Bize beş litrelik yağ ortalama bi ay gider . Eşim çabuk bittiğini söylüyor. Altı kişilik aileyiz. Sizce normal mi. Sizde ne kadar zaman gider.
Ben 2 kişiyim 1 ayda bitiyor
Bide biz altı kişiyiz gelde bı aydan fazla yettir
Aynen ben açıkçası çok bakmıyorum her ay eşim erzak alıyor 5 litre yag geliyor kızartma yaparsam 2.ci ye atıyorum acikcasi kullanmiyorum
Biz 2 kişiyiz, bebem de var ama benim akıllı kızım aile ekonomisine katkı sağlamak için olsa gerek 10 aylık ama bir şey yemiyor 😂
Biz zeytinyağı tüketmiyoruz. Sadece kızıma kullanıyorum. Onun harici sadece ayçiçek yağı. Doğulular anladı, diğer herkes bu ne biçim iş diyecek :)) Bir Akdeniz'li olarak başta bana da garip gelmişti.
Bu sebepten dolayı 2 ay anca dayanıyor.
Bende zeytinyağı kullanmıyorum. Sadece sıvı yağ kullanıyorum
Mutfakta attığımız adim yağ ile oluyor ne alaka az gidiyormuş bana 3 hafta bile gitmiyor 6 kişiyiz
Aynen öyle
Bize 1.5 2 ay gidiyor canım
2 biz 2 de çocuk
Ben kati yağ ile birlikte kullaniyorum yemeklere
Poaca börek çörek yapıyosam 1 ay gitmez bana😅
Onlarida sık yapmam , yaparsam bı ay bile yetmez.
Bizde 6 kişilik bir aileyiz 20 gün bir ay gibi sürede bitiyor su niyetine içmiyoruz ki erken bitsin
İnan israf eden bir insan değilim çokta dikkat ederim ama bu kadar zaman yetiyor. O böyle yaptığı zaman yağ bitince istemekten çekiniyorum
Şaka mı yapıyorsun çok herhalde hiç yağ kullanmıyorsun 😁
☺️
Evdekini takip eden erkeklerde mi varmış ? Benim eşim evde ne var, ne kadar gidiyor , ne zaman aldım vs hiç bilmez , ben paramı alıyorum bittikçe alışveriş yapıyorum
İlçede oturuyorum Çarşı çok uzak bize,mecbur alış verişi eşim yapıyor onun için biliyor.
Hiç mi market yok canım ?
Mahalle de yok . Alış veriş için arabayla gidip gelmemiz gerekiyor.
6 kişiyse bence çok iyi annemler 4 kişi 1 ay olmadan bitiriyor biz 3 kişiyiz 1 buçuk 2 ay yeter hatta daha fazla bence
Bana göre de gayet iyi gidiyor.
Biz 18 kglık alıyoruz bilmiyorum o yüzden ne kadar gittiğini
1 ay, 35 gün taş patlasin 40 gün yeter.
Kayınvalidem tereyağ sarıyağ felan yapıyo veriyo sıvıyağı genelde poğaça tatlı kızartmada felan kullanıyorum 3 kişiyiz bu arada 2 ay anca gidiyo ona rağmen
Tatlı kek vs yapıyorsanız 1 ay gider biz 3 kişilik aileyiz tereyağ zeytinyağı ve sıvıyağ hepsinden kullandığım için 5 lt sıvıyağ 2.5 ay gider
2 kişiyiz 2 ay gidiyor. Bence normal 6 kişiye göre. Kaynanamlar 8 kişi neredeyse ayda 10 litre gidiyor
Ben kekte ,pogacada kullnmam kızartma,yemek ve salatada kullanırım. Yılda 20-25 kg gider pintilikte yapmam zeytin bahçemiz var bedava yani ,banada fazla geldi.
Düzeltme:6 kişilikse aile normal biz de iki yetişkin iki bebek var
Pasta börek kek yapınca hızlı bitiyo. Birde aldığım yeni yagdanlik sanki hızlı bitiriyor yağı 😂😂
5 kişilik aileyiz 20 gün gitmez ama yemekli çok misafirim gelir evli olan oğlan haftada üç gün yemeğe gelirler 8 kişi oluruz
1,490,737 soru
24,362,653 cevap
347,234 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın