0 oy
466 göst.
Diğer kategorisinde (9,897 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Evet değerli hanımlar , nasipse yarın 3 aylar başlıyor hatimlerimizide okumaya başlayalım inşallah sorunuz varsa sorun lütfen 💕🌹

NOT: YOĞUN TALEP ÜZERİNE DAĞITIMLAR DEVAM EDİYOR SUAN BİR İKİ GÜNE DEVAM EDEBİLİR NASİPLENMEK İSTEYEN BİLDİRSİN İNŞALLAH 💕 

15 Cevaplar

0 oy
(9,897 puan) tarafından

En İyi Cevap

Yoğun talep üzere 50. Hatim dağıtılıyor son sayfalar almak isteyen varsa bildirebilir 🌹🌹

(319 puan) tarafından

Özel'den yazdım bakar msnz

-Reklam-
+1 oy
(437 puan) tarafından

Ya Hadi Bismillahirrahmanirrahim❤🦋bereketli manevi 3 aylar olsun inşaAllah

(9,897 puan) tarafından

Amin inşallah 🌹 🥰 

+1 oy
(3,782 puan) tarafından

Merak ediyorum bence illaki  sayfa alıp da okumayan olacaktır, bunların eksikliği bizim hatimlerimizi etkilemez mi? 

(1,541 puan) tarafından

Bundan korktuğum için ,(kendim okumamaktan) ben girmedim. Güvenemedim kendime 

(3,782 puan) tarafından

Ben geçen sene de aldım, okudum hepsini ama burda yorumlarda gördüm aldım ama okuyamadım diyen. Büyük vebal bana göre, işte bizimkiler de etkilenir gibi geliyor.

(9,897 puan) tarafından

Hayır ama okumayan kişi binlerce kişinin hakkına girmiş olur sen hayrın için okursun gerisi Allah'a kalmis 💕

(9,897 puan) tarafından

Okuyamayan genelde bildiriyor bizde hemen başkasına veriyoruz okuyamayan ailesinden birinede okutabilir 

+1 oy
(49 puan) tarafından

Benim doğuma iki ay kaldı. O yüzden yetişmek için fazla fazla okumayı düşünüyorum. İyiki böyle bir şey yaptınız Allah razı olsun en azından sorumluluk altına girip okumak zorunda kalıyoruz şahsen buda beni mutlu etti. Rabbim nice hatimlere yetiştirsin nasip etsin inşallah 

(9,897 puan) tarafından

Evet kesinlikle öyle maksat 3 ayları kuranla geçirmek benimde 2 buçuk ay kaldı canım benimde önden yetistirmem lazım erken doğum riskim var 

0 oy
(11,378 puan) tarafından

Ben başlayamıyorum 3 4 güne yetişirim size nasipsiz başladım 🥺

(520 puan) tarafından

Deme kız öyle bende oyle ama yapacak bir şey yok 

(11,378 puan) tarafından

Yapacak bişey yokta buruk oluyor insan kız ne bilim 

(9,897 puan) tarafından

Nasip canım 💕 🥰 iyileşince toplu okursun 

0 oy
(126 puan) tarafından

Hade ya Allah. Çok heyecanlandım ☺️

(9,897 puan) tarafından

Bende bende ❤️🌹

(126 puan) tarafından

☺️

0 oy
(26,591 puan) tarafından

Yaa ama almadimki sayfayi,

Cok uzulurumalamassam

(9,897 puan) tarafından

Mesaj attimda dönmedin

(437 puan) tarafından

Huhu 50. Hatim başlanmış al kız

(26,591 puan) tarafından
+1

Aldım hocam aldım çok sevindim. Üzülmüştüm dün☺️

0 oy
(1,476 puan) tarafından

Cuma günü katıldığım bir Mevlüt’te hoca hanım pazar günü oruç tutanlar için 3 yıllık sevap pazartesi tutanlar için 2 yıllık sevap Salı tutanlar için 1 yıllık sevap var dedi . Böyle bir hesap olduğunu ilk defa duydum 🤔 

Belki @Alaska bizi doğru bilgilendirir.

(9,897 puan) tarafından
+1

Evet bu bilgi suyuti el camius sağir de geçiyor 

0 oy
(1,999 puan) tarafından

İnşallah okuyabilmek nasip olur 🥰

(9,897 puan) tarafından

İnşallah canım 

0 oy
(272 puan) tarafından

Merhaba ben normalde daima okuyorum ama nasıl hatim oluyor ediliyor bilmiyorum yardımcı olurmusunuz 

(272 puan) tarafından

Az kalmış yarısını fazlasını bitirmişim ama daha bitmemiş ne yapmalıyım aynı yerden devam etmelimiyim

(9,897 puan) tarafından

Ne az kalmış anlamadjm hatimden almismiydiniz

(9,897 puan) tarafından

Canım okumalar yeni bugün başladı Ramazan bayramına kadar 89 defa okumuş olman lazım 

(272 puan) tarafından

Kur'an'ın komplesinimi 89 defa okiycazz bayrama kadar

(9,897 puan) tarafından

Hayır sadece 1 sayfa dagitiyoruz ztn o sayfa 89 defa okunacak 

0 oy
(82 puan) tarafından

Beni de beni de al geçen yıl bu yılda katılmak nasip olsun ❣️

(9,897 puan) tarafından

İsim soyisim alıyım lütfen 

(82 puan) tarafından

Çiğdem yücel 

(9,897 puan) tarafından

وَمِنْ اٰيَاتِهٖٓ اَنْ تَقُومَ السَّمَٓاءُ وَالْاَرْضُ بِاَمْرِهٖۜ ثُمَّ اِذَا دَعَاكُمْ دَعْوَةً مِنَ الْاَرْضِ اِذَٓا اَنْتُمْ تَخْرُجُونَ

21. Cüz 6. Sayfa senin canım sayfan bu ayetle başlıyor 

Okumalar bugün başladı 

Ramazan bayramına kadar 89 defa okumuş olman lazım 

(82 puan) tarafından

Tmm çok tşk ederim 

0 oy
(982 puan) tarafından

Selamun aleyküm. Var mı alabileceğim sayfa. Çok istiyorum katılmak. Hamileyimde özel günümde olmayacak güne gün okuyayım inşAllah 

(28 puan) tarafından

@BETIGUL özelden mesaj attım ama gelmiyor sanırım size zahmet Bi bakabilir misiniz acaba 3 aylar hatim için Bi soru sormuştum da 

(9,897 puan) tarafından

@Ruhefza 

يَا يَحْيٰى خُذِ الْكِتَابَ بِقُوَّةٍۜ وَاٰتَيْنَاهُ الْحُكْمَ صَبِيًّاۙ ﴿١٢﴾ وَحَنَانًا مِنْ لَدُنَّا وَزَكٰوةًۜ وَكَانَ تَقِيًّاۙ

16. Cüz 5. Sayfa senin canım sayfan bu ayetle başlıyor 

(9,897 puan) tarafından

Özelden döndüm canım bakabilirsin okumalar bugun başladı bu arada

(982 puan) tarafından

Allah razı olsun. Başladım bugün Rabbim tamamlamayı nasip etsin 🥰

(9,897 puan) tarafından

Amin cümlemizden inşallah 🌹 🌺 

0 oy
(9,897 puan) tarafından

Talepler bitmiyor 52. Hatim dağıtılıyor şimdi son fırsatlar 🥰🤩

(1,476 puan) tarafından

Ben tam anlamadım ben cüz cüz alıncak sanıyordum bir sayfayı 89 kez okumak nasıl olucak ki . Hiç böyle hatim görmedim . Bide neden 89 ki

(319 puan) tarafından

Ben dr anlamadım biri anlatır mı

(9,897 puan) tarafından

Şimdi şöyleki toplu hatim yapıyoruz mesela herkes bir cüz okuyor1 hatim tamamlıyor ya buda onun gibi maksat günde bir sayfada olsa 3 ayları Kur'an'la geçirmek 3 aylar tam 89 gün sürüyor sayı bu yüzden ve 1 er sayfa dagitmamiza rağmen 52 hatim dağıttık elhamdülillah 🥰💕

0 oy
(1,476 puan) tarafından

Beni yanlış anlamayın öncelikle. yaptığınız çok büyük bir hayr Allah razı olsun bu kadar hatim ile sevap işliyorsunuz fakat ben böyle hatim indirilmesi konusunda doğruluğundan şüpheliyim şöyle ki üç aylar boyunca aynı sayfayı tekrar etmek Kur’an-ı Kerim’i okuma akıcılığını geliştirme ,farklı sure ve ayetlerle karşılaşma ,tecvit telaffuz öğrenme ,Kur’an ‘ ın bütünlüğünü hissetme açısından çok katkı sağlayamayabilir. mesele hatim sayısından çok nasıl ve ne amaçla okunduğu ile ilgili bence.

(9,897 puan) tarafından

Şimdi şöyleki,  hergun duzenli 5-10 sayfa Kur'an okuyorsaniz ne mutlu size ,  bu okuma şeklini sürekli yapmıyoruz amaç 1 sayfada olsa 3 ayları Kur'an'la geçirmek . Hiç Kur'an okumamaktansa 1 sayfa okumak daha güzeldir ayrıca 1 sayfa okumak 1-2 dk sürmüyor  hayrını Allah'tan bekleyerek okumakta bir motive sebebidir .  Düzenli Kur'an okumaya teşvik edicidir de 

Ayrıca kimsenin sevabı bölünmüyor herkes hem okuduğunun sevabını alıyor hemde binlerce hatimin sevabını alıyor 

0 oy
(750 puan) tarafından

Ben  kac senedir eltımn kızlarıyla yada görümcemle beraber okuyuduk bu sene insallah tek okuyucam hatim çıkarıcam 

(9,897 puan) tarafından

3 aylar hatminimi diyorsunuz 

(750 puan) tarafından

Ramazan'ın baslangicinda baslıyorum bitimindefe hatmimi cıkarıyorum 

(9,897 puan) tarafından

Hmm evet ramazanda herkes çıkarıyor o hatmi bizimki farklı onuda ayrı cikariyoruz

İlgili sorular

+4 oy
9 cevap 304 göst.
31 Aralık 2024 Diğer kategorisinde BETIGUL (9,897 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 152 göst.
18 Ocak 2026 Diğer kategorisinde BETIGUL (9,897 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 134 göst.
6 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 426 göst.