0 oy
482 göst.
önce Diğer kategorisinde (77 puan) tarafından

Bize beş litrelik yağ ortalama bi ay gider . Eşim çabuk bittiğini söylüyor. Altı kişilik aileyiz. Sizce normal mi. Sizde ne kadar zaman gider.

37 Cevaplar

0 oy
önce (5,726 puan) tarafından

Ben 2 kişiyim 1 ayda bitiyor 

önce (77 puan) tarafından

Bide biz altı kişiyiz gelde bı aydan fazla yettir 

önce (5,726 puan) tarafından

Aynen ben açıkçası çok bakmıyorum her ay eşim erzak alıyor 5 litre yag geliyor kızartma yaparsam 2.ci ye atıyorum acikcasi kullanmiyorum

-Reklam-
0 oy
önce (509 puan) tarafından

Biz 2 kişiyiz, bebem de var ama benim akıllı kızım aile ekonomisine katkı sağlamak için olsa gerek 10 aylık ama bir şey yemiyor 😂

Biz zeytinyağı tüketmiyoruz. Sadece kızıma kullanıyorum. Onun harici sadece ayçiçek yağı. Doğulular anladı, diğer herkes bu ne biçim iş diyecek :)) Bir Akdeniz'li olarak başta bana da garip gelmişti. 

Bu sebepten dolayı 2 ay anca dayanıyor. 

Bende zeytinyağı kullanmıyorum. Sadece sıvı yağ kullanıyorum 

0 oy
önce (486 puan) tarafından

Mutfakta attığımız adim yağ ile oluyor ne alaka az gidiyormuş bana 3 hafta bile gitmiyor 6 kişiyiz 

Aynen öyle 

0 oy
önce (5,989 puan) tarafından

Bize 1.5 2 ay gidiyor canım 

2 biz 2 de çocuk 

Ben kati yağ ile birlikte kullaniyorum yemeklere

0 oy
önce (9,723 puan) tarafından

Poaca börek çörek yapıyosam 1 ay gitmez bana😅

Onlarida sık yapmam , yaparsam bı ay bile yetmez.

0 oy
önce (1,793 puan) tarafından

Bizde 6 kişilik bir aileyiz 20 gün bir ay gibi sürede bitiyor su niyetine içmiyoruz ki erken bitsin 

İnan israf eden bir insan değilim çokta dikkat ederim ama bu kadar zaman yetiyor. O böyle yaptığı zaman yağ bitince istemekten çekiniyorum 

0 oy
önce (125 puan) tarafından

Şaka mı yapıyorsun çok herhalde hiç yağ kullanmıyorsun 😁

☺️

0 oy
önce (1,318 puan) tarafından

Evdekini takip eden erkeklerde mi varmış ? Benim eşim evde ne var, ne kadar gidiyor , ne zaman aldım vs hiç bilmez , ben paramı alıyorum bittikçe alışveriş yapıyorum 

İlçede oturuyorum Çarşı çok uzak bize,mecbur alış verişi eşim yapıyor onun için biliyor.

önce (1,318 puan) tarafından

Hiç mi market yok canım ?

Mahalle de yok . Alış veriş için arabayla gidip gelmemiz gerekiyor.

0 oy
önce (818 puan) tarafından

6 kişiyse bence çok iyi annemler 4 kişi 1 ay olmadan bitiriyor biz 3 kişiyiz 1 buçuk 2 ay yeter hatta daha fazla bence

Bana göre de gayet iyi gidiyor. 

0 oy
önce (529 puan) tarafından

Biz 18 kglık alıyoruz bilmiyorum o yüzden ne kadar gittiğini

0 oy
önce (19,113 puan) tarafından

1 ay, 35 gün taş patlasin 40 gün yeter. 

0 oy
önce (916 puan) tarafından

Kayınvalidem tereyağ sarıyağ felan yapıyo veriyo sıvıyağı genelde poğaça tatlı kızartmada felan kullanıyorum 3 kişiyiz bu arada 2 ay anca gidiyo ona rağmen 

0 oy
önce (3,262 puan) tarafından

Tatlı kek vs yapıyorsanız 1 ay gider biz 3 kişilik aileyiz tereyağ zeytinyağı ve sıvıyağ hepsinden kullandığım için  5 lt sıvıyağ 2.5 ay gider 

0 oy
önce (1,668 puan) tarafından

2 kişiyiz 2 ay gidiyor. Bence normal 6 kişiye göre. Kaynanamlar 8 kişi neredeyse ayda 10 litre gidiyor

0 oy
önce (604 puan) tarafından

Ben kekte ,pogacada kullnmam kızartma,yemek ve salatada kullanırım. Yılda 20-25 kg gider pintilikte yapmam zeytin bahçemiz var bedava yani ,banada fazla geldi.

Düzeltme:6 kişilikse aile normal biz de iki yetişkin iki bebek var

0 oy
önce (362 puan) tarafından

Pasta börek kek yapınca hızlı bitiyo. Birde aldığım yeni yagdanlik sanki hızlı bitiriyor yağı 😂😂

0 oy
önce (57 puan) tarafından

5 kişilik aileyiz 20 gün gitmez ama yemekli çok misafirim gelir evli olan oğlan haftada üç gün yemeğe gelirler 8 kişi oluruz 

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 552 göst.
0 oy
73 cevap 2,544 göst.
9 Aralık 2022 Diğer kategorisinde kbrazhra (1,467 puan) tarafından soruldu
+2 oy
11 cevap 660 göst.
0 oy
4 cevap 148 göst.
5 Haziran 2023 Diğer kategorisinde sevimebeci (427 puan) tarafından soruldu

Kategoriler