Kizlar simdi benim oğlum bilmeyenler için diyorum 11 aylik yaşına girecek biz aile apartmaninda oturuyoruz.
Benim işim olursa disarda çocuğu götürmem bazen bırakırım sinamaya gideriz mesela bırakırım gelemeyecegi yerlerde hep kayinvalidem bakar bu konuda sorun yok..
Mesela çocuk sabah uyanıyor ben yemek yedirme işi üstünü değişiyorum falan 2 saat uyanık kalır sonra tekrar uyur o arada oynar.
Kayinvalidem bazen gelir oğlum diye başla kucaklar falan der senin işin varsa sen yap ben alayım yukarı bakayim 😁 çok güzelde bazen vermek istemiyorum bu sabah dedim yok yok kalsin çocuk biraz evinde oyun oynasın dedim..
Dünde hastane isim vardi geleyim geleyim işim yok dedi beklerim benim isim uzun sürer dedim onuda goturmedim 😊 bende biraz fenayım yani kendi anneme desem bana hep kızar 😃
Aksam olur baban sevmek diye alırlar kocam yemek yeriz annem baksin diye alir götürür cocuk alınmasında çok istemiyorum büyüyor sonra hep yukarı diye ağlayacak ben biliyorum😁 kendi babamda böyle çünkü torunları icin canını verir çocuklar babamın arkasından aglardi..
Siz olsanız sürekli verirmiydiniz bazen işime gelmiyor değil rahat kahve iciyorum rahatla ev işi yapiyorum 🙃
İnsan annesinin arkasından ağlar demek yok benimkinde asla o yok🤔
Böyle bir imkanın var şükür et ve keyfine bak 😂 büyüdükçe istemiyor çocuklar halamın torunları halamdan çıkmazdı altli üstlüler şimdi ders çalışıyoruz diye haftada bir anca cikiyorlarmis
😁😁 mantikli vereyim.bari simdi gideyim paraya çocuğu goturmeyeyim
valla bende aile apartmaninda buyudum.27 sene aile apartmaninda yasayip evlendim :) 6 sene biyu beni gece bile geziririrlermis ev ev. gecenin korunde ararlarmis ozledik yollayin bize uyaninca .:) sonra kardesim olmus kardesimi istemisler bebek 😂 ki annemle babannem birlikmis ben 6 yasa kadar sonra yukari daireler yapilinca annemle babam beni yollarlardi. aksam
babannen seni ozlemis senle yatacakmis diye diye . piti piti inerdim babanenemlere hic haberi bile yok senmi geldin kizim derlerdi😂😂 anamla babamda basbasa kalmak icin bile beni postalamislar babanemlere.
bende auan oglani kizi birakirim anneme ara ara evimiz yuruyerek 5 dk mesafede.
annem kiziyir ev dagiliyor diye gder herkesin evini talan edermisim. bence birak gayette guzel bisey. ben cocuklar kucukken anneme birakiodum ozellikle is yapacam diye camlar acik pesime ayak bagi olmasin diye
annelik böyle değişik işte hem biraz ayrı kalalım istiyoruz hem de çok olmasın 😂 arada iyi iş, anne baba kafayı dinler sorun yok ama hep gitsin istemem bende
Bazen kafa dinlemek.icin diyor al götür 😃 ama hep uyansin alayim.bakayim olunca sıkılıyorum bazen birak azda benim.yanimda dursun oğlum diye istiyorum
Veriyorum bende ama sonra gözüm arkada kaliyor . Ya düşerse ya tehlikeli biseyi ellerse diye
Ama iyi oluyor bende rahatça işimi yapıyorum
Ellemeyin ya onlar daha dikkatli o konuda
Bizim bi komşumuz var ayni senin gibi bebeken babaannesi bakıyordu gelini is yapsın evin içindeydi bu arada simdi çocuk 7 yaşında bilmez annesini bebekliğinden beri öyle kadın öyle pişman simdi çocuğumla ilgilenmedim okulda hep sorun çıkıyor annesini hayata dinlemez sizin daha çok küçük bence onunla ilgilenin sonradan çok pişman olmayın
Him Buda farklı bakış acisi
11 aylıkken öyle oluyorlar, analarının ardından ağlamak diye bir şey yok. İstisnalar vardır tabi.
Ama 1 yaşını geçtiğinde hele bir de 2’ye geldiğinde o Sefa dönemi bitiyor, adeta ördek ve koala oluyorlar.
Gidecek olsa düşünmem bile ama gitmiyor artık ama evime de sık gelemiyorlar.
Gönder gönderebildiğin kadar, bitecek çünkü.
Dışarı çıkma hastane işleri dışında pek vermezdim gibime geliyor çünkü çocuğun öğrenme zamanı ne görse kapıyor gerek yemek yaparken gerek ev temizlerken taklit bile ediyorlar
Babaneside zaten cahil biri değil okumuş yani hep kitap okuyor oyuncakları öğretiyor oyun oynatıyor sürekli o konuda benden iyi diyebilirim
Cahillilk değil elbette anneden gördüğü onun sevgisi onun verdiği bilgiler daha kıymetlı
Tabi olabilir 😊
İlk çocuk olunca normal hislerin 😅 benimde ilk oğlumda kaynanam kayınpeder sürekli sevmeye gelirdi gün aşırı hemde deli olurdum işim gücüm var .çocuk şımarıyo die.
2.3.4.de gelseler ya eli ayağı çektiler toruna doydular diğer çocuklarındanda oldu bir sürü torun.
Şimdiki aklım olsaydı hiç sinir olmazdım aman baksınlar götürsünler die. Oğlum şimdi 14 yaşına girecek babaannesini ayda yılda bir görür hiçte babanneci olmadı 😅
Ya bende öyle düşünüyorum 2 tane olsa birini alsınlar zaten 😃 alıyor zaten
Ay bende biri baksa da kahve içsem diye yer arıyorum. Ama tabii sende haklısın sürekli oraya alışırsa bu sefer büyüyünce de babaanneci dedeci olacak ve seni dinlemeyecek. Ortasını bulmak çok zor aile ile birlikte oturunca.
Alışmak br biliyorum çocuğu sürekli hediye alcak çünkü gel bunu yeni aldım diye diye😁
Art niyetli biri değilse sorun yok benim bu konudaki en net itirazım gece kalması şu an dört yaşında ama on yaşına da gelse bırakıp gelmem ama kayinvalidem nazını niyazini çekmeyi sever oğlumun bize geldiklerinde veya oraya gittiğimizde hiç müdahale etmem ama bunun sıklığını siz belirlemelisiniz
Yok değil ya oda sevmek istiyor sürekli onda dursun istiyor
Aksama kadar uyusun diye bekleyip uyuyunca uyansada oynasak diyen kişi annedir 😀 sen yinede onları cok alıştırma çocukta soz hakkı sahibi olmak isterler, esinle de konus,
Yani vakit geçirmek ıstiyorum tanikide
Benimkide aynı öglen 1 de alır akşam 5 te getirir onun işi olursa ben bakarım 🤣🤣🤣
Bazen veresim gelmiyor acikcasi
Verme bacım bugün ben ilgileneyim de bende bazen öyle yapuyorum anne sende kafanı dinle azcuk bugün abisiyle ablasıyla oynasın diyorum
Bende arada pyle yapiyorum anlıyor o zaman bir kaç gün gelmiyor 😊 bende cocugumla zaman geçirmek istiyorum
Baksın işte daha iyi hele ki güzel bakıyolarsa için rahatsa bence sorun olmaz ben kendi anneme o kadar bırakamıyorum açıkçası senin kayınvaliden iyiymiş 😄
Bakıyor canim😃
Ben olsam işlerim olmadıkça göndermezdim , keyfi olarak nadir gönderirdim. Benim oğlum onların değil ben doğurdum
Sahiplenme hissi.oluyir ne yalan soyeleyeyim bazend3 aman nosver diyorum bak keyfine yap.kahveni store gez 😂
Seninki de aynı his mi bilmiyorum ama ben ailemin kendi çocuklarıymış gibi her istediklerinde almalarından rahatsız oluyordum. He hiç bir zaman canı istemezse bakmasını da istemedim genelde kendisi bakmak istedi. Bazen zorlansakta ayrılmak istemiyoruz o anlarda vermezdim. Ve bence illaki alışır. Benimki 4ü geçti hala zor ikna ediyorum dönerken
Bencede alışacak kendi ailemden biliyorum.kardesimde üst kattaki taşıdılar yeni küçüğü hep dede diye agliyormus çünkü dedesi sürekli parka götürüyordu yemek alamaya nazını gecisiyordu
Bizimki aynı aprtman değil bir sokak var aramızda iş tutcagım zaman işim oldugu zaman kaynanam alır gider yada eşim götürür bizim iki çocuk var ama bakması çok iyi oluyor şimdi oglum okula gidiyor okula gitmem gerekiyor ona bırakıyorum hergün gidiyordu bi ara oglum ben hamileyken vicdan azabı çekiyordum 🤣 ayagım çatladı mesela geçenlerde sabah gidiyordu akşam yatmaya geliyorlardı
Benimde bıraktığım var öyle gecen bende parmağımı kırdım herseye koyamadım yani yalan değil bakti
İyi canım baksın babam kalp krizi geçirdi bypas oldu kaynanam baktı bir hafta sabah koyuyodum akşam alıyordum benden daha iyi oynuyor ben küçük durmayınca bunalıyorum benim stres oglumada yansıyor kaynanam oturup saatlerce oynayabiliyor ama bende iş güç takıntısı da var bazen ben dinleniyim diye alıyor gidiyor hemen her fırsatta ben bakıyım diyor senin kaynanan gibi 🤣Allah razı olsun
Sen yorulduğunda bir işin çıktığında eğer çocuk da memnunsa başka bir yakını tarafından bakilmasi güzel birşey ama çok olmamak kaydıyla
Memnun tabi çocuk orda hep oyun var😊
Vala benmki de 11 aylık anne mem diye diye peşimden ayrılmaz.babasında bile durmaz.şükret.bir kahve bile içemiyorum.ver gitsin baksın babaannesi.
Benimki bay bay gidiyorum diyorum gülüyor oyuna devam 😂
1,492,408 soru
24,385,605 cevap
348,992 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın