0 oy
845 göst.
önce Diğer kategorisinde (3,610 puan) tarafından

Şuan size ne iyi gelir? Mesela bana önce güzel bir masaj sonrasında eşimle çocukları anneme bırakıp gezmek iyi gelirdi. Aslında basit istekler bazen çok zor olabiliyor. Siz ne isterdiniz, bari hayal kuralım😅

46 Cevaplar

0 oy
önce (90 puan) tarafından
önce tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Şu an istediğimi yapıyorum😂😂 Sıcacık sobanın önünde uzanıp televizyon izlemek çocuklar daha okulda gelmeden tadını Çıkarayım dedim😂😂

önce (3,610 puan) tarafından

Aramızda memnun tek anne👸

+1

😂😂galiba

önce (4,137 puan) tarafından

Bol keyifler soba başında ne guel Allah gününü böyle huzurlu geçmesi devam ettirsin

Allah razı olsun inşallah canım ama maalesef keyfim kursagimda kaldı Sobaya odun atarken kapağı elimin üstüne düştü ve yandı şu an aşırı derecede yanıyor😔

Nazar oldun abowww

Ya da Allah bana bir ceza vermiş olabilir niye keyif yaptığını söylüyorsun belki çoğu insanın eline düşmüyor bu da bana ceza olsun😂😂😂

Hayır, hayır nolamaz benim yüzümden. Seni başa tutturdum, gelen geçen gördü. Hasetçi pis gacılar.🤣🤣 Allah şifa versin canım

Yok kız deme öyle insanlar şimdi kendini kötü hissetmesinler😊 Âmin Allah razı olsun canım🤲🏻

önce (2,139 puan) tarafından

soba olayi cok guzel yasa mukemmel bir ambians ama bir iki gun tatil evi icin keyf yapmalik surecte. kestane yapmak . mandalina pirtakalin kabugunu sıkip uzerine fiskirtmak icin galan guzel😂insanin ilikleri kemikleri isinio gurul gurul harli ateste . esimin bekar evi dogalgaz sobaliyfi. inanilmaz guzel isiniiodu insan

Vala dediğin gibi bir iki günlük için keyif ama bizim 3 ayımız maalesef mecburi 😂

önce (0 puan) tarafından
önce tarafından yeniden gösterildi

Kızlar iyi geceler sizce hamileyim ikinci evliliğim ilk evliliğimden üç tane çocuğum var şuan yine istiyorum ne olur dua edin bana 

image

Test bozuk mu, net değil resim yada idrar fazla gelmiş olabilir. Başka bir foto çek at 

-Reklam-
+2 oy
önce (33,273 puan) tarafından

Bana en iyi gelecek şey karşımdakinin empati yaparak hareket etmesi karşısındaki kişinin biraz da olsa ne hissettiğini düşünmesi 😒

+1

Herkes ben ben diyor, özellikle kocalar tek tek anlatmayınca anlamıyor hatta anlatmak yetmez kendini yere atıp canlandırman gerek 🤭

+1 oy
önce (820 puan) tarafından

Masaj bana da iyi gelirdi ve dediğin gibi çocuksuz telefonsuz ufak bi tatil 

+1 oy
önce (3,561 puan) tarafından

Şuan bana önce deliksiz bir gece uykusu sonra güzel bir masaj ardından eşimle başbaşa güzel bir vakit geçirmek çok iyi gelirdi 😭

+1 oy
önce (15,162 puan) tarafından

Olmak istediğim hayalini bile kuramadığım yerdeyim 🥹🤲

Kızımı oğlumu odalarına getirdim uyumalarını bekliyorum 

0 oy
önce (26,070 puan) tarafından

Tatil tatil tatil dinlenme uyku 

Yorgun ve çalışan bir anne oğlumda hasta bu aralar gece öksürdü durdu bölük pörçük uyuyup işe geldim 

önce (50 puan) tarafından

Aynı keyıf yapmak

Annelikte zorlandığım zamanlardan biri,  hasta olmaları🤦‍♀️ birde çalışıyormuşsun, Allah kolaylık versin,  geçmiş olsun 

Amin canım kendim iyi uyumadım ona da çare olamadım o çaresizlik çok yordu 

önce (50 puan) tarafından

Benım hem hastalar hem belımde tutulmuş hareket edemiyorum

0 oy
önce (2,573 puan) tarafından

Dolandirildik 😏😏 o kişinin ceza almasını isterdim 

önce (2,171 puan) tarafından

Iyi de bu dolandirilma olmuyor ki ben mi yanlış biliyorum, size fiyatı önceden soylememis miydi? Siz satin almadan önce görmemiş miydiniz ineği? 

Olay karışık. Adam inek getirdi bize .begenmezseniz ben geri alcam dedi . 12o bin lira elden verdik adam gitti. İnek kendini sagdirmadi. Adamı aradık ineği al parayı ver dedik ,adam ineği aldi parayı vermedi ve zayıf ise yaramaz inek bıraktı onun yerine . 

Güvence olarak kötü bi inek verdi paranın üstünü ödemiyor.  Sürekli erteliyor 

önce (2,171 puan) tarafından

Haa şimdi anladım, çok çok geçmiş olsun. Üstten anlatınca yanlış anlaşılıyor olay biraz. 

Karışık olay gerçekten.  Teşekkürler 

0 oy
önce (7,819 puan) tarafından

Hahahaha çok başka anlamışım ben 😄 Sağlığımdan, sevdiklerimden eksilmeden 50 milyon USD istiyorum şu an. 

önce (548 puan) tarafından
+1

Hayallerimiz bile fakir 😅

önce (212 puan) tarafından
+1

Seni 50 milyon dolarda durduran ne oldu acaba 

+1

Hahahahha😂😂 Hesapladım, kendimi ve kök ailemi rahat rahat yaşatacak ve kendi işimizi kurup başka yerlerde çalışmamıza gerek kalmayacak para 48 milyon dolar. 2 milyon dolar da emniyet payı ben koydum 😂😂 Fazlasında gözümüz yok, ihtiyaç neyse o🤣

önce (8,347 puan) tarafından

@indigo sen=ben 😂😂😂 aklımdan direkt para geçti yorumlara baktım ufak tefek şeyler istiyorlar dedim ben yazmayım en iyisi senin yorumu gördüm 😂😂

Hahahaha ben de yazıp yazmamak arasında kaldım o yüzden dedim ben mevzuyu büyük düşünmüşüm sanırım diye :))

0 oy
önce (1,692 puan) tarafından

Birinin bana tüm endişelerini bir kenarı bırak her şey çok güzel olacak demesine ihtiyacım var. Aslında Allah a tevekkül edip her şeyimi ona bırakmam gerektiğini biliyorum ama işte insan endişe etmeden duramıyor. Allah tüm sıkıntıda olanlara ferahlık nasip etsin :) 

1 sene sonra o endişeler yerini başka endişelere bırakacak. Bu bir döngü şeklinde hayatını olumsuz etkiliycek. En iyisi endişenin bir varsayım olduğunu kabul et ve başıma gelirse düşünürüm de

önce (820 puan) tarafından

image

Aklıma bu geldi 

@F-URAGUT evet hayat bi döngü içinde sürekli bir şeyler için endişe hali içindeyiz zaten ama bazı önemli olaylar insanı daha çok yoruyor düşündürtüyor , keşke her zaman pozitif bakabilsek

@cicikus tamda böyle olabilse 

0 oy
önce (15,901 puan) tarafından

İlcede acik bolca norma,sansa,huzura

Yeni yıl beklentisi gibi olmuş,  hep lazım olan şeyler, inşallah olur

önce (15,901 puan) tarafından

İlcede norm su an lazim🥲 huzurda ona bagli. İnsallah olur

0 oy
önce (7,413 puan) tarafından

Biri oglumu zapt etse de temizligimi bitirebilsem ne zaman is basina gecsem anne su anne yemek anne su anne bu istek bitmiyor 🤣🤣

Ayy 10 dklık iş saatler sürüyo🤦‍♀️ hepimizin başındalar😅

0 oy
önce (3,550 puan) tarafından

Eşimle beraber kamp yapmak istiyorum şöyle ateşin başında sohbet etmek yıldızları seyretmek 

Oo romantik ruhlu bacı seni😄

Evet çok hemde

Kocan nasıl ormantik mi, romantik mi 

+1

Oda sever böyle şeyleri 

0 oy
önce (436 puan) tarafından

Hayal bile kuramıyorum artık 

Suan butun evin temız olmasını bos bos uzanmak ısterdjö

Olduğu zamanlarda oluyordur ama çocukla uzun sürmüyor, Allah kolaylık versin 

0 oy
önce (10,850 puan) tarafından

Sıcak su torbası , battaniye , sessizlik 

Adet mi oldun bacım, çilolatada olsa iyi olur hani

önce (10,850 puan) tarafından

Evet ya ama benim canım ekşi ister çikolata tatlı istemez 

0 oy
önce (3,542 puan) tarafından

Karışmayan,inat edip dediğini yaptırmaya çalışmayan sessiz sakin bir kaynana iyi gelirdi şuanda.dogumuma günler kaldı sabr bakalım 🙄🤪🤭

Bir mucize olsun ve kaynana insana dönüşsün, aminnn

Hahah 😁😁ya aslında çok iyi ona göre ama fazla iyilik düşünmek iyi değil.dediklerini diretmeleri iyi olmuyor malesef

mesele doğumdan önceki gün gel burdan git doğuma.yarim saatlik yol zaten evimden gitmek daha rahat.tamam teklif edersin ama zorlamazsın.10 kere söylemezsin.babanda kalsınlar dedi demezsin sırf yani seni hiçe saymak . açıp telefon sayasim var ama dinleyip anlamıyorlar malesef kafasindakini anlıyor.

Aynı benim teyzemler 😅 birde 5 taneler ,yok kız iyilik falan değil, saygısızlık. Kendi akıllarını beğeniyorlar, senin fikrine yaşamına saygı yok

Hahah aynen ya Allah yardım etsin canım 

0 oy
önce (146 puan) tarafından

Şuan içinse birinin gelip oyuncakları toplamasına ihtiyacım var gerçekten oyuncak görmeye tahammülüm yok toplamaya gücüm yok hergün elli sefer oyuncak kutusu dökülüyo ortalıkta duruyo oynasa toplamıcam ama dağıtıp bırakıyo oyuncakları kutudan dökerken o sesi hiç demiyorum çıldırıyorummm 

Ben azalttım tavsiye ederim, alamayacağı yere kaldırdım, çok azı aşağıda, dağılsada toplaması kolay

0 oy

Uyku bol iki gün coculardan uzak bı gün isterimm

Kesin yarım saat, bir saat sonra onları düşünürsün 😄

Aynn  bir saat uzak kalsim ne ala

.bide çocuklarsiz kadınlar matinesi gibilsem bu sene çok istiyorum hiç niyete cikamadim ..

Biri 2 yaş diğeri 5 yaşında 

Dizilerde görüyorum ama gerçekte hiç görmedim matine 💃💃💃

0 oy

Uyku bol iki gün coculardan uzak bı gün isterimm.m

0 oy
önce (82 puan) tarafından

Para para para 

Burda bunu istemeyen yoktur çok haklısın

0 oy
önce (874 puan) tarafından

Sıkıntılardan kurtulmak şuan tek istegim duam bu yönde uani saglik istiyorum geri kalanlar olir bi sekilde ama. Saglik olmayinca insan moral olarak dusuyor

En başında ihtiyaç, inşallah Allah bilip bilmediğin her sıkıntına şifa versin💚

önce (874 puan) tarafından

Allah razi olsun canim,amin💜

İlgili sorular

0 oy
39 cevap 1,573 göst.
30 Ocak 2022 Diğer kategorisinde 1Anne1Melek (271 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 814 göst.
25 Mart 2020 Diğer kategorisinde Kelebeğimm (1,491 puan) tarafından soruldu
0 oy