Mezuniyetim için siyah elbise diktiriyorum, nasıl olmalı?

0 oy
453 göst.
Moda kategorisinde (354 puan) tarafından

https://hizliresim.com/5payaml

Ona göre diktireceğim, siyah olacak. Hayatımın en önemli günü için yardım lütfen 

5 Cevaplar

0 oy
(415 puan) tarafından

Ben çok begendim 

-Reklam-
0 oy
(2,096 puan) tarafından

Ben pek beğenmedim 

(354 puan) tarafından

Hani beğenmiştin ama, kalbimi kırıyorsun bak ahaha 😂

(415 puan) tarafından

Ya begendim sonra bi daha bakrım etegi ona benzedi hayalimde aşkım başka modeller varsa at bakalımmm🥰😍

(354 puan) tarafından

Var da bulamadım yaa

(354 puan) tarafından
(415 puan) tarafından

Bu güzelmişş kızzz

0 oy
tarafından

Fiziğin kaldirabiliuorsa olur güzel ama başka renk olsa dahami iyi olur🙄

(354 puan) tarafından

Siyah diktireceğim 

0 oy
(877 puan) tarafından

Bunu YouTube biri gıydı asırı miniyfi

(354 puan) tarafından

Ben de görmüştüm. O kısa yaptırmıştır ya da boyu uzundur, benim boyum kısa o yüzden öyle durmaz 

0 oy
(13,607 puan) tarafından

senin yaşın küçüktü sanki, o zaman olur. bir an kendimde hayal ettim de 😅 

(354 puan) tarafından

Hayır yaa, sana da çok yakışır bence ❤️

(13,607 puan) tarafından

yok balım geçti bizden 😂

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Mezuniyet elbiselerinde siyah renk seçimi doğru bir tercih midir?
Siyah renk, mezuniyet elbiselerinde zamansız, asil ve oldukça zarif bir tercih olarak kabul edilir. Her türlü aksesuarlarla kolayca kombinlenebilir olması ve vücut hatlarını olduğundan daha dengeli göstermesi nedeniyle pek çok mezun adayı tarafından tercih edilen ana renkler arasındadır.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Mezuniyet elbisesi diktirirken nelere dikkat etmeliyim?
Özel dikim bir mezuniyet elbisesinde dikkat edilmesi gereken en önemli husus, vücut tipinize uygun doğru kumaş ve kalıp seçimidir. Prova süreçlerinde elbisenin hareket alanınızı kısıtlamadığından emin olun ve ayakkabı topuk boyunuzu mutlaka yanınızda bulundurarak boy ayarını doğru yaptırın.
Mezuniyet için elbise modeli seçerken vücut tipine göre nasıl karar verilir?
Vücut tipine göre model seçimi yaparken, vurgulamak istediğiniz bölgeleri öne çıkaran kesimlere odaklanmalısınız. Örneğin, bel bölgenizi ön plana çıkarmak için kuşaklı modelleri, daha uzun görünmek için ise dikey detaylara sahip veya tek parça dökümlü elbiseleri tercih edebilirsiniz.
Siyah mezuniyet elbisesini nasıl aksesuarlarla tamamlayabilirim?
Siyah bir elbiseyi tamamlamak için en iyi yöntem, iddialı bir ayakkabı veya canlı renklerde bir çanta ile kontrast yaratmaktır. Eğer daha klasik bir görünüm istiyorsanız gümüş veya gold tonlarında takılarla siyahın asaletini vurgulayabilir, makyajınızda kırmızı ruj gibi belirgin detaylara yer verebilirsiniz.
Özel gün için diktirilen elbisede kumaş seçimi nasıl olmalı?
Mezuniyet töreninin gerçekleşeceği mevsime ve günün saatine göre kumaş seçimi yapılmalıdır. Bahar ve yaz ayları için şifon, saten veya krep gibi nefes alan kumaşlar tercih edilirken; daha tok ve şık bir duruş için kaliteli krep veya viskon karışımlı kumaşlar ideal birer seçenek oluşturmaktadır.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 367 göst.
3 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Emine S (39,543 puan) tarafından soruldu
+2 oy
2 cevap 390 göst.
17 Mayıs 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde Didemm (170 puan) tarafından soruldu
+3 oy
2 cevap 178 göst.
5 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 325 göst.
21 Ekim 2024 Diğer kategorisinde anneadayi_96 (1,884 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,507,788 soru

24,610,892 cevap

364,080 kullanıcı

...