0 oy
619 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (24 puan) tarafından

Kızlar biraz komik bir soru olacak ama eşinizin arabası var ve kaynana ile altlı üstlü oturuyorsunuz genelde bir yere gidildi mi hep beraber gidilir ama kaynanam her seferinde benden önce arkaya koşar öne binmek için 😅2 küçük bebeğim var biri kucağımda zaten diğerinide yanıma bindirir 

Sizde durumlar nasıl 

36 Cevaplar

+7 oy
önce (3,781 puan) tarafından

Ben her zaman ön koltuğu kayınvalideme vermişimdir o istemezse oturururdum öne aynı şekilde benim annem babam oluncada onlara öncelik veririm saygı göstermek bence bu bende önce oturmayı severim ama yaşlılarımız saygı göstermek lazım diye düşündüm hep, kayınvalidem bu yaz vefat etti mesela iyi biriydi Allah razı olsun 🤲 bende keşke daha fazla iyiliğim dokunsaydı diyorum.

Sizin kayınvalideniz iyidir kötüdür bilmiyorum ama herkes kendi yaptığını yanında götürüyor bence dünyevi şeyleri çokta önemsemeyin 

önce (7,758 puan) tarafından

Ben de kayınvalidemi severim aramız iyidir ama o da tam olarak senin yaptığını bana yapar. Gelinine, oğlunun evliliğine saygısını hiç bozmaz asla öne oturmaz. Boylu poslu da bir kadın gider arkaya sıkışır.

Bence olması gereken bu. Bir yerde çift için düzen varsa tek olan kişi ona uymalı.

Ben de bir gün kayınvalide olursam hastalık sağlık söz konusu olmadığı sürece kimse beni öne oturtamaz, teklif dahi edemez 😂

önce (3,781 puan) tarafından

O doğru bir şey canım ama ben saygımı gösteririm gerisi karşı tarafa kalmış birde bana göre çok ta mühim şeyler değil çocukça geliyor sen oturma ben oturacağım banane banane der gibi😅  neticede öne oturdu diye dünya durmadı hala dönüyor kocamla nikahım düşmedi altı üstü bir yerden bir yere giderken kocamdan 2 karış arkada oturmuş oldum 😅

Bende diyorum inşallah gelinime damadıma iyi bir kayınvalide olurum benim kayınvalidem iyiydi ama ben kendimden bazen korkuyorum 😐

önce (7,758 puan) tarafından

Benim de umurumda olmaz hatta önde gitmeyi sevmem hiç. Yolu görmek istemem. Ama orası da eşindir yani. Mesela arabayı ben kullanırken yanıma kayınvalidem mi oturacak 😂

-Reklam-
+6 oy
önce (33,224 puan) tarafından

Kim nereye oturursa otursun ben yeter ki bir yer bulayım kendime gerisi önemli değil 🤣 veya birisi beni sıkıştırmadığı sürece bagaja bile atabilirler 😂😂😂

önce (524 puan) tarafından
+1

Araba boş olsa bile ben arkaya oturuyorum küçük çocuk var kaynana köyde binde bir biner arabaya sonuçta herkes aynı anda aynı yere gidecek ön arka ne fark eder 

önce (1,824 puan) tarafından
+1

Bu senin mantığın. Benim mantığımda eş oturmalı. Gelinleriyle yarışan kaynanalar var. Sanki oğlumun yanına oturmak benim hakkım der gibi. 

+4 oy
önce (73 puan) tarafından

Arabanın ön koltuğu da arka koltuğu da aynı yere gidiyor sonuçta o yüzden hiçbir zaman öyle gereksiz yarışlara girmedim isterse sonsuza kadar önde oturabilir ikimizde de öyle bir talep veya takıntı yok

+3 oy
önce (43 puan) tarafından

bazen denk gelir gideriz bir yere beraber hepte bn derim öne geç yakıştrmam kndime söylemeden oturmam ama o hiç öne oturmaz bn oğlumdan doymuşum sen otur yanına der geçer arkaya çoğu zamnda bn kapiyi açarim  kndine 😁😁😂

önce (24 puan) tarafından
+1

Maşallah 😅

+3 oy
önce (1,824 puan) tarafından

Kadının yeri kocasının yanıdır. O da gitsin kocasının yanına otursun. Hastalık vb şeyler harici tabi

+3 oy
önce (3,524 puan) tarafından

Ben saygıdan öne oturmasını isterim kayınvalidemin.genelde öyle otururduk.o yok yok geç der.sen gec anne hadi dönüşte ben binerim derim cebelleşmeyiz fazla🤣🤣 geçenlerde bı video izlemiş banada attı öne kim oturmalı diye birisi anlatıyor.kadin diyor herkes eşinin yanına otursun demiş gelinine kaynana olunca..ondan sonra hep bana otur ben torunumla arkada oturayım dedi😁 önemli olan sevgi saygı anlayış.ama öyle kapmaya çalışması da hoş değil sinir olur insan daha çok 

+3 oy
önce (7,718 puan) tarafından

Arabanın önü de arkası da aynı yere gitmiyor mu sonuç da:D Ben teklif ederim öne oturmasını,çok saçma gelir bana araba için ön arka muhabbeti yapmak  kayınvalide ile sidik yarıştırmak gibi bişey benim için:Dd

+2 oy
önce (10,811 puan) tarafından

Ne ben ne kayınvalidemde bu takıntı yok çok zaman geç anne derim 

+2 oy
önce (499 puan) tarafından

Ben saygıdan ötürü her zaman kaynanamın önde oturmasını tercih ederim ama o asla öne oturmaz gelir arkaya yanıma oturur on boş kalır genelde 😅 annemde olsa aynı şekilde anne geç damadının yanına otur derim ondan ziyade iki çocuğum var her şartta arkaya otururum zaten çocukları arkada yalnız bırakamam asla 

+2 oy
önce (2,453 puan) tarafından

Önü de ardı da aynı yere gidiyor. Böyle ufak meseleleri kompleks yapmanın ne alemi var ki? Kalbe yük ettiğine değmez.

Ayrıca ön koltuk muavinlik gerektirir, önemli insanların hangisi bir yerden bir yere giderken öne oturmuş?

Ben araba kullanmam, eşim benim şoförümdür. Teksek onun co-pilotu ben olur, öne otururum.

Değilsek de gebelik sebebiyle mide bulantısı ve sallanma yüzünden ön yine benimdir.

Ama böyle bir kompleksim yok, hiç olmadı. Hatta arkaya kraliçeler gibi biner, dilediğim şekilde de arabaya hakim olurum.

Koltuklar arası kolçak var ya, onu açar içeceğimi koyarım. Geniş geniş paşalar gibi giderim.

Hatta benden önceki gelinleri asla öne oturtmayan kaynanam benim bu arka koltuk kraliçeliğimi kıskanıp devamlı beni öne oturtmaya çalışıyor akajsjsjsjsjs

önce (3,524 puan) tarafından

Hahah hilesini bulmuşsuuuun 🤣

Eşimde bana der arka koltuk makam koltuğu 😁😁 doğru gerçekten daha iyi

+1 oy
önce (4,656 puan) tarafından

Eşim benim oturmamı istemişti ilk başta, öyle de devam etti

+1 oy
önce (1,019 puan) tarafından

Kızım doğduğundan beri arka koltukta ikimiz oturuyoruz ön boş oluyor😂

+1 oy
önce (5,692 puan) tarafından

Altlı üstlü otuyoruz. Arabamız var onlarında arabası var. Ayda yılda bir yere beraber gideriz . Bizim arabayla gidersek ben öne otururum , onların arabayla gidersek o öne oturur. Ama bizde herkes kendi arabasıyla gider . Aynı yer bile olsa. 7 yıllık evliyiz toplasan 7 defa bir arabayla anca gitmişizdir hep beraber. 

+1 oy
önce (8,413 puan) tarafından

ben anne, sen geç otur demeden kaynanam öne oturmaz 

+1 oy
önce (1,378 puan) tarafından

benim kaynanam benim öne oturmam için bayağı ısrar eder ama ben arkada kızımla otururum onun önde oturmasını daha uygun bulurum oda ısrarla oturur hiç koşarak gidip önde oturayım falan demez

+1 oy
önce (16,818 puan) tarafından

Ya bilmiyorum ama hala.on arka düşüncesi komik geliyor araba bu sonucta ha öne oturdun ha arkaya ne fark eder 

+1 oy
önce (15,881 puan) tarafından

Arabanin önü ve arkasi ayni yere gittigi icin zerre umrumda olan bir durum degil bu,kaldi ki yaslilarin ve midesi cabuk bulananlarin onde oturmasi daha iyi geliyor bana. 

+1 oy
önce (86 puan) tarafından

Kaynanamı ne kadar sevmesem de benım ıcın öndü arkaydı fark etmiyor.. Bu yarısa gırmem.. Kendı annem de de arkaya otururum kaynanam da da. Israrla önde oturmam derse anca o zaman otururum. Saygı gibi bırsey.  Bu sadece kaynanaya özel değil yaslı olduğu sürece her zaman teklıfımı yaparım  . Hatta ilk zamanlar esımın arkadası falan olursa arabada ben arkaya otuururdm  . Esım kendisi inme otursun arkada der arkadaşlarından için. Öyle bırsey işte :) 

+1 oy
önce (15,140 puan) tarafından

Bence kim oturacak sorunu olmamalı 

Karşılıklı binada oturuyoruz iki küçük bebem var uç buçuk ve iki yaşında 

Bi yere gideceksek ben onu otursun derim o sen otur kızım kocanın yanına der bi tur israr olur zorla oturturum

0 oy
önce (25,993 puan) tarafından

Çocuklarım olsa ve küçük olsa özellikle arkaya otururum onları kontrol etmek için ama ben genelde eşimin yanında oturuyorum. Araba derdim tabiki değil ama eşim o ortamdaki en yakınım o yüzden onun yanında oturmayınca huzursuz oluyorum. Kayınpederim varsa o öne otursun diye yer veririm çünkü rahatsız kendisi 

İlgili sorular

0 oy
27 cevap 930 göst.
13 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Zhlfrk (7,615 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 307 göst.
26 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Grcemr1365 (364 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 1,241 göst.
13 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,490,221 soru