0 oy
474 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar babamlarla kusursuz bugüne kadar bana ne çıçek ne özel bir günümü gectım benı sevındırmek ıcın bır çöp almamıstır . Bugün aramızın bozulmasına payı olan kuzenım paylasmıs dayımdan suprız baba gıbı baba . Bana dayı demek baba demek cıcek ve pasta almıs  gıtmıs sız olsanız bu durum dan sonra olsenız bıle barısmaya gıder misin onlara. Paylasmıs gördüm

10 Cevaplar

0 oy
(2,393 puan) tarafından

Valla çok kırılırdım şahsen yaaa

tarafından

Ben esımle barıstım dıye  küstüler. Tamam haklılsr dedim altımı alırken bıze gelmeyın bundan sonra dedı tamam dedı parama ve ayakkabılarıma ankastre setıne el koydular vermedıler  ses etmedim bana bu agır gelıyor bana

-Reklam-
0 oy
tarafından

Bana hiç yapmayıp aramızı bozan kuzenime yapsa tabii ki kırılırdım. Mesele çiçek ve pasta değil zaten değer görmemek 

tarafından

Evet deger zaten çünkü kuzenım olaya yangınla gıttı hanı diyebilir dı bak şuan ıyıler evlatlsrı için denedı 

0 oy
tarafından

Ben şahsen kırılırım üzülürüm haklısın benim babam da mesela doğum günleri kutlamazdı yani öyle alışmamıştı ama kayınpederim çok önemser özel günleri doğum günlerimi mesela doğum günümde her zaman pastamı ve çiçeğimi alır hediyemi alır insan bir baba faktöründen böyle bir şey görmeyi tabii ki istiyor  bana yapmayıp başkasına yapsa ben üzülürüm galiba

tarafından

Sizce bunca zaman yapmayıp bana nıspet olarak mı yaptılar

tarafından

Ya belki nispet olarak yapmamıştır ama sonuç olarak seni hatırlamayıp ya da önemsemeyip onu önemsemesi ve alması yine de kırıcı bir şey zaten

0 oy
tarafından

Niye eşinizle barıştınız diye aileniz küstü? Eşiniz ne yapmıştı o önemli 

tarafından

Esım benı aldattı baba evıne gıttımbabam orda çocuklarıma huzur vermedı ihtiyaçlarımı esım gıderıyordu bende dedım ıhtıyaclarımı o gıderıyorsa ben nıye burdayım  bırde esimle babam bırbırıne kavga ettıler ondan 

tarafından
+1

Kusura bakmayın aileniz haklı. Aldatan bir eşe gidiyorsanız arkanızda kimse kalmaz. İlla birine bağımlı olmak zorunda değiliz. Benim de çocuğum henüz bir yaşında ama çalışıp ihtiyaçlarını karşılıyorum. Sırf size biri bakacak diye aldatan birine gidiyorsunuz. İnşallah bu tekrarlanmaz da

Hani bir de çiçek böcek beklemeniz de biraz zor 

tarafından

Esım eskı oranla çok duzeldı

0 oy
(6,445 puan) tarafından

Ailen sana küsmüş vardır bir bildikleri

tarafından

Ben aramadım onlarda aramama alınmıslardı

0 oy
(1,538 puan) tarafından

Beni yanlış anlama kuzum, üzülmeni istemem ama bazen aileler gerçekten haklı olabiliyor. Eşin aldattı ve ailen çocuklarına /çocuğuna (artık kaç tane varsa) sahip çıkmış . Sahip çıkması bile benim için çok büyük birşeydir. O yüzden ne olursa olsun aileni eşine , eşini de ailene asla kötüleme . Kötülemelerinede izin verme .Muhtemelen bu  bilerek yapılmış bir durum bu seni kıskandırmak için. 

tarafından

Ben esım aılem ıçin iyi veya kötü bırsey demıyor kendı aılesıne dahıl yıllarca onu uzdum artk uzmeyecem üzene de ızın vermeyeceğiz diyor babam da kızımlarımın hatektlerı batıyordu onlara

0 oy
(1,476 puan) tarafından

Sence tek mesele bu mu kocan 2 çocuğunla seni aldattı . Ailen altınlarını çaldı . Sen kocanı affedip döndün diye seninle konuşmuyorlar . Bence her şeyden önce bunları bir gözden geçir . Pasta çiçek falan takılacağın en son şey  

tarafından

Gecırıyoeum

0 oy
(2,653 puan) tarafından

Geçmiş blogunuzu hatırladıgım için ben ailenize hak veriyorum dağ gibi arkanızdayken eşinize döndünüz evladımın mutsuz olup azap çektiği yere gitse gitse bende tepki verirdim ve evladımdan umudu keserdim

tarafından

Komple sıler mıydınız 

(2,653 puan) tarafından

Eğer evladım göz göre göre kendini ateşe atıyorsa gözden çıkarırdım sizde annesiniz kendinizi ailenizin yerine koyun doğru cevabı bulursunuz

tarafından

Evladım ne olursa olsun onun hatasıda gunahıda benım asla sılemesdm

(2,653 puan) tarafından

Evladım kendine kıyıyorsa onun mahvolmasını görmeye dayanamam ayrıca affedilecek hata var affedilmeyecek hata var evlat bunu suistimal ederse aynısını sizde yaparsınız şuan kızgın oldugunuz için böyle cümleler kullanıyorsunuz ama evladınızla sınandıgınız zaman (kötü manada değil lütfen yanlış anlamayın) bunu anlarsınız

0 oy
(3,653 puan) tarafından

Bugün de annem gitmiş yigeninin hanımına kahve makinesi almış bende çok sinirliyim kadın hem kendi hem eşi hem oğlu çalışıyor annemden istemiş annemde gitmiş almış diyor her işimize koşuyor acayip sinir oldum bende isteyene mi alana mi kızmayım bilemedim

0 oy
(320 puan) tarafından

Bende butür şeyleri çok yaşadım saymakla bitmez bana değil başkalarına baba oldu sadece onun adına utandım hep ve dua ediyorum devran dönmesin bana ihtiyacı hiç olmasın 

İlgili sorular

+1 oy
38 cevap 995 göst.
28 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde hdyemeryem (86 puan) tarafından soruldu
+1 oy
20 cevap 1,110 göst.
30 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde halide.111 (1,663 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 514 göst.
10 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 611 göst.