksin  

0 oy
önce (3,194 puan) tarafından

Hep bu soru soruluyor kimisi diyor ne münasebet kocamın yanına ben oturrum kimisi de diyor önemi yok takılmam hiç bende önemsemeyenlerdenim yeri gelir kaynanam, eltim oturur yeri gelir ben oturrum durum ve şartlar neyi gerektirir ise koltuk sonuçta aynı arabada aynı yere gidiyoruz

0 oy
önce (8,492 puan) tarafından

Kaynanamla bir yere gidecek olsak kendisi öne biner bende hiç böyle bir savaşa girmedim. Zaten görüşmüyorum kendisiyle şuan 

Ama benim annemde bizimle arabaya binecek olsa eşim annemden öne oturmasını ister. 

Ön veya arka benim için hiç farketmez

0 oy
önce (237 puan) tarafından

Benim kaynanam önü aasla kimseye vermez ne oğullarının yanınini ne de eşinin geçen uzun yola çıkacaktık ben eşim kaynanam eltim ben evden çıkar çıkmaz direk arkaya geçtim kaynanamlari almaya gidiyoruz eşimde çok sever uzun yolda vs.yaninda oturmami neden ine gelmedin diye sordu annen gelecek sonra olmaz dedim gel ne olacak dedi annem gelirse anne sen arkaya geç eşim yanıma gelsin de gelirim dedim yemedi tabi 😁 kaynanamın diline düşeceğime bir ömür ,iki saat arka koltukta otururm daha iyi benim kaynanam çok değişik bir kadın yaa 

0 oy
önce (7,721 puan) tarafından

Kayınbabama yer veririm kaynanam öğle bir şey yapmaz benim neresi boşsa oraya oturur aile gezmesi olduğu zamanda eşimin eniştesi varsa ben teklif ederim otur diye oda sen otur der araba yer kapmak saçma zaten

0 oy
önce (5,969 puan) tarafından

Bence iki çocukla arkaya oturman daha mantıklı canım 

Ama normal olarak eşin öne oturması gerekir bence 

Ben hiç arkaya oturmam hep öne otururum

0 oy
önce (217 puan) tarafından

Arkadada gidiliyor ondede fark yok bende anne baba taraftariyimdir on için.

Görümcem oğlu yeni evli araba aldı görümcem ben durmusken öne gelin binemez dedi ve hakikaten de hiç bindirmez nereye gitseler bizde yeni gelin genç ne olacak arka ön bırak kocasının yanına binsin dedik hayır öyle birşey olamaz siz kaynananizi arkaya atıyor ola bilirsiniz ben onu yapamam dedi. Kaynanam düşük bir sesle ben haddimi bilirim kimin kocası arabayı sürüyorsa yaninada eşi biner benim haddim değil demisti

0 oy
önce (757 puan) tarafından

Bende komik birşey anlatayım. 5 yıldır evliyiz herzaman kaynanam bana verirdi onu kızları birgün dedi sen öne otur duydum odur budur kaynanam hemen öne geçer 😄😄  

0 oy
önce (5,686 puan) tarafından

Bebeğin var zaten tabikide arkaya kendi isteğimle otururum özellikle 2 çocuk varken 

0 oy
önce (3,851 puan) tarafından

Herkes kendi kocasının yanına otursun bir zahmet

0 oy
önce (1,923 puan) tarafından

Çocuklar olduktan sonra ben kendim arkaya oturuyorum. Hiç öyle yarışlarımız olmadı çok şükür. Çocuk yoksa ben öne otururum kaynanam da böyle şeyleri dert etmez. Kendimize dert aramıyoruz çok şükür 😅

0 oy
önce (504 puan) tarafından

Valla kaynanama beraber bir yere gitmediimiz için sürekli ben önde otururum ama tabi gelirse önde oturabilir sıkıntı yok benim için ha ön ha arka

0 oy
önce (53 puan) tarafından

Kaynanam her zaman arkaya ötürür ve ben tabikide her zaman öne kocamin yanina otururum

0 oy
önce (1,373 puan) tarafından

Altı üstlü oturduğumuz zamanlarda birlikte bir yere giderken dediğin gibiydi arka tarafa hemen kendi geçer otururdu oğlumu da yanına alırdı. Bir kere bı oğlum yanımda olmak istemişti o zaman ben söylemiştim ben arkada oturuyum sen öne geç de çocuk önde olmasın ağlıyor demiştim.. ama kayınbaba olsun kendi babam olsun öne oturtma taraftariyimdir her daim. İyi veya kötü saygı ayrı bir durumdur babalarin arkada oturması benim önde oturmam uygun değildir diye düşünüyorum

0 oy
önce (9,043 puan) tarafından

Benim kaynanamda aynı koşa koşa öne geçer bana da çok komik geliyor ama hiç önemsemiyorum çocuklarım var onlarla arkada oturuyorum. Ama hızlı hızlı yürümesi öne geçmesi baya tuhafıma gidiyor 

0 oy
önce (4 puan) tarafından

Kaynanam hep beni oturtuyor hiçte öyle bi yarışa girmedi ama kayınbabam varsa oben arkada otururum

İlgili sorular

0 oy
27 cevap 933 göst.
13 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Zhlfrk (7,615 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 307 göst.
26 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Grcemr1365 (364 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 1,243 göst.
13 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,490,297 soru