0 oy
775 göst.
Diğer kategorisinde (2,119 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Dünkü postu okuyanlar anlar 

Arkadaşı ile şüpheli mesajlarını gördüm saatinden dünden beri hiç konuşmuyor yokmuşum gibi uyudu az önce saate bakayım tekrar dedim şifreyi değiştirmiş baktığımı anlamış uyanınca hesap sorsamı yoksa arkadaşının eşiyle plan yapıp biraz daha mı beklesem ben çok saf ***** biri olduğum için yalanlarına hemen inanırım gerçeği ortaya çıkarmak istiyorum 

10 Cevaplar

+1 oy
(2,165 puan) tarafından

Herşeyi geçtim kendine niye saf ***** diyorsun sen kendine böyle dersen eşinde öyle düşünür hatta herkes... 

(2,119 puan) tarafından

Çünkü öyle herkesi kendim gibi sanıp her denilene inanıyorum 

-Reklam-
+1 oy
(16,229 puan) tarafından

Valla her turlu bu uste cikar sen cingar cikarmadan o onlem almis bile ayrica sifre de degismis bana net geldi baci her sey

(2,119 puan) tarafından

4 kere deneyip açamadığım şifreyi o tekte açtı değiştirmemiş 

Arkadaşının alışveriş için birileriyle görüştüğünü ve güvenmediği için adını vermediğini kendisiyle bir alakasının olmadığını söyledi önceden söylemediği için de söylemediğini söyledi 

(16,229 puan) tarafından

Senin icin cevap tamamsa iyidir canim o zaman

(2,119 puan) tarafından

Tam tamam değil işin peşini bırakmam ama şuan için şüphelendiğim bir şey yok başka

0 oy
(1,999 puan) tarafından

Hem suçlu hem güçlü 

(2,119 puan) tarafından

Aynn öyle 

0 oy
(8,356 puan) tarafından

Dünkü postunu da gördüm soracaktım yazamadım, sen eşinden neden bu kadar korkuyorsun? 

(2,119 puan) tarafından

İnşallah korktuğum başıma gelmez 

Şuan bir b planım yok ama yüksek ihtimalle çocuklarıda hırpalamadan önce onu evden gönderirim sonra mantıklı bir şekilde çocuklara anlatır aileme giderim diye düşünüyorum çocukların piskolojisini düşünüyorum en çok onlar için en mantıklı neye onu yapmaya çalışacağım 

(8,356 puan) tarafından

Gidebileceğin bir ailen varmış, çok şükür. İnşallah korktuğun gibi bir şey değildir. Başka şüpheli hareketli de varsa delil topla. Yoksa eğer açıkça tatlı tatlı sor. Sen eşisin, numara yapıp yapmadığını en iyi sen bilirsin. Anlarsın. 

(2,119 puan) tarafından

Evet çok şükür başka bir şeyden şüphelendim uyanmasını bekliyorum korkunun ecele faydası yok 

(8,356 puan) tarafından

Bize akıl vermesi kolay. Yaşadığın gerilimi hayal kırıklığını en iyi sen bilirsin. Sonuç ne çıkarsa çıksın delilin olsun mutlaka. İnkar edeceği herhangi bir açığı kalmasın. 

Dilerim senin kuruntundur🙏🌾

(2,119 puan) tarafından

Teşekkür ederim 

Uyandı konuştuk saatin şifresi aynı anlamadım 4 kere denedim açılmadı onun tek girmesiyle açıldı neyse en azından konuyu açmış oldum 

Demesine göre avm de karşılaşmışlar arkadaşının bir alışveriş işi varmış adam rica etmiş güvenmiyorum o yüzden kendimi farklı tanıtacağım demiş başta haberin yoktu o yüzden söyledim dedi bilmiyorum artık

0 oy
(1,455 puan) tarafından

Neden şifresini size soylemiyo eşinden şifre gizledi mi bı erkek benim aklıma herşey gelir valla . Benim de mesela eşim vatsapta arkadaşlarıyla konuşur bazen küfürlü konuşuyor girmemi istemez onların mesajına bakma küfürlü konuşuyorlar der onlara bakmam iş arkadaslariyla mesajlarını bile silmez kızlarla konusmalarina bakarım sorun görmediğim için geri veririrm telefonu ama şifremizi gizlemeyiz oda bende aynı şifreyi yaptık ikimizde bakarız yani arada bu saatin şifresini değiştirdiyse hesap sorman lazim kandırmasın anda izin verme yani sonuçta karşı taraf suçlu bacim

(2,119 puan) tarafından

Şifresini hiçbir zaman söylemezdi isteyince verir hep hiç vermediği olmadı isteyince veriyorum zaten hep karıştırıyorsun şifreye gerek yok diyip geçiştirdi hep saatinkini birkaç defa önümde açtığı için gördüm ama şimdiye kadar bakmak hiç gelmedi aklıma 

(772 puan) tarafından

Siz telefon konusunda aynı biz biz de aynı siz☺️☺️bizimde şifremiz aynıdır mesaj içeriğine pek girmem zaten oda benim mesajlarımı okumaz zaten ayda yılda bi telefonum lazım olursa alır mesajı da dedikodunjz vardır diye Güler okumaz 

(1,455 puan) tarafından

AAa ne güzel aslında öyle olacak eşler birbirinden şifre gizledimi şeytan dürtükler illaki ne kadar karıştırirsan karistir şifre değiştiriliyor sa ben şüphelenirim guvenmemi istiyorsa gizlemeyecejk hiç bişey benim mantığım bu @Nezireeylul Benimki de mesajlarımı okumaz sadece annemgil gorumcelerim eltim kuzenleri bunlarla ilgili mesaj geldiyse hiç kaçırmaz dur gorme deneme de gerek kalmaz pat girer okur onun haricinde kileri okumaz ben kızarım arkadasalarim ev hallerini atar rahatsız olurum bakmanı istemiyorum derim bakmaz onlara 🤭😄

0 oy
(8,140 puan) tarafından

Sen kendini saf görürsen eşin seni daha çok saf görür kandırır uyanınca hesap sor açıklasın eşler arasında telefon şifresi de çok saçma gizlisi olan şifre koyar bizim telefon şifreri  L harfi ile açılıyor onu mecbur koyduk cebimizden bir yerleri aramasın yada çocuk farklı yerlere girmesin diye sen karısısın hesap vermek zorunda 

(2,119 puan) tarafından

Kafam alak Bulak sağ olduğum için yılardır şifresini bilmiyorum işte uyanmasını bekliyorum sorucam korkunun ecele faydası yok 

(16,229 puan) tarafından

Ne demek bilmemek ya tut ki kaza yaptiniz biriniz oluyor aile bireylerine ulasacak telefon bulamaz la insan

(8,140 puan) tarafından

Telefon şifresini saklayan yalan söyleyen kocaya ben büyük konuşmayayım da hayatı zindan zehir ederim pişman olur yaptığına yapacağına 

0 oy
(1,026 puan) tarafından

Bana göre eşler arasında telefon şifresi saklamak aşırı derecede saçma 

Evliyiz sonuçta aramızda şifre saklamak ne istediği zaman telefonumu alır bakar bende istediğim zaman alır bakarım 

Sadece bizim bir defa şöyle bir şey oldu oyun oynuyor telefonda bende istemedim bunu sil diye başının etini yedim silmedi benim silmemden korktu telefonun şifresini değiştirdi ne yaptım ettim söylemedi bende aldım gittim bir güzel şifreyi kırdım oyununu açığa çıkardım (ayriyeten telefonda da saklamista oyunu) neyse buldum silmedim telefon şifresini değiştirdim ona da söylemedim çok ısrar etti yok dedim bak şifreyi boşa değiştirme yine kırarım dedim parmak izi ile açıyordu işe gitti beni aradı şifreyi istedi bazen parmak izi devre dışı kalıyor diye verdim iki senedir bu olay oldu halla koyduğum şifre duruyor 

Aramızda bilmediğimiz şifre olmaz evet ozelleriniz var ama bakmayız tabi 

(2,119 puan) tarafından

Her dk karıştırırsın özelim kalmaz dedi vermem şifreyi ne zaman istesen al bak dedi 

(1,026 puan) tarafından

Aradaki fark ne ha sen verdin ha ben istediğim zaman açıp baktım ne far edecek deseydin

(2,119 puan) tarafından

Fark çok kurcalamam mış 

(1,026 puan) tarafından

Yanında bakiyorsan rahattır bence nerelere baktığını biliyor ona göre de hareket ediyor olabilir

0 oy
(460 puan) tarafından

Ortada bir yanlış ihanet olmasa bence 

Şifreyi değiştirmez senden saklamaz ortada bariz bişey var kendinden öyle deme oda der bu ***** ben buna herşeyi yapmamda inanır yapma sor bence hayırdır de şifreyi değilmissin o telefonun şifresinide söyliyceksin ve bilicem değişmeyecek diye iyce tepki göster 

(2,119 puan) tarafından

Tepkim işe yaramadı çok karıştırır mesajlarımın hepsini okursun özelim kalmaz vermem dedi istedikçe bak sorun yok dedi 

Şifre değişmemiş 4 kere denedim açamadım o tekte açtı aynı şifreyle anlamadım 

(460 puan) tarafından

Telefonu hangi marka ? 

(2,119 puan) tarafından

İphone 17

(460 puan) tarafından

Şifre aynı ama özellik yapmış kendi hariç başkası girince yanlış oluyor canım 

0 oy
(452 puan) tarafından

Ne gördün tam olarak içeri neydi

(2,119 puan) tarafından

Dünkü posta yazıyor içerik

0 oy
(4,043 puan) tarafından

Her kadın eşini az çok tanır. Ya bilir kabul eder. Kimsenin onun evliliğinin sağlamlığıyla ilgili konuşmasını istemez. Ya öğrenince ayrılır. Ya da susar

(2,119 puan) tarafından

Susmaya niyet im yok 

(4,043 puan) tarafından

Karşındakı hanımın durumunu bilmiyorsun

İlgili sorular

0 oy
36 cevap 1,823 göst.
16 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 265 göst.
15 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Aydagul (161 puan) tarafından soruldu
0 oy