Bıiii kahveeee?
Bıraz ıs yapayım dedim sonra ortalığı toplar oglanj almaya gıdıcem slnrada hastaneye gun bıtmıyorkı sakin bır gunumuzzzz olsun
Sız napıyorsunuzzzx
Geberiyorum geberiyorum zaten tansiyon sorunum vardı oğlumu sütten kesiyorum geçen defa denediğimde çok şişmişti göğsüm bu sefer gittim dostinex aldım oda kan basıncını düşüren bir şeymiş yan etkika olarak ve mide bulantısı yapıyormuş dünden beri berbat haldeyim ya
Dostınex bıye aldınkı ben kullanmadan bıraktım az az sagdım hıc sorun yasamadım
Geçen sefer çok şişti çok ağrıdı bense
Bende mastit olucam diye korktum aldım
Uykulu uykulu uykulu 🥴🥱🥱
Yuhummmm gelıyorrrr
🥱🥱🥱 hemde nasiiiiii
Sukur diyelim esmos naoalim ayni hayat maratonu devam,sevdayla konustunmu nasil:/
Yok hıc konuşmadım ınankı boylr bır durumda ne denir hıc bılmıyorum :((
Çok zor:((
Günaydın herkese 🥰🥰
Benimde en sevdıgımmmm
Afiyet olsunn
Teşekkürler 💞💞
Günaydın canım kolay gelsin. Allah rast getirsin inşallah 🤲
Koltuk örtülerini çıkartım makina attım kılıfları çıkarttım attım yapabilirsm bi sil süpür yapacam ama oğlumla kızım bu son zamanlarda acayip gıcık ağlıyorlar sürekli bakalım bugün nasıl olacak 😅insan gibi olurlarsa bişiler yaparım
Ayyyy sormaaaa bazen kriz gıbı ağlamaları taansıyonum fırlıyor sjsjs
Hahha benimde panik atağım tutuyor 😅
Sabah 1 saat küstü tabletıne oturdun dıyor sjsj ama oturmadım
😅😅😅Hepsi aynı bende şimdi konuşuyorum 2 gündür çok üzüldüm hiç bebim sözümü dinlemedim yapma dediğim her şeyi yaptın bugün bebşm sözümü dinle akıllı ol tamam mı diyorum tekme atıyor sinirim kalktı yine 😅😅😅
Günaydın günaydın 🌸 ❤️ Sabahın köründe uyandım ortalık topladım tatlimi yaptım yemeği ocağa koydum şimdi çorba karıştırıyorum😁🤣
g gorumcecigim geliyor 😁
Hamarat karının hali bir baska oluyor tabııı
Ya yaa🤣😁 Elektrik gidecekti ondannn sen nasılsın Karaoğlan nasilll
Karaoglan hastamı degılmı bır turlu cızemedıgım bırndurumda hastaneye goturcem okuldan sonra
Bende aynı bıldıgın gıbı
Geçmiş olsun canım 🌸 ❤️ Bebeler hep öyle bı düzelmiyorlsr senin baş ağrım nasıl olduu
Ilac verdiler
Tansıyon holter taktılar onada norolojının verdiği ılacta tansıyon dusuruyor 2 hafta kullan tansiyonun ne duruma gelcek
Ama hala aynı galıba tansıyon ılacı baglıcak artık
Kolay gelsin guzelim yatiyorum kahvalti yapmadin daha
O seni unutmaz kiz deme oyle
Haliyle eskisi gıbı konuşamıyoruz:)
Bu arada senın adına cpk sevindim kac haftalık
7+2 bugun
Korkma birşey olmaz inşAllah. Benim bütün hamileliklerimde Progestan kankamdır. Günde 4 bile kullanmışlığım var. Sen istirahat et,yapabildiğince. Rabbim tamamına erdirsin 🤲🏻❤️
Amin abla inşallah
Dün misafirlerim vardı 2 gündür ev temizliği bir şeyler hazırlama derken bugün kendimi dinlemeye verdim sadece evi süpürdüm uzun uzun kahvaltı yapacağım inşallah 😂
Bende gelemmı kahvaltıyaaa
Buyur gel hazır çocuklar okulda 🥳
Ohhhh mıs en guzelıııı benımkıde pkulda
Bende oyle bır zman mekanımızdı şimdi şifre unutup isim degıstıeıyoeum
Ne zaman ömür biter işler o zaman biter. Bu arada afiyet olsun canısı.
Oğluşum iki gözümün çiçeği hasta oldu sporum aksadı hep 7 8 gündür yapamadım. Şimdi çıktım yürüyüş bandına biticek az kaldı. Kahvaltı yapıp sonra kahve içeceğim nasibse.
Anneme geldim saniyeleri sayıyorum resmen biran önce yarın olsun istiyorum yemek yemek istiyorum acimmmmm acıktım yarın olsa da yemek yesem açlıktan uyku da uyuyamiyorum saniyeler dakikalar geçsin diye bakıyorum
1,492,931 soru
24,393,567 cevap
349,479 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın