Şuan size ne iyi gelir? Mesela bana önce güzel bir masaj sonrasında eşimle çocukları anneme bırakıp gezmek iyi gelirdi. Aslında basit istekler bazen çok zor olabiliyor. Siz ne isterdiniz, bari hayal kuralım😅
Şu an istediğimi yapıyorum😂😂 Sıcacık sobanın önünde uzanıp televizyon izlemek çocuklar daha okulda gelmeden tadını Çıkarayım dedim😂😂
Yok kız deme öyle insanlar şimdi kendini kötü hissetmesinler😊 Âmin Allah razı olsun canım🤲🏻
soba olayi cok guzel yasa mukemmel bir ambians ama bir iki gun tatil evi icin keyf yapmalik surecte. kestane yapmak . mandalina pirtakalin kabugunu sıkip uzerine fiskirtmak icin galan guzel😂insanin ilikleri kemikleri isinio gurul gurul harli ateste . esimin bekar evi dogalgaz sobaliyfi. inanilmaz guzel isiniiodu insan
Vala dediğin gibi bir iki günlük için keyif ama bizim 3 ayımız maalesef mecburi 😂
Kızlar iyi geceler sizce hamileyim ikinci evliliğim ilk evliliğimden üç tane çocuğum var şuan yine istiyorum ne olur dua edin bana
Test bozuk mu, net değil resim yada idrar fazla gelmiş olabilir. Başka bir foto çek at
Bana en iyi gelecek şey karşımdakinin empati yaparak hareket etmesi karşısındaki kişinin biraz da olsa ne hissettiğini düşünmesi 😒
Herkes ben ben diyor, özellikle kocalar tek tek anlatmayınca anlamıyor hatta anlatmak yetmez kendini yere atıp canlandırman gerek 🤭
Masaj bana da iyi gelirdi ve dediğin gibi çocuksuz telefonsuz ufak bi tatil
Şuan bana önce deliksiz bir gece uykusu sonra güzel bir masaj ardından eşimle başbaşa güzel bir vakit geçirmek çok iyi gelirdi 😭
Olmak istediğim hayalini bile kuramadığım yerdeyim 🥹🤲
Kızımı oğlumu odalarına getirdim uyumalarını bekliyorum
Tatil tatil tatil dinlenme uyku
Yorgun ve çalışan bir anne oğlumda hasta bu aralar gece öksürdü durdu bölük pörçük uyuyup işe geldim
Aynı keyıf yapmak
Annelikte zorlandığım zamanlardan biri, hasta olmaları🤦♀️ birde çalışıyormuşsun, Allah kolaylık versin, geçmiş olsun
Amin canım kendim iyi uyumadım ona da çare olamadım o çaresizlik çok yordu
Benım hem hastalar hem belımde tutulmuş hareket edemiyorum
Dolandirildik 😏😏 o kişinin ceza almasını isterdim
İnşallah, kimsenin yaptığı yanına kalmasın, çokca aminn
🥹bizde dolandırıldik siz nasl dolandirildinix acaba kartımız falan bloke oldu inşallah cezalarini çekerler çocuğumun rızkını aldılar
Bizim hikaye bambaşka. Elden para verdik bi çiftçiye, ederinden daha az fiyatli inek verdi . İneği geri almıyor, parayida vermiyor . Karisik durum işte. 120 binlıra zarardayiz
Ay ülkenin yarısı ahlaksız nerde kaldı o dürüst insanlar. Aldatan hibe yapan bizden değildir diyor hz peygamber Müslüman ülkeyiz sözde ama insanların yarısı ahlak yoksunu
Maalesef öyle
Iyi de bu dolandirilma olmuyor ki ben mi yanlış biliyorum, size fiyatı önceden soylememis miydi? Siz satin almadan önce görmemiş miydiniz ineği?
Olay karışık. Adam inek getirdi bize .begenmezseniz ben geri alcam dedi . 12o bin lira elden verdik adam gitti. İnek kendini sagdirmadi. Adamı aradık ineği al parayı ver dedik ,adam ineği aldi parayı vermedi ve zayıf ise yaramaz inek bıraktı onun yerine .
Güvence olarak kötü bi inek verdi paranın üstünü ödemiyor. Sürekli erteliyor
Haa şimdi anladım, çok çok geçmiş olsun. Üstten anlatınca yanlış anlaşılıyor olay biraz.
Karışık olay gerçekten. Teşekkürler
Hahahaha çok başka anlamışım ben 😄 Sağlığımdan, sevdiklerimden eksilmeden 50 milyon USD istiyorum şu an.
Hayallerimiz bile fakir 😅
Seni 50 milyon dolarda durduran ne oldu acaba
Hahahahha😂😂 Hesapladım, kendimi ve kök ailemi rahat rahat yaşatacak ve kendi işimizi kurup başka yerlerde çalışmamıza gerek kalmayacak para 48 milyon dolar. 2 milyon dolar da emniyet payı ben koydum 😂😂 Fazlasında gözümüz yok, ihtiyaç neyse o🤣
@indigo sen=ben 😂😂😂 aklımdan direkt para geçti yorumlara baktım ufak tefek şeyler istiyorlar dedim ben yazmayım en iyisi senin yorumu gördüm 😂😂
Hahahaha ben de yazıp yazmamak arasında kaldım o yüzden dedim ben mevzuyu büyük düşünmüşüm sanırım diye :))
Birinin bana tüm endişelerini bir kenarı bırak her şey çok güzel olacak demesine ihtiyacım var. Aslında Allah a tevekkül edip her şeyimi ona bırakmam gerektiğini biliyorum ama işte insan endişe etmeden duramıyor. Allah tüm sıkıntıda olanlara ferahlık nasip etsin :)
1 sene sonra o endişeler yerini başka endişelere bırakacak. Bu bir döngü şeklinde hayatını olumsuz etkiliycek. En iyisi endişenin bir varsayım olduğunu kabul et ve başıma gelirse düşünürüm de
@F-URAGUT evet hayat bi döngü içinde sürekli bir şeyler için endişe hali içindeyiz zaten ama bazı önemli olaylar insanı daha çok yoruyor düşündürtüyor , keşke her zaman pozitif bakabilsek
@cicikus tamda böyle olabilse
İlcede acik bolca norma,sansa,huzura
Yeni yıl beklentisi gibi olmuş, hep lazım olan şeyler, inşallah olur
İlcede norm su an lazim🥲 huzurda ona bagli. İnsallah olur
Biri oglumu zapt etse de temizligimi bitirebilsem ne zaman is basina gecsem anne su anne yemek anne su anne bu istek bitmiyor 🤣🤣
Ayy 10 dklık iş saatler sürüyo🤦♀️ hepimizin başındalar😅
Eşimle beraber kamp yapmak istiyorum şöyle ateşin başında sohbet etmek yıldızları seyretmek
Oo romantik ruhlu bacı seni😄
Evet çok hemde
Kocan nasıl ormantik mi, romantik mi
Oda sever böyle şeyleri
Hayal bile kuramıyorum artık
Suan butun evin temız olmasını bos bos uzanmak ısterdjö
Olduğu zamanlarda oluyordur ama çocukla uzun sürmüyor, Allah kolaylık versin
Sıcak su torbası , battaniye , sessizlik
Adet mi oldun bacım, çilolatada olsa iyi olur hani
Evet ya ama benim canım ekşi ister çikolata tatlı istemez
Karışmayan,inat edip dediğini yaptırmaya çalışmayan sessiz sakin bir kaynana iyi gelirdi şuanda.dogumuma günler kaldı sabr bakalım 🙄🤪🤭
Bir mucize olsun ve kaynana insana dönüşsün, aminnn
Hahah 😁😁ya aslında çok iyi ona göre ama fazla iyilik düşünmek iyi değil.dediklerini diretmeleri iyi olmuyor malesef
mesele doğumdan önceki gün gel burdan git doğuma.yarim saatlik yol zaten evimden gitmek daha rahat.tamam teklif edersin ama zorlamazsın.10 kere söylemezsin.babanda kalsınlar dedi demezsin sırf yani seni hiçe saymak . açıp telefon sayasim var ama dinleyip anlamıyorlar malesef kafasindakini anlıyor.
Aynı benim teyzemler 😅 birde 5 taneler ,yok kız iyilik falan değil, saygısızlık. Kendi akıllarını beğeniyorlar, senin fikrine yaşamına saygı yok
Hahah aynen ya Allah yardım etsin canım
Şuan içinse birinin gelip oyuncakları toplamasına ihtiyacım var gerçekten oyuncak görmeye tahammülüm yok toplamaya gücüm yok hergün elli sefer oyuncak kutusu dökülüyo ortalıkta duruyo oynasa toplamıcam ama dağıtıp bırakıyo oyuncakları kutudan dökerken o sesi hiç demiyorum çıldırıyorummm
Ben azalttım tavsiye ederim, alamayacağı yere kaldırdım, çok azı aşağıda, dağılsada toplaması kolay
Uyku bol iki gün coculardan uzak bı gün isterimm
Kesin yarım saat, bir saat sonra onları düşünürsün 😄
Aynn bir saat uzak kalsim ne ala
.bide çocuklarsiz kadınlar matinesi gibilsem bu sene çok istiyorum hiç niyete cikamadim ..
Biri 2 yaş diğeri 5 yaşında
Dizilerde görüyorum ama gerçekte hiç görmedim matine 💃💃💃
Uyku bol iki gün coculardan uzak bı gün isterimm.m
Para para para
Burda bunu istemeyen yoktur çok haklısın
Sıkıntılardan kurtulmak şuan tek istegim duam bu yönde uani saglik istiyorum geri kalanlar olir bi sekilde ama. Saglik olmayinca insan moral olarak dusuyor
En başında ihtiyaç, inşallah Allah bilip bilmediğin her sıkıntına şifa versin💚
Allah razi olsun canim,amin💜
1,490,623 soru
24,361,103 cevap
347,097 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın