0 oy
382 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kaynanam ve kızı durduk yere benle küser surat asarlar  tabiki  umrumda değil ama hep böyle bende durum yaptim işi düşenin  merhaba  demesi falan falan  hemen o da durum yapmış sözler koymus yaptığının  farkında  demekki  o kadar ahmak lar ki o kadar basitler ki tahammül  edilecek  gibi değil sustukça  dalına  biniyorlar 

7 Cevaplar

0 oy
(1,517 puan) tarafından
Ay hiç şaşırmadım bzikide öyleler gecen knsmuyo etmiyo annesinin kulağına laf soyluyo.yanimda 
tarafından
Ya ne kadar ***** insanlae bizim ev dubleks  sesleri geliyo ben duyen  diye bağıra bag8ra kızlarıyla  konusuyo ne taktim
-Reklam-
0 oy
(717 puan) tarafından
Valla bizi.kilerde oyle bir bakiyon küsmusler alttan alttan konusuyolar diyorum ne yaptm ki snra kendi kendine barisiyolar falan dengesizlik bu olsa gerek
tarafından
Ben tahammül edemedim valla duruma sonunda koydum 3 yıldır aynı terane kim oluyorlar  2 çocuğum var bi gün  alıpta sevmez bakmaz akşam elin çocuğunu almış ay cnm bnm  diyo benim çocuklarım onların  kanından asla almaz 2 tane benim üst iste oturuyoz  sormuyola bir yere gidince
0 oy
(219 puan) tarafından
benim kaynanam ve görümcelerimi anlattın 

Benimde umrumda olmaz ama ben duruma söz koymam fazla üstüme geldiler mi laflarını yediririm  sanada tavsiyem olsun canım sustukça üzerine gelirler ver cevabını 
tarafından
Hep sustum  cnm onlar küsdükçe ben  laf attim mırıl mırıl zor konuştular bir sebep de yok yani asla  laf bile söylemem  ama insan degiller
0 oy
tarafından

İyi olmuş iyi yapmışsın

tarafından
Saol cnm
0 oy
(76 puan) tarafından
Umrumda değilse ne diye gönderme yapıyorsun susmak en güzel cvptır
tarafından
Durmaktan anlamayan  insanlar sustum anlamadılar bende konuşuyorum artik
0 oy
(4,688 puan) tarafından
Sen durum paylaşarak aslında umursadığın algılanıyor. Boşver ne yaparlarsa yapsınlar.
tarafından
Oyle sinirim bozuluyo ancak  elim ayağım titriyo
0 oy
tarafından

E unursamissin işte :D

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 195 göst.
20 Ocak 2021 Diğer kategorisinde ⭐⭐Hiranur'um⭐⭐ (3,754 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 483 göst.
11 Aralık 2019 Diğer kategorisinde Sena korkmaz (74 puan) tarafından soruldu