3 aylar hatmi takibimi nasıl yapabilirim?

+1 oy
255 göst.
Diğer kategorisinde (10,753 puan) tarafından

Evet kızlar sayfalarımızı okuyoruz değil mi ? 🥰💕 Sorularınız varsa söyleyin yada yerini unutanlar okumayı unutanlar lütfen haber versin geç olmadan açığı kapatalım 

9 Cevaplar

+1 oy
(104 puan) tarafından

Okuyorum şükür 29 u bugün okudum 

Allah razı olsun vesile olduğun için 

-Reklam-
0 oy
(27,653 puan) tarafından

Evettt okuyorum:)

0 oy
(1,387 puan) tarafından

Bana bi dus edin eski enerjimi yakalayamiyorum açığım var enerjimi toplayip hepsini bitircem dualara ihtiyscim var 

0 oy
(13,050 puan) tarafından

15 tane açığım var rahatsızdım hayızdım okuyamadım şimdide annem ameliyat olacak ona bakıcam bi 15 daha eklenir gibi 🥺

(2,476 puan) tarafından

Destek istersen yardımcı olabilirim kuzum şuan bende hayizım ama muhtemelen yarın yikanacagim

(13,050 puan) tarafından

Vallahi olur kuzum ya kaç tane okursan sayfayı atayım 

(4,306 puan) tarafından

10 tanesini alayım Esra. Yatılı misafirim var . Ama Salı okurum inşAllah

0 oy
(247 puan) tarafından

Benimde biraz açığım var şimdi adetim ama her gün 5 sayfa okuyarak açığı kapatırım inşallah 🌸

0 oy
(1,983 puan) tarafından

Annem bitirdi bende yarıladım ♥️

0 oy
(843 puan) tarafından

Bende almak istiyorum 

0 oy
(2,002 puan) tarafından

Okuyorum canim tabiki

0 oy
(5,833 puan) tarafından

Toplu hatimmi yoksa herkes in ayrı mi oluyor 

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

3 aylar hatmi okurken takip nasıl yapılır?
3 aylar hatmi takibini yapmak için bir hatim çizelgesi kullanabilir veya bir defter tutarak günlük okuduğunuz sayfa sayısını not edebilirsiniz. Ayrıca çevrimiçi hatim takip uygulamaları veya grup halinde okuma yapıyorsanız oluşturulan ortak takip tabloları, hangi cüzün veya sayfanın okunduğunu görmenizi sağlayarak süreci düzenli hale getirir.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
3 aylarda hatim okumaya ne zaman başlanır?
3 aylar hatmi için en uygun zaman Recep ayının başlangıcıdır ancak hatim sürecine 3 ayların herhangi bir gününde de başlanabilir. Önemli olan hatmin Ramazan Bayramı'na kadar tamamlanmasıdır; bu nedenle toplam sayfa sayısını 3 aya bölerek günlük düzenli bir okuma planı oluşturmak bitirmeyi kolaylaştırır.
3 aylar hatmi kaç sayfadır ve nasıl planlanır?
Kur'an-ı Kerim toplam 604 sayfadır ve bir hatim için bu sayfa sayısının tamamının okunması gerekir. 3 aylık bir süre yaklaşık 90 gün olduğu için günde ortalama 7 sayfa okuyarak 3 aylar sonunda hatminizi rahatlıkla tamamlayabilirsiniz. Okumayı unuttuğunuz günler olursa sonraki günlerde telafi ederek açığı kapatabilirsiniz.
Hatim okumayı unutanlar ne yapmalı?
Hatim okumayı unuttuğunuzda paniğe kapılmadan, eksik kalan sayfaları takip eden günlerde günlük okumanıza ekleyerek tamamlayabilirsiniz. Önemli olan hatmi düzenli bir alışkanlık haline getirmektir; eğer çok fazla sayfa biriktiyse hafta sonları veya boş vakitlerinizde daha fazla sayfa okuyarak hedefinize ulaşabilirsiniz.
3 aylar hatmi grup halinde nasıl takip edilir?
Grup halinde 3 aylar hatmi takibi yapmak için genellikle WhatsApp grupları veya paylaşılabilir dijital tablolar kullanılır. Her katılımcının sorumlu olduğu cüz veya sayfalar bu tablolara işlenir; okumayı yapan kişi kendi kısmını işaretler, böylece grup içinde kimin nerede kaldığı kolayca görülür ve hatmin tamamlanması organize edilir.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 630 göst.
20 Aralık 2025 Diğer kategorisinde BETIGUL (10,753 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 367 göst.
16 Mart 2026 Diğer kategorisinde Bilinmez!! (102 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 353 göst.
15 Mart 2026 Diğer kategorisinde BETIGUL (10,753 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 193 göst.