Eşimle aramız kötüydü kavga ettik sonra düzeldi ama ben öyle sanıyordum adam sadece şunu yap bunu yap yatakta beni mutlu et cinselliğe gelince çok iyi davranıyor sonrası yok bugün yılbaşı için birşeyler aldı bende regl oldum adamın söylediği şey ben ne hayaller kurdum sürat beş karış gel o zaman beni tatmin et benim canım istiyo bugün biraz içtim ve şunu anladım ben aslında gerçekten bu adamı sevmiyor musum oda beni sevmiyor bilmiyorum zaten gidecek yerim yok diye susuyorum ama bilmiyorum
Biz ne yapalım diyen arkadaslar neyin kafasinda ?
Sanki diğer konularda yapıyorlarsa bunda çaresiz kaldılar hayret.
Bukadar açık anlatman evet hoş değil fakat işinde zor yani eşin iğrenç zihniyete sahip biri gidecek yerim olmaması elini kolunu bağlıyor anladım. Şöyle her dediğini yapma bir yap üç yapma mesela kontrol sende olsun. Regl iken yapmak zorunda değilsin s.allamaya bak sen
Bu durumda bizim ne dememizi bekliyorsun ki bacım Allah aşkına birçok erkek öyle cani isteyince yaklaşır isi bitince uzaklaşır ve bu durumda bizler gelipte sizlerin arasini yapamayizki bunun tek çözümü eşinle konusman
İşte ben bunu istemiyorum seviyosan hep sev
Yani bu durumda ne dememizi bekliyorsun ki açık açık yazmışsın ya istedgini yapacaksin yada bosanacaksn sadece cinsellik için de evlilik yürümez yani
Yemin ederim elimde olsa bugün bosanirim ama yok yapamıyorum kendisine karşı biraz iyi olayım bide öyle deniyim dedim bu sefer de beni kullanmaya başladı eve geliyor hadi kahve yap yapması sıkıntı değil ama telefon elimde yüzüme bile bakmıyor
1,493,688 soru
24,404,420 cevap
350,398 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın