Dünkü postu okuyanlar anlar
Arkadaşı ile şüpheli mesajlarını gördüm saatinden dünden beri hiç konuşmuyor yokmuşum gibi uyudu az önce saate bakayım tekrar dedim şifreyi değiştirmiş baktığımı anlamış uyanınca hesap sorsamı yoksa arkadaşının eşiyle plan yapıp biraz daha mı beklesem ben çok saf ***** biri olduğum için yalanlarına hemen inanırım gerçeği ortaya çıkarmak istiyorum
Herşeyi geçtim kendine niye saf ***** diyorsun sen kendine böyle dersen eşinde öyle düşünür hatta herkes...
Çünkü öyle herkesi kendim gibi sanıp her denilene inanıyorum
Valla her turlu bu uste cikar sen cingar cikarmadan o onlem almis bile ayrica sifre de degismis bana net geldi baci her sey
4 kere deneyip açamadığım şifreyi o tekte açtı değiştirmemiş
Arkadaşının alışveriş için birileriyle görüştüğünü ve güvenmediği için adını vermediğini kendisiyle bir alakasının olmadığını söyledi önceden söylemediği için de söylemediğini söyledi
Senin icin cevap tamamsa iyidir canim o zaman
Tam tamam değil işin peşini bırakmam ama şuan için şüphelendiğim bir şey yok başka
Hem suçlu hem güçlü
Aynn öyle
Dünkü postunu da gördüm soracaktım yazamadım, sen eşinden neden bu kadar korkuyorsun?
İnşallah korktuğum başıma gelmez
Şuan bir b planım yok ama yüksek ihtimalle çocuklarıda hırpalamadan önce onu evden gönderirim sonra mantıklı bir şekilde çocuklara anlatır aileme giderim diye düşünüyorum çocukların piskolojisini düşünüyorum en çok onlar için en mantıklı neye onu yapmaya çalışacağım
Gidebileceğin bir ailen varmış, çok şükür. İnşallah korktuğun gibi bir şey değildir. Başka şüpheli hareketli de varsa delil topla. Yoksa eğer açıkça tatlı tatlı sor. Sen eşisin, numara yapıp yapmadığını en iyi sen bilirsin. Anlarsın.
Evet çok şükür başka bir şeyden şüphelendim uyanmasını bekliyorum korkunun ecele faydası yok
Bize akıl vermesi kolay. Yaşadığın gerilimi hayal kırıklığını en iyi sen bilirsin. Sonuç ne çıkarsa çıksın delilin olsun mutlaka. İnkar edeceği herhangi bir açığı kalmasın.
Dilerim senin kuruntundur🙏🌾
Teşekkür ederim
Uyandı konuştuk saatin şifresi aynı anlamadım 4 kere denedim açılmadı onun tek girmesiyle açıldı neyse en azından konuyu açmış oldum
Demesine göre avm de karşılaşmışlar arkadaşının bir alışveriş işi varmış adam rica etmiş güvenmiyorum o yüzden kendimi farklı tanıtacağım demiş başta haberin yoktu o yüzden söyledim dedi bilmiyorum artık
Neden şifresini size soylemiyo eşinden şifre gizledi mi bı erkek benim aklıma herşey gelir valla . Benim de mesela eşim vatsapta arkadaşlarıyla konuşur bazen küfürlü konuşuyor girmemi istemez onların mesajına bakma küfürlü konuşuyorlar der onlara bakmam iş arkadaslariyla mesajlarını bile silmez kızlarla konusmalarina bakarım sorun görmediğim için geri veririrm telefonu ama şifremizi gizlemeyiz oda bende aynı şifreyi yaptık ikimizde bakarız yani arada bu saatin şifresini değiştirdiyse hesap sorman lazim kandırmasın anda izin verme yani sonuçta karşı taraf suçlu bacim
Şifresini hiçbir zaman söylemezdi isteyince verir hep hiç vermediği olmadı isteyince veriyorum zaten hep karıştırıyorsun şifreye gerek yok diyip geçiştirdi hep saatinkini birkaç defa önümde açtığı için gördüm ama şimdiye kadar bakmak hiç gelmedi aklıma
Siz telefon konusunda aynı biz biz de aynı siz☺️☺️bizimde şifremiz aynıdır mesaj içeriğine pek girmem zaten oda benim mesajlarımı okumaz zaten ayda yılda bi telefonum lazım olursa alır mesajı da dedikodunjz vardır diye Güler okumaz
AAa ne güzel aslında öyle olacak eşler birbirinden şifre gizledimi şeytan dürtükler illaki ne kadar karıştırirsan karistir şifre değiştiriliyor sa ben şüphelenirim guvenmemi istiyorsa gizlemeyecejk hiç bişey benim mantığım bu @Nezireeylul Benimki de mesajlarımı okumaz sadece annemgil gorumcelerim eltim kuzenleri bunlarla ilgili mesaj geldiyse hiç kaçırmaz dur gorme deneme de gerek kalmaz pat girer okur onun haricinde kileri okumaz ben kızarım arkadasalarim ev hallerini atar rahatsız olurum bakmanı istemiyorum derim bakmaz onlara 🤭😄
Sen kendini saf görürsen eşin seni daha çok saf görür kandırır uyanınca hesap sor açıklasın eşler arasında telefon şifresi de çok saçma gizlisi olan şifre koyar bizim telefon şifreri L harfi ile açılıyor onu mecbur koyduk cebimizden bir yerleri aramasın yada çocuk farklı yerlere girmesin diye sen karısısın hesap vermek zorunda
Kafam alak Bulak sağ olduğum için yılardır şifresini bilmiyorum işte uyanmasını bekliyorum sorucam korkunun ecele faydası yok
Ne demek bilmemek ya tut ki kaza yaptiniz biriniz oluyor aile bireylerine ulasacak telefon bulamaz la insan
Telefon şifresini saklayan yalan söyleyen kocaya ben büyük konuşmayayım da hayatı zindan zehir ederim pişman olur yaptığına yapacağına
Bana göre eşler arasında telefon şifresi saklamak aşırı derecede saçma
Evliyiz sonuçta aramızda şifre saklamak ne istediği zaman telefonumu alır bakar bende istediğim zaman alır bakarım
Sadece bizim bir defa şöyle bir şey oldu oyun oynuyor telefonda bende istemedim bunu sil diye başının etini yedim silmedi benim silmemden korktu telefonun şifresini değiştirdi ne yaptım ettim söylemedi bende aldım gittim bir güzel şifreyi kırdım oyununu açığa çıkardım (ayriyeten telefonda da saklamista oyunu) neyse buldum silmedim telefon şifresini değiştirdim ona da söylemedim çok ısrar etti yok dedim bak şifreyi boşa değiştirme yine kırarım dedim parmak izi ile açıyordu işe gitti beni aradı şifreyi istedi bazen parmak izi devre dışı kalıyor diye verdim iki senedir bu olay oldu halla koyduğum şifre duruyor
Aramızda bilmediğimiz şifre olmaz evet ozelleriniz var ama bakmayız tabi
Her dk karıştırırsın özelim kalmaz dedi vermem şifreyi ne zaman istesen al bak dedi
Aradaki fark ne ha sen verdin ha ben istediğim zaman açıp baktım ne far edecek deseydin
Fark çok kurcalamam mış
Yanında bakiyorsan rahattır bence nerelere baktığını biliyor ona göre de hareket ediyor olabilir
Ortada bir yanlış ihanet olmasa bence
Şifreyi değiştirmez senden saklamaz ortada bariz bişey var kendinden öyle deme oda der bu ***** ben buna herşeyi yapmamda inanır yapma sor bence hayırdır de şifreyi değilmissin o telefonun şifresinide söyliyceksin ve bilicem değişmeyecek diye iyce tepki göster
Tepkim işe yaramadı çok karıştırır mesajlarımın hepsini okursun özelim kalmaz vermem dedi istedikçe bak sorun yok dedi
Şifre değişmemiş 4 kere denedim açamadım o tekte açtı aynı şifreyle anlamadım
Telefonu hangi marka ?
İphone 17
Şifre aynı ama özellik yapmış kendi hariç başkası girince yanlış oluyor canım
Ne gördün tam olarak içeri neydi
Dünkü posta yazıyor içerik
Her kadın eşini az çok tanır. Ya bilir kabul eder. Kimsenin onun evliliğinin sağlamlığıyla ilgili konuşmasını istemez. Ya öğrenince ayrılır. Ya da susar
Susmaya niyet im yok
Karşındakı hanımın durumunu bilmiyorsun
1,497,175 soru
24,456,700 cevap
354,380 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın