Kızlar slm beyaz çamaşırlar için hangi deterjanı kullanıyorsunuz ne kullansam benimkiler gri oluyor kimi makiden kimi sudan diyor kafayı yicem artık
Aslinda deterjan ve birden bence uzun süre kullanim..
Ama.beyazlatmak istersen camasie sodasi ve deterjan ile beyazlar geceden sıcak suda komada tut sonra yıkamaya al on yikamali olarak..
Gecen benim oglaninkinin içine renkli kaçmış çamaşırlar renk değiştirmişti çaresini oyle buldum yoksa çöpe gidecekti
Bende öyle yapıyorum birde ilk başta sıvı çamaşır suyu gri yapıyor suyunu kullan
Benim cocugunki sıvı deterjan ama öyle yaptığını gormedim ama yanlışlıkla beyazın içine renkli kaçsın bak 😁 bu dedigimi yaptim.mis gibi.oldu
Zaten başta yapmıyor bir süre kullanmaya başladıktan sonra govertiyor derler
Canim zamanla icindeki lastikler kirecin etksiiyle renk degistiriyor. Soda ile on yikama yaptir ise yariyor
hocam deterjanlada alakali
Olabilir sevdosum ben bingo kullaniyorum bir suredir onceden ariel alirdim o da iyiydi yalan degil ama almiyorum artik. Bingo da iyi renk degisimi yasamadim
Bende de oluyordu.
Yüksek sıcaklıkta ön yıkamalı program ile yıka
Az yumuşatıcı kullan
Bir de çamaşır sodası kullanman da fayda var
Birde toz deterjanı fazla fazla kullanma bazen çözülmüyor çamaşırın rengi değişiyor
Omo kullanıyorum artı camaşır sodası. Kadir ezildi de gördüm beyazları ilk önce durulama programında yıkıyor hafif deterjan koyuyor,sonra ana yıkama yapıyor 90 veya 60 derece bembeyaz oluyor
Bende omo kullanıyorum sıvı yine aynı teşekkür ederim sodayı denicem
1,514,054 soru
24,691,802 cevap
368,377 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın