Evet değerli hanımlar , nasipse yarın 3 aylar başlıyor hatimlerimizide okumaya başlayalım inşallah sorunuz varsa sorun lütfen 💕🌹
NOT: YOĞUN TALEP ÜZERİNE DAĞITIMLAR DEVAM EDİYOR SUAN BİR İKİ GÜNE DEVAM EDEBİLİR NASİPLENMEK İSTEYEN BİLDİRSİN İNŞALLAH 💕
Yoğun talep üzere 50. Hatim dağıtılıyor son sayfalar almak isteyen varsa bildirebilir 🌹🌹
Özel'den yazdım bakar msnz
Ya Hadi Bismillahirrahmanirrahim❤🦋bereketli manevi 3 aylar olsun inşaAllah
Amin inşallah 🌹 🥰
Merak ediyorum bence illaki sayfa alıp da okumayan olacaktır, bunların eksikliği bizim hatimlerimizi etkilemez mi?
Bundan korktuğum için ,(kendim okumamaktan) ben girmedim. Güvenemedim kendime
Ben geçen sene de aldım, okudum hepsini ama burda yorumlarda gördüm aldım ama okuyamadım diyen. Büyük vebal bana göre, işte bizimkiler de etkilenir gibi geliyor.
Hayır ama okumayan kişi binlerce kişinin hakkına girmiş olur sen hayrın için okursun gerisi Allah'a kalmis 💕
Okuyamayan genelde bildiriyor bizde hemen başkasına veriyoruz okuyamayan ailesinden birinede okutabilir
Benim doğuma iki ay kaldı. O yüzden yetişmek için fazla fazla okumayı düşünüyorum. İyiki böyle bir şey yaptınız Allah razı olsun en azından sorumluluk altına girip okumak zorunda kalıyoruz şahsen buda beni mutlu etti. Rabbim nice hatimlere yetiştirsin nasip etsin inşallah
Evet kesinlikle öyle maksat 3 ayları kuranla geçirmek benimde 2 buçuk ay kaldı canım benimde önden yetistirmem lazım erken doğum riskim var
Ben başlayamıyorum 3 4 güne yetişirim size nasipsiz başladım 🥺
Deme kız öyle bende oyle ama yapacak bir şey yok
Yapacak bişey yokta buruk oluyor insan kız ne bilim
Nasip canım 💕 🥰 iyileşince toplu okursun
Hade ya Allah. Çok heyecanlandım ☺️
Bende bende ❤️🌹
☺️
Yaa ama almadimki sayfayi,
Cok uzulurumalamassam
Mesaj attimda dönmedin
Huhu 50. Hatim başlanmış al kız
Aldım hocam aldım çok sevindim. Üzülmüştüm dün☺️
Cuma günü katıldığım bir Mevlüt’te hoca hanım pazar günü oruç tutanlar için 3 yıllık sevap pazartesi tutanlar için 2 yıllık sevap Salı tutanlar için 1 yıllık sevap var dedi . Böyle bir hesap olduğunu ilk defa duydum 🤔
Belki @Alaska bizi doğru bilgilendirir.
Evet bu bilgi suyuti el camius sağir de geçiyor
İnşallah okuyabilmek nasip olur 🥰
İnşallah canım
Merhaba ben normalde daima okuyorum ama nasıl hatim oluyor ediliyor bilmiyorum yardımcı olurmusunuz
Az kalmış yarısını fazlasını bitirmişim ama daha bitmemiş ne yapmalıyım aynı yerden devam etmelimiyim
Ne az kalmış anlamadjm hatimden almismiydiniz
Canım okumalar yeni bugün başladı Ramazan bayramına kadar 89 defa okumuş olman lazım
Kur'an'ın komplesinimi 89 defa okiycazz bayrama kadar
Hayır sadece 1 sayfa dagitiyoruz ztn o sayfa 89 defa okunacak
Beni de beni de al geçen yıl bu yılda katılmak nasip olsun ❣️
İsim soyisim alıyım lütfen
Çiğdem yücel
وَمِنْ اٰيَاتِهٖٓ اَنْ تَقُومَ السَّمَٓاءُ وَالْاَرْضُ بِاَمْرِهٖۜ ثُمَّ اِذَا دَعَاكُمْ دَعْوَةً مِنَ الْاَرْضِ اِذَٓا اَنْتُمْ تَخْرُجُونَ
21. Cüz 6. Sayfa senin canım sayfan bu ayetle başlıyor
Okumalar bugün başladı
Ramazan bayramına kadar 89 defa okumuş olman lazım
Tmm çok tşk ederim
Selamun aleyküm. Var mı alabileceğim sayfa. Çok istiyorum katılmak. Hamileyimde özel günümde olmayacak güne gün okuyayım inşAllah
@BETIGUL özelden mesaj attım ama gelmiyor sanırım size zahmet Bi bakabilir misiniz acaba 3 aylar hatim için Bi soru sormuştum da
@Ruhefza
يَا يَحْيٰى خُذِ الْكِتَابَ بِقُوَّةٍۜ وَاٰتَيْنَاهُ الْحُكْمَ صَبِيًّاۙ ﴿١٢﴾ وَحَنَانًا مِنْ لَدُنَّا وَزَكٰوةًۜ وَكَانَ تَقِيًّاۙ
16. Cüz 5. Sayfa senin canım sayfan bu ayetle başlıyor
Özelden döndüm canım bakabilirsin okumalar bugun başladı bu arada
Allah razı olsun. Başladım bugün Rabbim tamamlamayı nasip etsin 🥰
Amin cümlemizden inşallah 🌹 🌺
Talepler bitmiyor 52. Hatim dağıtılıyor şimdi son fırsatlar 🥰🤩
Ben tam anlamadım ben cüz cüz alıncak sanıyordum bir sayfayı 89 kez okumak nasıl olucak ki . Hiç böyle hatim görmedim . Bide neden 89 ki
Ben dr anlamadım biri anlatır mı
Şimdi şöyleki toplu hatim yapıyoruz mesela herkes bir cüz okuyor1 hatim tamamlıyor ya buda onun gibi maksat günde bir sayfada olsa 3 ayları Kur'an'la geçirmek 3 aylar tam 89 gün sürüyor sayı bu yüzden ve 1 er sayfa dagitmamiza rağmen 52 hatim dağıttık elhamdülillah 🥰💕
Beni yanlış anlamayın öncelikle. yaptığınız çok büyük bir hayr Allah razı olsun bu kadar hatim ile sevap işliyorsunuz fakat ben böyle hatim indirilmesi konusunda doğruluğundan şüpheliyim şöyle ki üç aylar boyunca aynı sayfayı tekrar etmek Kur’an-ı Kerim’i okuma akıcılığını geliştirme ,farklı sure ve ayetlerle karşılaşma ,tecvit telaffuz öğrenme ,Kur’an ‘ ın bütünlüğünü hissetme açısından çok katkı sağlayamayabilir. mesele hatim sayısından çok nasıl ve ne amaçla okunduğu ile ilgili bence.
Şimdi şöyleki, hergun duzenli 5-10 sayfa Kur'an okuyorsaniz ne mutlu size , bu okuma şeklini sürekli yapmıyoruz amaç 1 sayfada olsa 3 ayları Kur'an'la geçirmek . Hiç Kur'an okumamaktansa 1 sayfa okumak daha güzeldir ayrıca 1 sayfa okumak 1-2 dk sürmüyor hayrını Allah'tan bekleyerek okumakta bir motive sebebidir . Düzenli Kur'an okumaya teşvik edicidir de
Ayrıca kimsenin sevabı bölünmüyor herkes hem okuduğunun sevabını alıyor hemde binlerce hatimin sevabını alıyor
Ben kac senedir eltımn kızlarıyla yada görümcemle beraber okuyuduk bu sene insallah tek okuyucam hatim çıkarıcam
3 aylar hatminimi diyorsunuz
Ramazan'ın baslangicinda baslıyorum bitimindefe hatmimi cıkarıyorum
Hmm evet ramazanda herkes çıkarıyor o hatmi bizimki farklı onuda ayrı cikariyoruz
1,497,334 soru
24,458,885 cevap
354,503 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın