0 oy
192 göst.
Diğer kategorisinde (520 puan) tarafından

X

imageyıne son günlerde diyet dıye kafayı yıcem ama hastayım anam yapamıyorum yemiyorum da ama kocam bey spor yap spor dıye beynımı yedı enerjimi toplarsam yapacagum 

Sizler napıyorsunuzzzz

4 Cevaplar

0 oy
(3,667 puan) tarafından

Afiyet olsun  diyet miyet  hak getire  baslicam deyip  sadece  sözde kalıyor    baslicam ama ne zman artik   motive olamıyorum  bir türlü 

(520 puan) tarafından

Spora baslayabılsem gerisi gelecekte spora baslayamıyorum  

Kocamda basımın etini yıyorr

(3,667 puan) tarafından

Bende zayiflayinca kilo al diyor ondan  motive olamıyorum  belki ondan kilo vermek adapte olamıyorum   

(520 puan) tarafından

Sadece spor yap dıyor bıryerım agrıyor dıyorum mesela spor yap dıyor sjsj

(3,667 puan) tarafından

Hahahqh😄😄😄

-Reklam-
0 oy
(8,153 puan) tarafından

Afiyet olsun bende son bir kaç gündür dikkat edemedim ama üç kilo verdim telefona spor programı indirdim onu yapıyorum hiç yormuyor beni iyi oluyor eşim spor salonuna yazdırayım dedi ama küçük çocuk var nasıl gidicem dört kilo daha versem  olacak daha fazlasını verirsemde  süper olur

(520 puan) tarafından

Seda abla valla susmuyor kocam hergun bır sey soyluyor sjsjs 

Ama tek soyledıgı sey spora yap sjsjs 

(8,153 puan) tarafından

İyi de oda moral bozmaya ya sen sanki çokmu memnunsun kilo almaktan eşin çokmu zayıf fitmi sende ona söyle bunu indirdim play Store'den hem tüm vücut hemde yoga olanı yapıyorum sende bak sabah birini akşam birini yaparsın ücretsiz hem

image

(520 puan) tarafından

Söyleyemem cunku kendisi gunde 3 saat spor yapıyor😆😆

(8,153 puan) tarafından

😊😁😁🤯🤯 

0 oy
(12,452 puan) tarafından

Bende her güne diyet ile başlicam diyip başlayamiyorum ama en azından almıyorum da sabit kaldım 

(520 puan) tarafından

Oyyy ben de sabıtım ama bır verıypm bır gelıyor

0 oy
(437 puan) tarafından

Kocan niye diyet yap diye diretiyor a kıız strese girince diyet olmuyor ki ya huu çok geçmiş olsun bu arada. Ben diyet yapamıyorum 2 aydır da o yüzden kilom sabit kaldı abartmıyorum yediklerimde ya bi 10 kilo verseydim öyle sabit kalsaydı çok iyi olacaktı. 

(520 puan) tarafından

Dıyet yap demiyor spor yap dıyor 😁

Sadece spor yap dıyor baska bırsey demiyor 

Kac kilosun suan

(437 puan) tarafından

Spor yap ya ben de spor yapıyorum 70im ya

(520 puan) tarafından

Oda spor yap sadece bırazda dıkkat et dıyor dıyet demiyor onun tek cabası düzenli spor yap dıyor kendı ıyılıgın ıcın

(437 puan) tarafından

Kesinlikle ben de öyle düşünüyorum eşimde bana aynısını diyor ye ama spor yap yemekten kısma diyor

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 433 göst.
28 Kasım 2024 Diğer kategorisinde !!!!FATMAAA!!!!! (8,007 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 915 göst.
0 oy
4 cevap 443 göst.
23 Kasım 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde &Minikpanda& (875 puan) tarafından soruldu
+1 oy
14 cevap 534 göst.
7 Haziran 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde &Minikpanda& (875 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,497,338 soru

24,459,100 cevap

354,512 kullanıcı

...