Ne kendime değer veriyorum ne de evimi özlüyorum. Normalde gurbette yaşıyorum.Ailemin evindeyim tatil için gelmiştim. Ama kendi evimi ve eşimi inanın hiç özlemedim. Yani o duygusal boşluk bende hiç oluşmadı. Bir de diğer konu kendime değer vermiyorum içimden gelmiyor. Her yer kar ama kendime hala bir bot almadım. Spor ayakkabı ile takılıyorum. Maddi anlamda bir sıkıntım yok. Bilmiyorum neden böyleyim ama düzeltemiyorum kendimi. Diğer postumu da az çok okumuşsunuzdur ailem zaten sıkıntı. Off hiç bilmiyorum ne yapacağım. Kızım olmasa inanın yaşamak için bir nedenim anlamım yok
Kendi evini ve eşini ozlememen belkide istekle eve beklenmiyor oluşundan olabilir mi eşin nasıl bu konuda sana yeterince değer veriyor mu ?
Tek bildiğim sen kendine değer vermezsen kimse değer vermiyor bu hayatta.
Şöyle örnek vereyim x şeye gücümüz yetiyor bende istiyorum. Eşim o x şeyden o kadar soğutuyor ki sonra da alıyor. Bak sana istediğini aldım diye. Yani bu x maddi manevi her şey. Bu yüzden artık hiçbir şeye hevesim yok o yüzden
Herkes artık öyle yaşama sevinci yok kimsede bende öyleyim ama evini özlüyorum biryere gittigimde evine dönmek istiyorum evimden çıkmak istemiyorum
Ben evime dahi gitmek istemiyorum orayı özlemedim bile
Kendini bu kadar değersiz görmenin bir sebebi vardır eşinle mi aran iyi değil herşey iyiyken böyle düşünüyorsan bir destek al psikiyatriden bir randevu al..
4 yıllık evliyim 2-2.5 yılı çok zor geçti o ve onun ailesi yüzünden. Eşim karakter olarak şöyle x şeye gücümüz yetiyor. Ama o kadar söyleniyor ki anlatamam. Haliyle bende heves meves kalmıyor. Sonra da bu x alıyor. Bak sana aldım değerini bil vs gibisinden. Bu x maddi manevi her şey
Söylensin canım kimse için üzülüp kendini değersiz hissetme ye iç gez giyin konuşsun dursun
1,492,584 soru
24,388,435 cevap
349,128 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın