Dün sözleştiğimiz gibi sabah sporu başlıyor. 12-1 arası da kahvaltıyla ilk öğünümüze başlıyoruz hadi kızlar spora😅
he kuymak ama yagsiz yaptim yani az tere yagli kolot peynirli😂 cokta peynir koymadim cok tuzLu oluo susatmasin diye
Lan ekmeksiz yenirmi o bu bir savaş ilanıdır 😂😂😂 çatalla yemiş resmen 😂
uc bes lokma ekmek yedim catala alirken destek olaun diye😂😂😂 hastayiz ama diyetide komple elden birakmim diye vicdan yapiom😂😂
Sus ve insan gibi beslen lütfen yemezsen nasıl toparlanıcan zaten zıkkımın hastalıgında iştah diye bişey yokki😅
aynn istah hic yok zaten. annem gunde kirk kez tembihlio kilo alirim falan dusunme ne istiosan soyle yapip getirim ye . kus kadar yeme kiloyu dusunme goruntulu ario beni azarlayip kapatio😂😂
Zencefilli suyumu içtim şimdi başladım Hadi Bismillah
Hadi Bismillah canım benim daha yeni bitti.
ben sabah sporumu yokuş yukarı yürüyerek zorunlu olarak yaptım 😂 araba bozuk 😂
Bak maşallah tek taşta iki kuş yapmışsın😂 kahvaltı yapmadıysan öğlen beraber yaparız artık😅
yaptım valla şimdi kahve içiyorum 😅
Ayyyyyy smdımı sjsjs hade bismillah diyip baslıyorum 10 dakıkaya
60 olsam ne ısterım daha
55 olmak istersin gibi 😂🤭 kız benim boyum kısa o yüzden 61 bile çok bana
70edr kqbulum aslında
MaşaAllah çoook sevindim kırmana
Bu defa 55 olmadan birakmicam inşallah. Senin nasıl gidiyor Nuray hocam
Daha önce yaptın yine yaparsın esraaaaaaaaagg
Diyet var Spor yok maglesef kaç gündür istiyorum yapamıyorum 🥺
Niçin ki vakit mi bulamıyorsun
Bı yorgunluk mu desem yada hasta gibimiyim bilemiyorum ya... Basım agriyo gibi değişik bi durumdayım..
Bende bugün başladım ama sabah geceden öksürukten uyuyamadım kalktım sabah ciğerlerim ağrıyor resmen
Geçmiş olsun canım. İnşallah tez vakitte iyileşsin iyileşince katışırsın sen de bize.
Ben yaptim kahvaltimi 3.5 da basliyorum sporuma daha vaktim evi toplicam gec kalktim cunku bir ara ogun sade türk kahvem var 6-7 arasida aksam yemegim leslie 3 mil terletmiyor artik beni vucudum alismis ona hangi videoyu yapsam diye bakiyorum bende
Cardio'ya başla canım. Bölgesel hareketler yap. Var bende bir sürü link istersen atıyım. İstemediğin kadar terketsin:)
Olur canim at bakayim bir
Bel fitiğim var banada önerin kızlar spor
Leslie yap canım. En uygun o. Bir saat değil de yorulup belin ağrıdığında bırakırsın. Yarım saat yapsan hiç yoktan iyidir.
1,498,102 soru
24,471,929 cevap
355,222 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın