0 oy
234 göst.
önce Diğer kategorisinde (332 puan) tarafından

Kızım 5 yaşında şuan devlet okulunda anasinifina gidiyor ama bu süreçte bazen ayda 2 hafta bazen 1 hafta babannesinde kalmak zorunda kalıyor çünkü okul bize biraz uzak küçük kardeşi de var o yüzden soğukta götürüp gelemiyorum babannesinde kaldığında sizi özlüyorum diye hep ağlıyor bende dayanamıyorum ama okula da gitmek istiyor sizce ne yapmalıyım 2. Dönemde göndermeli mi yoksa evde elimden geldiğince öğretmeli miyim okulda aldigi aynı verimi alır mı babannesinde  ağlıyor aklına geldikçe kıyamıyorum da sizler bu konuda görüşlerinizi bildirirseniz çok sevinirim 

📊 Tek Seçim Sona Erdi
2.donem Gönder
65% (13 oy)
Gönderme
35% (7 oy)

6 Cevaplar

0 oy
önce (17,675 puan) tarafından

Babaannenin evi müsaitse çocuğunun kalmak zorunda olduğu zaman sizde yanında kalın. Bence okulda alabileceği eğitim evde verilmez. Zaten evde bebek  varken sende ikisine yetemezsin. Şimdi gitmezse birinci sınıfta sorun yaşarsıniz. 

önce (332 puan) tarafından

Evi müsait değil 2 kayının bir görümcem var onlarda kalabalık okulda 3.5 saat geçiriyor evde o kadar vakit ayiracagimi düşünmüyorum yorumun için sagol

-Reklam-
0 oy
önce (1,696 puan) tarafından

Servis yok mu canım onla gidip gelse 

Okul saatleri diğer çocuklarla uymadığı için servis almadı yokmus

Ne kadar mesafe var okulla sizin evin arasında

3 kilometre 

Baya da varmış 

0 oy
önce (12,301 puan) tarafından

Biraz derken ne kadar uzak mesela. Ben geçen yıl otobüs ile gittim geldim yanımda küçük oğlum da vardı. Şimdi anaokuluna gidiyor yürüyerek 15 dk falan soğuk havalarda üstünü sıkı giydiriyordum. Bence devam etsin 

0 oy
önce (3,042 puan) tarafından

Bizim okul 20 dk uzaklikta sabah gidip öğlen gidip getiriyorum eve geliş bazen 30/35 dk arası sürüyor yavaş yürüdüğü için

Eğer servis varsa servisl gidp gelebilirsin gitsin okuluna 

0 oy
önce (2,147 puan) tarafından

ginder tabi canim devam zorunlulugu yok sonucta . hergun duzenli gtmese bile gtsin. bi sene olmassa seneye zaten okula gdecek sonraki sene zaten 1. sinif gdecek neticede . evde heleki kardes varsa hicbir sey olmaz . okul okuldur en azindan falanida dinlersin cocukda akranlariyla vakit gecirir 

0 oy
önce (604 puan) tarafından

5 zaten herhangi bir şeyi vermekten öğretmekten ziyade sosyalleşmeyi hayatı öğrendiği bir yaş grubudur yani okulda 2+2=4 demeyi öğretmiyorlar bu yaşta. Arkadaş olmayı insanlarla nasıl iletişimde bulunacaklarını birlik beraberlik olmayı doğayı hayvanı insanları sevmeyi dini ve milli bayramlarını kültürel değerlerini bu belirli gün ve haftalarda öğreneceği çok kıymetli şeyler oluyor vesaire vesaire. yani bunları evde tek başınıza öğretmenin imkanı yok, bunları okulda öğrenecek. 1 sınıfa 1-0 önde başlıyorlar anaokuluna giden çocuklar.  E zaten seneye ya da öbür yola 1. Gidecek O zaman da mı böyle devam edecek bu durum? yakınlarınızda ilkokul varsa her ilkokul bünyesinde hemen hemen bir Anaokulu barınıyor oranın Anaokulu ile görüşün oraya göturun o zaman 

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 134 göst.
20 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde divayorgun (174 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 301 göst.
28 Eylül 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 167 göst.
9 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde mrcn06 (132 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,490,688 soru