Bebek- 53 günlük
Konak zeytinyağı kullan
Tmm teşekkür ederim
Aynısı oğlumda da oluyordu 4 yaşında dra götürdük bebek aspirinini ezip zeytinyağında karıştırıp saçına sürdüm yarım saat bekledim yıkadım bir de ketoral diye şampuanı var onla yıkadım dr sebamed şampuanını önerdi şimdi oluşmuyor
Hmm evt bazen büyüyene kadar olabiliyor buyuk oğlumda 4 buçuk yasinda ara ara oluşuyor
Dr a gittiniz mi birde sabah ayrı akşam ayrı sürülen jelleri vardı
Yok carsambaya randevu bulabildim. Ozm sorcam. Dun bi zeytinyağı ile yaptim simdilik görünmüyor bakalim tekrarlanacak mi
Konağa benzettim yıkamadan once zeytinyag sür onların tarafları varya sık sık üçlü onla yatarak sonra yıka sonra yine tara birde ben kullanmadim.ama arkadasim mustellanin konak şampuanı kullanmış oda iyi geliyormus ama taramadqn çıkmaz bilgine
Evt konak tarağı almıştık zaten sağol
Konak büyümüş baya
Zeytinyağı sür 1 saat beklet sonra ince yumuşak tarakla tara hemen bıcı bıcı yaptır birşeyi kalmaz
Tmm dir sürdüm bakalim inşallah hemen geçer
Konak bu canım. Banyodan yarım saat önce zeytinyağı ile masaj yapıp duş aldir. Tarakla ters yönde nazikçe tara cikar
Tmmdir teşekkür ederim
Konak bu , konak şampuanı kullanmalısın mustelanınki çok iyi
Biz iki üç kez zeytinyağı sürüp yikadik en son baktık tam çıkmadı eşim kesti kızımın saçını. Konak bu muhtemelen çok benziyor kizimdakine
Saçları aslinda tıraşlı bakalim zeytinyağını sürdüm onu bekliyorum duş aldircam
Konak zeytin yagı ile tarayın guzel bir duşla hallolur
Tmm dur teşekkür ederim
Konağa benziyor kızımdada olmuştu vala biz bebek yağı tarakla gidermiştik tabi yıkanması lazım :)
Sürdüm bakalım bekliyorum
Konak olmuş banyodan önce zeytin yağı süre bilirsiniz
1,493,874 soru
24,407,154 cevap
350,625 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın