Kızlar lisans mezunuyum ve mezun olali 2 sene oldu artik sene kaybetmek istemiyorum hamile veya doğurmuş olup kpss calisan var mi? Varsa programiniz nasil. Ev bebek ve dersi nasil yurutuyosunz
Kariyerle cocuk sahibi olmak zor oncesinde calsiyo olsaydin daha hazir olurdun ama sonradan cocukla birlikte birde ise baslarsan olmaz .biraz buyut sutten kestigin zaman bakici tutup baslayabilirsin
Ben çalisiyorum seneye kpss icin insallah
Ben ilk çocuğum 3yaşındayken atanmaya karar verdim. 2011de çalışmaya başladım konuları öğrendim önce 2012 de test ve deneme çözdüm. Ama ne çözmek .. Klozetin yanında bile testlerim vardı. Asplatörün üstünde yine testler. Çorba karıştırırken bile çözdüm.... Yanlış çıktığında postit kere yazıp çalışma duvarıma astım .. Sonunda tüm duvar doldu... Ve 2012 de atandım.. Çocuğumu eşimi bırakıp 22 saat uzaklığa gittim 1yıl sonra eş durumu ile geri geldim. Evet çok zordu. Evet bir ara aklımı yitiriyorum dedim Ama hep şükrettim daima çalıştım ve asla vazgeçmedim. Kim ne yapmış ya da face instagram da ne varmış hiççç bakmadım.... Sadece çalıştım.tabi Bu arada eş, çocuk, evişi ve birde haftanın 5günü gittiğim İşim vardı.... Şükürler olsun o günlere de bugünümede. Vazgeçme çalış
Benim 6 yaşında bir çocuğum var devlet dairesinde çalışıyorum.daha önce de çalışıyordum.cocugum a hamileyken kpss girmiştim 83 puan aldım.3 sene dondurdum çocuğum 20 aylıktı çalışmaya devlet dairesinde başladım.hala çalışıyorum 20 aylıkken annem baktı 4 yaşına kadar devlet 'in kresine verdim birlikte gidip geldik bu sene de 1 e başladı ben hiç zorluk çekmedim.çocuğumun geleceği için çalışıyorum.ve cocugumda hiç zorluk çekmedi şimdi 2.ye hamileyim 28+3 haftalik 36 haftada izine 1 yıllık ayrılacağım.tekrar annem 3 yaşına kadar bakar .
Canım ben yüksek lisans mezunuyum hamileyim ve ikinci master imi yapıyorum şu an tıp fakültesinde :) kpss değil ama ales yds ielts falan ne varsa alıyorum sınav. bir yandan freelance iş yapıyorum çeviri tez yazımı gibi. yoğun ama keyifli oluyor
Ben değil ama bi yakinim bu konuda kayınvalideden yardim alıyor. Esi de destekçisi bebeğe ve ev işlerine anne bakıyor kadın da çalışıyor aksam geldiğinde oğlu ile ilgileniyor bazen esi ile beraber ders çalışıyorlar
1,502,246 soru
24,528,592 cevap
359,871 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın