Ben doğum yaptım o bebeğime 1000 TL taktı ben ona ne alabilirim yeni ev almış. Aramızda su sızmıyor diyemem bir ara bana çok büyük terbiyesizlik yaptı hatta ama şu an görüşüyoruz hani . Bende paramı takayım bilmiyorum ama onların durumu bizimkinden daha iyi biz kiradayiz mesela onunda borcu var ama ev almjs
Bunun sana aldığı hediyeyle yada maddi durumuyla ne ilgisi var yada senin kirada oturmanla ..eşinizin kardeşi ev almış münasip bir hayırlı olsun die hediye alınır. Ayrıntılara bakılmaz. Kıyas yapılmaz.
Aynısını düşündum ama baktım tek bir yoruma bile cvp vermemiş. Kendimi yorduğuma değmez diyip yazmadım 😏
Bende bazen diyorum tek ayrıntılı düşünmeyen benmiyim die. Hediyeleşme sünnettir.. millet sünnetide karşılık olmadan yapmıyor artık.
Ama şöyle bişey var benim ailemdede eşimin ailesendede bu böyledir o bana ne aldı die bakılmaz.
Aynen öyle canım. Herkes kendi durumuna bütçesine göre ne uygunsa onu alır.
Bebeğim 58 günlük ve kolik durmuyor ondan yanitlayanamis olabilir miyim??
Tablo biblo tepsi banyo takımı kapı süsü çay kahve takımı tercih edebilirsiniz
Havlu seti yada fincan takımı olabiir
Bataniye yada nevresim takımı alabilirsin
bbebeğin nezaman doğdu ya 1500 2000 arası para götür ya da güzel bir yerden nevresim battaniye tarzı şeyler uygun olur
Sende bin tlik bir hediye al bence yeterde artar
Madame coconun pike takimlari oluyor hem orta kaliteli hem de uygun bi tane al gotur
Max limitin ne?
Bence sunum tepsisi al hem güzel hemde uygun
Tenezzül edip yorumlara cvp vereydin iyiydi
Kolik annesi olduğum için yanıtlamış olamaz mıyım acaba direkt yargılamak yerine biraz yapıcı dusunseniz
1,497,083 soru
24,455,597 cevap
354,305 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın