0 oy
373 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kizlar bi kac günlüğüne kizilcahamama gitme fikrimiz var arkadaş grubumuzla (kuzenim eşimin 2 kuzeni ben ve esim) ama havalar çok soğuk orda oglumu hasta ederim diye korkuyorum bi yandan gitmezssem oyun bozanlik etmis gibi hissederim. Var mi aranizda kış tatiline cikan nelere dikkat etmeliyim ogluma kiyafet olarak neler almaliyim ? Otelde kalicaz ama kizilcahamama gidip mangal yakmazssak geleneği bozmus oluruz o mangal suresinde oglum hasta olursa ya

7 Cevaplar

0 oy
(4,152 puan) tarafından
Afyon termal otellere hep giderim cocuklarimda cok sever. Odanin ici sicak oluyo ilk gidisimde kakin kalin giturdum atletle durduk heoimiz :-)) evleein odalarin ici sicak. Seviyorum su yoruyo hemen uyiyilardi
tarafından
Afyonu ben sevmiyorum ya kizilcahamam termalleri daha bi cekici geliyo :) otelde sorun yokta iste disarda napicam onu bilmiyorum
(4,152 puan) tarafından
Nie kiz senn dedigin yere daha once gitmedim bilmiyorum. Disarda giydir montunu sapkasini nisi olmsz bu sogukta dosarda dolanmszsiniz cok zatn alisveris merkezi kapali alanlar falan gidersiniz
(2,860 puan) tarafından
Kız zümre Rana afyonda nerelere geliyor cnm ;)
(4,152 puan) tarafından
Basaranlara gittim özgul termale gittim. Bide basaga gittim sen orda misin yoksaa
-Reklam-
0 oy
tarafından
git bnce .. yaa karda kista bir gozunu acik birakirim hasta olur millet saoka takmaz etmez hasta olmaz.. yani ne kdr sakinirsan sakin olacagi varsa oluyor
0 oy
(128,680 puan) tarafından

heeh bananee ister git ister gitme havami basiyon bize 8-)

0 oy
tarafından
Bu sefer mangal yakmayıverin dışarı çıkarsanız kesin hasta olur Sincan bugün _18 dereceydi Kızılcahamamı düşünemiyorum orası birde orman 
0 oy
(1,309 puan) tarafından
Hiç korkma sakınma tabikii git bebeğinede temiz hava ve değişiklik çok iyi gelir
0 oy
(67 puan) tarafından
Arabaniz varsa pusetin icine koyup battaniyelere sarabilirsiniz 
0 oy
(2,016 puan) tarafından
Sakin hamama filan gitme 2 ablam eltimin annesigil ayri zamanlarda gittikleri kaplicadan covit kapip geldiler yani cok riskli

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 570 göst.
12 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 341 göst.
2 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Nur8 (2,793 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 222 göst.
6 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Kardelennn (54 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 309 göst.
23 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde Melek27.2022 (14 puan) tarafından soruldu

408,182 soru

12,259,820 cevap

37,335 kullanıcı

...