0 oy
247 göst.
önce Diğer kategorisinde (291 puan) tarafından

Kızlar benm eşimle abisi aynı yerde calısıyorlardı abısı iş yerınde kalıyordu bır ay kaldı sonra yer yok deyıp bıze gelmeye başladı dedım herlde yer acılınca gıder ama 3 ay oldu bende esıme istemiyorum dedım ama esım bunu söyleyemez sabah aradı kaynım bende böyle olmuyor dedım rahatsız oluyorum dedım oda işi bırakmış sonra annesini ablalarını aramıs benı kötülemiş ama bunun geçmişide var esımi çok bunaltıyordu para para dıe işe doğru düzgün çıkmıyordu kı zaten işi bırakacam bırakacam dıyordu eşime de ama bugün olay bana patladı tesettürlü yüm ve olmuyor yanı sızce benmı suçluyum bu konuda çünkü parasını tutmuyor maası yatıyor sanal kumar oynuyor sonra esıme para para dıe bunaltıyor esım vermeyince bu sefer gidecem bırakacam dıe esımi tehdit ediyor zâten bırakacak tı beni bahane ettı gibi oldu hatta söylemiş ablasına ekmeğime yağ sürdü dıe

13 Cevaplar

+1 oy
önce (33,298 puan) tarafından

Ay bırak kız defolsun gitsin kime kötülerse de kötülesin umursama bırak sen kendini biliyorsun sonuçta onu çekmek zorunda değilsin yüzsüzlük yapmasın istemiyorsun diye 

önce (291 puan) tarafından
+1

Valla esımde öyle dedı cnm dedım benim lafımı ediyormuş bırak ne *** yerse yesın ben neyın ne olduğunu biliyorum dedı

önce (33,298 puan) tarafından

Hah işte bak eşinde senin tarafında misss

önce (2,151 puan) tarafından
+1

aynn ne halt ederse etsin . tesetturlusun bide yani evde hazir nazir giyinmek zorunda degilsin sonucta. zaten calistigida hic oluo kumara gdio. calisimadin anasinin dizinde otursun daha iyi. en azindan maddi olarakda esinin yakasindan duser

-Reklam-
+1 oy
önce (8,491 puan) tarafından

ay bırak kötü bilsinler seni, koca herif niye senin evinde kalıyor ki zaten. 

bunun açık veya kapalılıkla alakası yok, ben açığım ben de istemem evimde kalsın. 

Sorma cnm ben kötü oldum ama umrumda degıl kaynanamıda aradım dedım arkamdan lafımı etmeyın önce kendi oğluna bak dıe

önce (5,296 puan) tarafından

Oh ağzına sağlık essek kazık kadar adamın ne işi var evinde. Evlenmiyorsa gitsin anasının evine sana düşmedi ona bakmak

+1 oy
önce (4,212 puan) tarafından

Boşver kötülerse kötülesin umrumda bile olmaz koca adamla aynı evde yaşamak nedir ya bunun tuvaleti var banyosu var çamaşırı var bi de şimdi ki zamanın gençlerine söylüyorlar ama  asıl buna karşı çıkmayan büyüklerde ne ayıp ne mahremiyet kalmış sen tamam desen bile ailesi karşı çıkmalı 

Valla iyi oldu cnm bu akşam arıyor pişman olmuş ise gerı gelmek ıstıyo esımde bende bıttı ne hali varsa gorsun dedı

+1 oy
önce (969 puan) tarafından

En iyisini yapmişsin istedigini istedigine soylesin kica adam ne diye sende kalacak

Valla iyi oldu cnm bu akşam arıyor pişman olmuş ise gerı gelmek ıstıyo esımde bende bıttı ne hali varsa gorsun dedıw

+1 oy
önce (1,007 puan) tarafından

Tesettürlü olunca daha zor oluyo başka birinin de evde olması sürekli eşarplı tunikle gezmen gerekiyor benim eşimde arada yeğenini getirir pantolon giyme kafanı ort diye sık boğaz eder çocuk küçük olmasına rağmen bunaliyorum odanın kapinlsini örtüp saçımı açıyorum ama olmuyo evde biri varken rahat edemiyorsun normalde ben evde kısa kolluyla taytla gezmeyi severim ama evde biri olunca tunik giymen gerekiyor eşarp sıcak.havada bunaltiyor çok zor oluyo anliyorum seni iyi etmişsin valla bosevr 

Valla iyi oldu cnm bu akşam arıyor pişman olmuş ise gerı gelmek ıstıyo esımde bende bıttı ne hali varsa gorsun dedı

+1 oy
önce (1,218 puan) tarafından

İyi yapmışsın tabiki bırak koca adam gitsin pansiyonda kalsın... 

+1 oy
önce (1,696 puan) tarafından

En doğrusunu yapmışsınız söylemekle. Ya bu adamlar nasıl erkek kardeşini karısının yanına kalmaya getiriyor hiç anlamıyorum . Kimsenin de neden böyle dedin demeye hakkı yok çünkü doğru olan sizin yaptığınız

+1 oy
önce (838 puan) tarafından

En doğru olanı yapmışsın ben zaten anlayamıyorum şahsen bu kayınlarla evde nasıl kalıyor yani eşim tek çocuk ama daha yalnız başına bir eşi dostu arkadaşı akraba evime gelmiş değildir hani bu kardeş de olsa evde yatılı kalan bir erkek nasıl rahat edebiliyor bilmiyorum en iyisini yapmışsın bırak gitsin

Bende anlamıyorum cnm ben bisey deyınce istemiyor oluyor kendi düşünmesi lâzım ama yok

+1 oy
önce (2,353 puan) tarafından

Kimseyi arayıp açiklama yapmak zorunda değilsiniz eşiniz zwten arkanızda kendinizi savunmanıza bile gerek yok

Aynen cnm Valla iyi oldu cnm bu akşam arıyor pişman olmuş ise gerı gelmek ıstıyo esımde bende bıttı ne hali varsa gorsun dedı

+1 oy
önce (2,927 puan) tarafından

Kimsenin kimsenin evine böyle çökmeye hakkı yok. Az bile yapmissin

Aynen cnm valla evımde rahatım simdi pişman olmuş akşamdan beri arıyor işe gerı gelmek istiyor esımde istemiyorum dedı 

+1 oy
önce (26,078 puan) tarafından

Ben bu tarz durumlarda bütün suçu üzerime almaya razıyım. Evimde donla şortla gezebilmeyi istediğim yerde eşime sarılıp öpebilmeyi en doğal hakkim görüyorum banyodan bornozla çıkıp dolaşıyorum bazen onu bile unutup eşimden istiyorum ve bu rahatlığı çekirdek aile olmaya borçluyum hamile iken mecburiyetten yaşadım kayınpederim kaynanamlarla iyide insanlar ama kabus gibiydi 

+1 oy
önce (358 puan) tarafından

5 yil önce bekar kayinimi evimde istemedim yeni evliydim 5 yıldır eşimin ailesi beni istemiyorlar konuşmuyorlar bu ve başka özel sebeplerden dolayı eşim bırak önceden hayatindalarmiydi sanki şimdi olmasınlar hayatında diyor olduğum şehirde ailem yok çevrem yok diye çoğu şeye göz yumdum ama en son bende dayanamayıp onlar istemiyordu zaten bende görüşmeyi bıraktım hiç kimseyle görüşüyorum eşimin ailesinden Allah yukarda beni sevsinler kabul etsinler diye çok dua ettim mücadele ettim olmadı beni kötü ilan ettiler onların hepsi esleriylede akraba kadınlarda birbiriyle akraba hepsi akraba evliliği yapmış ben yabancıyım 

+1 oy
önce (4,083 puan) tarafından

iyi olmus bosver , yani kisa sireli olsa idare edilir belki ama 3 ay olmus

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 240 göst.
5 Mayıs 2025 Aile & Aşk kategorisinde Elifcee (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 299 göst.
16 Haziran 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Burcu inci (16 puan) tarafından soruldu
+3 oy
21 cevap 1,875 göst.
3 Mart 2025 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,451 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 578 göst.
27 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde _MR (2 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,490,724 soru

24,362,389 cevap

347,214 kullanıcı

...