Arkadaslar oglum kreşe gidior 5 bucuk yasinda. Bugun dedi gecen hafta ögretmeni demis yanima gelme gelme yanima ve ben uzuldum biraz. Ama neden gelme demis orasini tam anlamadim.konusmuyor onu oglum. Zaten gecen birakmaya gittigimmde de ögretmeni baska bir cocuga diordu öyle atlama ustume gibi cunku cocuklar bazen hopluyor falan.ama bilmiylrum benim oglum hoplama falan deilde bazen ögretmenin arkasindan gideer:)) acaba sikildimi ögretmeni,yoksa baska bisey icinmi dedi bilmiyorum ama ben böyle ufak seyler de bile huzursuz veya uzulebiliyorum.
Oglumun dislanmasindan falan bir korku alir beni. Her anne böylemi yoksa ben piskolojikmen rahatsizmiyim? ;))
İyi de neden dediğimi öğrenmek önemli sonuçta öğretmen orada düzen sağlamaya çalışıyor oğlunuz yerinde durmayıp öğretmene yaklaşmaya çalıştıysa yanıma gelme diye uyarmış olabilir
Demis bugun yanimdan git. Diger cocuklarla oturuyomus demis yanimdan git. Sence bunu söylimi ögretmene yoksa gerek yokmu
Benlm yanimdan git gibi
Takip et tabi ama diğer çocuklar otururken oğlum yanında kalmaya devam ettiyse yerine geçmesi için komut vermistir küçük çocuklarla uğraşmak çok zor ben bazen kızıma bile diyorum ay bir git yanımdan diye elimde kahve oluyor ne bileyim tehlikeli bir durum oluyor yani öğretmeni de anlamak lazım
Evet yani normal bazen ama bilmiylrum canim kendi gözunle görmeyincr panik oluor insan.
Sence nasil bir dille veya yaklasim yapim bundan sonra. Biraz ögretmene sert veya mesafeli mi yoksa daha guleryuzli mu nasil bilmiylrum
Hayır hayır daha ne olduğunu bile bilmeden ters yada soğuk davranman çocuğuna karşı da tavır değiştirmesine sebep olabilir gözlemle birkaç kez daha gelip söylerse öğretmene çocuğunun durumunu sor bir şikayetiniz var mı vs oğlum yanımdan git dediğinizi söylüyor sizi zorlayan rahatsız edici hareketleri mi var acaba diye snye güzelce sorabilirsin
Tamam canim hep guleryuzliyim saygiliyim bilmem acaba buyuzden cesaret alip mi yapior oyuzden dedim. Ama dedigun gibi yaparim canim
Benim kızım dün arkadaşı yüzünden derste konuşmak zorunda kalmış öğretmen görmüş 2. Sınıf öğrencisi bu arada kızıma demiş mahalle karıları gibi konuşup durma sus artık ama ben biliyorum ki kızım susmamistir ogretmende demiştir çünkü evdede öyle hiç susmaz bir saniye bile susma soru sorar konuşur devamlı konuşur emin olun ki öğretmen geçerli bir sebepten dolayı demiştir hani çocuğunuz kötü olduğu için belki diğer öğrenciler de gelir düzen bozulur diye demistir
Ohaaaa
O öğretmeni şikayet etmelisiniz bence. Kullandığı tabir çok kötü. Cinsiyet aşağılama var. Tamam kızınız çok konuşmuş olabilir ama bu söz çocuğa denecek bir söz değil. Hele bir eğitimcinin ağzından hiç çıkmamalı.
Bence abartmayın sanki öğretmen küfür etmiş. Öğretmen de insan ve onun da bir sınırı var her insan gibi
Malesef kurmuş hatta tüm sınıfa aynısını diyormus toplantı yapılacak haftaya tabiki de ben bunu yanına bırakmam çünkü lafını esirgeyen bir anne hiç birzaman olmadım burda sadece çocuklarımız birşey yapmıştır demek istedim yoksa o kelimeyi bende kabul edemem sonra kızım da gidip başkasına kullanır
Abartmayın mı? Gidip bu lafı sağda solda kullansın mı? Kızmak insani bir duygu ama bir öğretmen çocuklara karşı kullandığı kelimeleri kesinlikle seçmeli.
1sinif oğlum ile derse giriyorum bu dönem. Öğretmen ders anlatirken etkinlik yaparken cocuklar sirf ayaga kalkmak için öğretmenim birsey soyliyecegim diyerek yerinden kalkiyor öğretmen de gelme yanıma yanıma gelme diye bagirdi çünkü bir tanesi kalkınca hepsi kalkıyor yanına gidiyor etkinlik te yarıda kalıyor gözümle görmemiş olsaydım oğlum anlatsaydi gider ogretmene hesap sorardım lakin inan sınıf içindeki durum çok farklı
Bilmiylrum walla canim tabiki normal ama sonucta bunlar kucuk ve kres yani ona gitmicekte kime gidecek.
Sence nasil bir yol izlim bundan sonra. Biraz surat yapimmi yani konusim ama biraz mesafeli?
1,490,399 soru
24,357,766 cevap
346,848 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın