İyi geceler herkese kaset testimde silik çizgi çıkınca kan verdim 34 çıktı yükselir mi? Kimyasal olabilir mi? Ramdevum cumartesi günü doktoruma o yüzden sizden fikir almak istedim.
Bende 37 ile beş öğrendim suan 1000 üstü yarın gidecem doktora
Hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah. İnşallah kötü bir durum olmaz benim için içimdeki kötü düşünceleri susturamıyorum
29 ile öğrendim geç döllenme idi
Şimdi yanımda uyuyor şükürler olsun:)
Ay maşallah size rabbim nasip eder inşallah
Bunu doktorlar dahil bilemez. Keske bir 10 15 gun sonraya randevu alsaydınız daha kesin olurdu. Şimdilik kotu dusunmeyin insallah harika bir hamilelik geçirip bebeginizi sağlıkla kucağınıza alırsınız
Aslında randevuyu genel rutin kontrol için almıştım bu testler sürpriz oldu :) İnşallah Rabbim nasip eder
17 ile öğrendim şuan 11. Ayın içersindeyiz :)
Ay çok güzel yaa maşallah :)
Aşko hiç bir fikrim yok bende bir soru sorabiliryim ben adete 2 gün Kala ilişki oldu acaba hamilelik ihtimali nedir ya çok merak ediyorum diken üstündeyim
Normalde çok düşük ama imkansız değil diye biliyorum
Doktor icin randevuyu almazdım sahsen haftaya cumartesiye alirdim anca beta yukselir ikerlerlerse tabi
Bu randevum rutin kontrol içindi testler sürpriz oldu randevuyu da iptal etmedim bilemedim ki ne yapacağımı
Yani olsada gözükmeyen baksana yani kese falan gorunmuyor iptal eder diğer haftaya otelerdim
1,490,688 soru
24,361,837 cevap
347,144 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın