Herkeze iyi geceler
Uzun zamandır sormak istiyordum size umarım okuyup boş geçmessiniz.
Benim 1 tane kızım var 2 buçuk yaşına az kaldı ve bana göre huy olarak zor bir çocuk doğduğundan beri hep bir yeme problemimiz var bu beni çok zorluyor. Aşırı inat vr herşeye ağlıyor gün içerisinde yapışık ikiz gibi yaşıyoruz ve hiçbir şeyle onu memnun edemiyorum. Lavaboya bile tek gidemiyorum o derece. Bazen çok bunaldığım için boğuluyorum artık diye söyleniyorum ve sonra pişman oluyorum ikinci bir çocuk istemiyorum diyorum sonra rabbim beni yanlış anlarsa diye yine pişman oluyorum eşim bana bugün birgün fikrin değişirse rabbim sana nasip etmezsse o zaman görürsün dedi çok üzüldüm. Biz 3 kız kardeşiz ve başım sıkışınca derdim olunca onlara gidiyorum iyiki varlar
Kızımında başı sıkışınca gideceği bir erkek yada kız kardeşi olmasın mı diyorum sonra vazgeçer gibi oluyorum siz olsaydınız ne yapardınız yada sizin bu konularda bakış açınız nedir ? (Maddiatta sıkıntı yok)
Büyüğü okul öncesi yaşına gelince düşünebilirsiniz.çocuklarımın arasında 4,5 yaş var.zorlandım ama büyüdükçe kolaylaşıyor.küçük için abi/abla güzel ama büyük çocuk için tabiki çok iyi değil.kalabalık aile olmak da çok güzel.aile kavramı öyle daha iyi oturdu bizde iki çocukla.
5 yaşına bir gelsin bakalım ben hiç düşünmüyordum aklımın ucundan bile geçmedi böyle bir post açmak ama eşim öyle söyleyince bi anlık üzüntüyle açmış bulundum
Kızın cok kucuk ustelık cok zor bir cocuk diyosun hamile olunca ıkı katı zorlanacaksınız hamilelik kolay değil biliyorsunuz en azından biraz aklı basına gelince yani 2 3 yas olunca dusunun derim
Postu açarken belirtmediğim için şu an düşünüyormuşum gibi haklı olarak öyle anladınız ☺
Şu anda ilerisi zamanda için düşünmüyorum eşim öyle söyleyince dün çok üzüldüm sonra biraz düşündüm kardeşlerimle olan ilişkimi öyle düşünürken kendimi post açarken buldum şu an bu zorluğa ikinci çocuk çok zor kendimden geçerim😂
Oğlum doğduğunda ona bakmakta o kadar zorlanmıştım ki Allahım bana 2. Çocuğu nasip etme verme diye çok dua etmiştim doğumdan sonra hiç adet görmedim 3 yıl boyunca geçen yıl bu zaman beynimde bi tümör olduğunu öğrendim 1 yıldır tedavim sürüyor ilerleme var artık adet görebiliyorum ama ilaç kullanmak zorundayım belirli sürelere mr çekiliyorum 1 yılda 4 mr 1 tomografi çekildim çocuk şuanlık yasak bilmiyorum birşey isterken sanırım hayırlısı ise demek lazım
Evet işte aslında postu açarken sormak istediğim ve merak ettiğim sorunun cevabı buydu
Çok geçmiş olsun size evladınız da sağlıkla büyüsün çok teşekkür ederim
Teşekkür ederim. Ben bir daha çocuk verme diye dua ettiğim de hep aklıma çocuğum kardeşe muhtaç olur mu acaba diye aklıma gelmişti ama Rabbim farklı sınadı Rabbim zor olanı bize kolaylaştırsın Allahım hepimizin sabrını artırsın
Aynısı ya. Benim eşim de aynı şeyi söyleyip duruyor. Oysaki çocuk istemiyor değiliz. Oğlumun kardeşi olsa güzel olur ama şuan ikinci bir çocuk büyütecek kafa yok bende 😅 Sende eğer bakabilirim dersen güzel olur bir kardeş
Bende de hiç o mental yok malesef hiçbir şey yememesi kafa dağıtmak için dışarı çıktığımda acaba ona ne yedireceğim diye düşünmekten gittiğim yerlerden hiç birşey anlamamam bu sorunumuz zor düzelecek gibi ondan sonra belki
Valla önceden olsa doğur derdim yokk ikinci olunca düzelmiyor daha gelişimleri geriliyor bu zmnda zor destekcin yoksa hele sakın derim
İkinci çözüm degil
Yok hayır düşünmüyorum ama işte eşim öyle söyleyince bi kendimi sorguladım sadece
Beni de o ikna etti ama şimdi iş güç derken hic ilgilenmiyor çocuklarla ve benim sabrım kalmadı çok yoruluyorum cocuklardan
1,490,984 soru
24,366,084 cevap
347,564 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın