X
yıne son günlerde diyet dıye kafayı yıcem ama hastayım anam yapamıyorum yemiyorum da ama kocam bey spor yap spor dıye beynımı yedı enerjimi toplarsam yapacagum
Sizler napıyorsunuzzzz
Afiyet olsun diyet miyet hak getire baslicam deyip sadece sözde kalıyor baslicam ama ne zman artik motive olamıyorum bir türlü
Spora baslayabılsem gerisi gelecekte spora baslayamıyorum
Kocamda basımın etini yıyorr
Bende zayiflayinca kilo al diyor ondan motive olamıyorum belki ondan kilo vermek adapte olamıyorum
Sadece spor yap dıyor bıryerım agrıyor dıyorum mesela spor yap dıyor sjsj
Hahahqh😄😄😄
Afiyet olsun bende son bir kaç gündür dikkat edemedim ama üç kilo verdim telefona spor programı indirdim onu yapıyorum hiç yormuyor beni iyi oluyor eşim spor salonuna yazdırayım dedi ama küçük çocuk var nasıl gidicem dört kilo daha versem olacak daha fazlasını verirsemde süper olur
Seda abla valla susmuyor kocam hergun bır sey soyluyor sjsjs
Ama tek soyledıgı sey spora yap sjsjs
İyi de oda moral bozmaya ya sen sanki çokmu memnunsun kilo almaktan eşin çokmu zayıf fitmi sende ona söyle bunu indirdim play Store'den hem tüm vücut hemde yoga olanı yapıyorum sende bak sabah birini akşam birini yaparsın ücretsiz hem
Söyleyemem cunku kendisi gunde 3 saat spor yapıyor😆😆
😊😁😁🤯🤯
Bende her güne diyet ile başlicam diyip başlayamiyorum ama en azından almıyorum da sabit kaldım
Oyyy ben de sabıtım ama bır verıypm bır gelıyor
Kocan niye diyet yap diye diretiyor a kıız strese girince diyet olmuyor ki ya huu çok geçmiş olsun bu arada. Ben diyet yapamıyorum 2 aydır da o yüzden kilom sabit kaldı abartmıyorum yediklerimde ya bi 10 kilo verseydim öyle sabit kalsaydı çok iyi olacaktı.
Dıyet yap demiyor spor yap dıyor 😁
Sadece spor yap dıyor baska bırsey demiyor
Kac kilosun suan
Spor yap ya ben de spor yapıyorum 70im ya
Oda spor yap sadece bırazda dıkkat et dıyor dıyet demiyor onun tek cabası düzenli spor yap dıyor kendı ıyılıgın ıcın
Kesinlikle ben de öyle düşünüyorum eşimde bana aynısını diyor ye ama spor yap yemekten kısma diyor
1,497,338 soru
24,459,100 cevap
354,512 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın