Beni bilirsiniz buraya fazla vakit ayirdigimi düşündüğümde hop hesap silerim ve uzunca bir süre girmem ama bu kez tamamen silmeye karar verdim bu aralar yalnız kaldığım için sanırım ara ara giriyorum ama artık kendime yeni bir rutin düzen oluşturdum ve gereksiz vakit harcamak istemiyorum sizleri seviyorum kendinize güzel bakın güzel kadınlar ♥️🌹
Ben de eskisi gibi aktif kullanmıyorum artık. Burası uzun kullanımda insana negatif özellikler kazandırıyor hatta ben de uygulamayı sildim ara ara Google'dan giriyorum. Normalde gitme derdim eski kullanıcıların varlığı ve kalitesi gerçekten başka ama alınmış ve isabetli karara kim ne diyebilir ki. Seviliyorsun sen de güzel kadın🌸
Teşekkürler canim benim ♥️ benim kişilerle hiç sorunum yok sadece kendime güzel bir namaz zikir rutini oluşturdum buraya harcadigim zamanı da ona eklerim çünkü merak duyusu istemsizce girmemi sağlıyor
Benim de şahsi kimseyle problemim yok ama genel anlamda burda anlatılan kötü hikayeler yüzünden bir şüphecilik ve olumsuz bakış açısı gelişti istemsizce. Ben de ara vererek bırakıcam. Merak bağımlılık yapıyor hesabı kapatsak da bir süre dönmemiz bu yüzden. Rabbim tüm dularını kabul etsin. Emeline kavuştursun. Allah'a emanet ol ❤
Çok teşekkür ederim ♥️
Aaa bacı 😟burda görmekten mutlu olduğum kişilerdensin üzüldüm. Ama böylesi iyi gelecekse böyle olsun belki bu vesileyle kendini daha çok ibadete verebilir ve tesettüre hazır hissedersin sanada iyi gelir o yüzden hakkında hayırlısı olsun varsa hakkım helal olsun sende helal et❤️❤️🤲
Evet canım önce çocuklarla birşeylere çok fırsatım olmuyordu şuan emzirmeyi de bitirdim hayatım da kendime açtığım kaliteli ve güzel bir zaman oluştu onuda namaz zikir gibi özel şeylere ayırmak istiyorum burada ister istemez boş vakit haciryorum ve malesef hiç istemesek de hep gıybetin içine giriyoruz
Haklısın canım yolun açık olsun
Kız niye siliyon ki cok iyi bir uygulama
Canım uygulama değil sorun ister istemez vakit alması
Vakıt alıyor evet ama cok girmmesin olur biter ben cok girmemeye calısıyorum bide fırsatım olmuyor
Yanımda biri varken aylarca girmesem aramıyordm ama bu ara yalnız kaldığım için sanırım istemsizce girip boş vakit harcıyorum
Anladım canım belki tekrar gelmek istersin. O zaman burda olurum insallah
Güle güle 🌹🌹🌹 yine gel
Hayırlısı ♥️
Burası kötü bir uygulama değilki bence
Sosyal medyadan bin kat iyi ama tercih sizin
Kendine iyi bak
Sosyal medyam da yok kız
Canım seni tanımak seninle arkadas olmak benim için cok özeldi ve güzeldi iyi ve güzel insan.
Çok teşekkürler abla ♥️
Yaaa ben seni çok seviyordum kuzum ama tabiki senin kararın önemli kendine çok çok iyi bak bitanem seviliyorsun❤️❤️❤️❤️❤️
Çok teşekkür abla bende seni ♥️ çok öpüyorum
Benimde gidesim var hadi bakalım hayırlısı olsun hakkımızda birebir sohbetim çok yok ama severim seni yolun açık olsun
Teşekkürler canim benim ♥️ bende herkesi seviyorum genel olarak ama şuan yalnızım ve boşluğu burada doldurmak istemiyorum daha güzel şeyler için kullanılır bir ara hiç yoktum zaten girmeyince aramiyorum da
Valla bende geçen baktım üç saate yakın girmişim buraya hiç farkında bile değilim oysaki ciddi zaman kaybı gerçekten
Evet cidden farkında olmuyor insan
Her şey gönlünce olsun canım kendine iyi bak yıne gelırsın belki 🫠
Hayırlısı abla çok teşekkür ederim ♥️
vakit aldığı doğru 🤦🏼♀️ ben de bir ara sildim de geri geldim.
bendr telefon bağımlılığı oldu resmen. inşallah azaltırım
Canım ben zaten telefon sevmiyorum sosyal medyam da yok buraya da girdiğimde oğlum direk telefona vuruyor bırak diye çocuklarda alışkın değil telefona biz sanırım ailecek teknoloji özürlüsuyuz :) ya birde namaz ve zikir rutinleri yaptım onlara vakit ayırmak istiyorum şeytan dürtüklüyor kendimi burda buluyorum
ben maalesef telefonumla aşk yaşıyorum 😅😅 kızım bazen görüyor kapat diyor o zaman böyle dank ediyor kafama. telefonda yaptığım özel bir şey var mı yok ama illa bakacam. inşallah bakmamaya başlarım tabi. resmen uyuşturuyor insanı
Benim 40 dk alışveriş için baksam midem bulaniyor gözlerim ağrıyor kız
Neden ama:(((
Öyle kuzu yukarda yazdım bak
Yüz yüze hiç gorusmesekte sevmiştim senin bacım ☺️
kendine iyi bak Allah'a emanet ol tekrar bekleriz 🫰
Çok teşekkür ederim canım sende seviliyosun ♥️
Cook ♥️
Kararina saygi duyuyprum sekerim keske bende yapabilsem gule gule git hakkini helal et
Sende et kuzum ♥️
Benden yana ne varsa helali hos olsun guzelim ♥️
Aaa, sabah da güzel yorumlarına denk gelip beğenmiştim o kadar, iyi dediğim 3 gün durmuyor :)) Dijital detoks iyidir, faydalı olsun inşallah. Mini minicik denk gelsek de güzeldi yorumların :)
Kız nasil minicik yeni değilim ki sen ismi değişince sanırım s.polat di hesabım gayet tanıyorum seni :)
Haydaaa :) Ben bunu yeni fark ediyorum sen demesen de asla anlamam s.polat olduğunu :)) Bildim bacım seni tabii ki :)
Biliyorum canım sen isimden sasirdin zaten :)
gene gel aynen vakit aliyir. bende bi 9 ay sonra muhtemelen giderim diye dusunuyorum. oglan anaokulunu basliycak kendimi guzel bir rutin olusturmam gerekicek artik kurslar musrlar disarlarda oyalanacagim eve tikili kalim aman vocuk usumesin aman uyku duzeni bozulmasin aman yemek saati kacmasin derdi cekmicem😀😀
Bende işte 4 yıldan sonraartik emzirme de bitirince baya bir degisim yasiyeium suan
Hakkını helal et giderken olusturdugun rutin daha hayırlı olur eminim🙏
Allah razı olsun sende et insallah
Adımı izinsiz paylaştığın için Allah biliyor yani kırıcı buldum yani bu uygulamada rencide edebiliyor insanlar geri kalan da bi hakkim olduğunu düşünmüyorum senin var ama 🙏
Ben konuda hakkına girdiğimi düşünmüyorum kendimi de çok anlaşılır ifade ettiğimi düşünüyorum şimdi geçmiş konuları açıp sizi de üzmek istemiyorum tekrardan beni burada neredeyse herkes tanır kimseye çirkin bir fikir üzerine kötülük düşünmem sizin konunuz çok baskaydi
Ben de birşeyler okuyorum dini kitaplar vs günlük okumalarım var onları yapınca buraya pek vakit kalmıyor iyi oluyor benim için. Yoksa önceden çok bakıyordum telefona. Buraya ayıracağın vaktin yerine günlük zorunlu şeyler koyunca doğal olarak özelde buraya genelde telefona çok vaktin kalmıyor iyi oluyor. Yoksa telefon çok kötü bir bağımlılık
Benim telefon bağımlılığım yok ama buraya malesef giriyorum
Tamam işte burası da bağımlılık
Seni tanımıyorum ama yorumlarda adını görmeye bile alıştım kız üzüldüm gitmene kendine iyi bak bacimsu💕🩷😄
Sende canım benim
Durdugumuz kabahat. Yorum yapıyorsun yenıler altına zıt fıkır soyluyor . İnsanların fikir saygısı sıfır konuyu farklı yere ceken mi dersin. Ne tadı tuzu kalmış ne gırgırı
Orası da ayrı tabii
Çok tatlı bi kızsın ve katılmadığım tek yorumun yok. Herşey gönlünce olsun ♥️
Çok teşekkür ederim canım benim senin de inşallah ♥️
1,494,145 soru
24,410,820 cevap
350,913 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın