0 oy
228 göst.
önce Diğer kategorisinde (4 puan) tarafından

Ne kendime değer veriyorum ne de evimi özlüyorum. Normalde gurbette yaşıyorum.Ailemin evindeyim tatil için gelmiştim. Ama kendi evimi ve eşimi inanın hiç özlemedim. Yani o duygusal boşluk bende hiç oluşmadı. Bir de diğer konu kendime değer vermiyorum içimden gelmiyor. Her yer kar ama kendime hala bir bot almadım. Spor ayakkabı ile takılıyorum. Maddi anlamda bir sıkıntım yok. Bilmiyorum neden böyleyim ama düzeltemiyorum kendimi. Diğer postumu da az çok okumuşsunuzdur ailem zaten sıkıntı. Off hiç bilmiyorum ne yapacağım. Kızım olmasa inanın yaşamak için bir nedenim anlamım yok

3 Cevaplar

0 oy
önce tarafından

Kendi evini ve eşini ozlememen belkide istekle eve beklenmiyor oluşundan olabilir mi eşin nasıl bu konuda sana yeterince değer veriyor mu ? 

Tek bildiğim sen kendine değer vermezsen kimse değer vermiyor bu hayatta.

önce (4 puan) tarafından

Şöyle örnek vereyim x şeye gücümüz yetiyor bende istiyorum. Eşim o x şeyden o kadar soğutuyor ki sonra da alıyor. Bak sana istediğini aldım diye. Yani bu x maddi manevi her şey. Bu yüzden artık hiçbir şeye hevesim yok o yüzden

-Reklam-
0 oy
önce (781 puan) tarafından

Herkes artık öyle yaşama sevinci yok kimsede bende öyleyim ama evini özlüyorum biryere gittigimde evine dönmek istiyorum evimden çıkmak istemiyorum

önce (4 puan) tarafından

Ben evime dahi gitmek istemiyorum orayı özlemedim bile

0 oy
önce (388 puan) tarafından

Kendini bu kadar değersiz görmenin bir sebebi vardır eşinle mi aran iyi değil herşey iyiyken böyle düşünüyorsan bir destek al psikiyatriden bir randevu al.. 

önce (4 puan) tarafından

4 yıllık evliyim 2-2.5 yılı çok zor geçti o ve onun ailesi yüzünden. Eşim karakter olarak şöyle x şeye gücümüz yetiyor. Ama o kadar söyleniyor ki anlatamam. Haliyle bende heves meves kalmıyor. Sonra da bu x alıyor. Bak sana aldım değerini bil vs gibisinden. Bu x maddi manevi her şey

önce (388 puan) tarafından

Söylensin canım kimse için üzülüp kendini değersiz hissetme ye iç gez giyin konuşsun dursun 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 586 göst.
0 oy
1 cevap 210 göst.
+1 oy
3 cevap 236 göst.
0 oy
4 cevap 256 göst.
4 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde BoncukGozlum (33,372 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,584 soru

24,388,435 cevap

349,128 kullanıcı

...