0 oy
938 göst.
Diğer kategorisinde (179 puan) tarafından

Kızlar benim kaynım nişanlı yurtdışında yaşıyor bir kızla bizi aradılar eşime kız dediki buraya bizim yanımıza gel bende dedim tek gelemez bende gelecem sen şimdi gelme dedi bana çocuğumda var benim eşimde yok ben gelmicem dedi kaynım çok ısrar etti ama yanindaki kız daha çok ısrar etti şimdi kaynnaam da gitsin diyo ama ben istemiyorum ben neden gidemiyorum orda Iside yokmuş o kız bakacakmis eşime bir yaşına daha girdim kaynnaam tehdit ediyor gelmezseniz biz gelecegiz diye biz başka şehirde yaşıyoruz evli adam gidemez çocuğunuz var bizim hani gidecejsede Birlik gidelim diyorum hayır diyorlar eşimde insan yani dolduruşa gelirse nolur bilemem amaçlarını. İyi niyetli olduğunu düşünmüyorum asla ne yapabilirim sizce lütfen akıl verin bana 

10 Cevaplar

+1 oy
(10,013 puan) tarafından

Vize cikarsa iyi 😂

-Reklam-
+1 oy
(2,074 puan) tarafından

Hikayenin bazı kısımlarını anlamadım eşinin erkek kardeşi ve nişanlısı yurtdışında yaşıyor ama neden nişanlısı eşini illa gel dedi ki bir de nişanlısı eşine mi bakacakmış orayı da anlamadım nasıl bakacak Herkes niye mutlaka gitsin diyor ve sen neden gidemiyorsun ayrıca hangi ülke burası 😅

(179 puan) tarafından

Evet ediyor oraya gelip zorla oğlumu gonderecen diyor kız çok güzel diyor kız bildiğin dilli zilli varya onlardan ben fazla sesin çıkmıyor ama lafimi veriyorum evladım iicn oda eşim gitmek istemiyor zaten ama bunlar vaadler veriyorlar zenginlik diyorlar eşimde alla alaaa diyo durum bu

(2,074 puan) tarafından

ya ben mi anlamıyorum siz mi düzgün anlatmıyorsunuz anlamadım ki çok güzel dediğiniz kız eşinizin erkek kardeşinin nişanlısı değil mi ne alaka o zaman güzelliği ile  eşinizin oraya gitmesinin. 

(179 puan) tarafından

Evet kaynimin nişanlısı çok güzel diyorlar onun yanına girsin diyorlar 

(2,074 puan) tarafından

Tövbe estağfurullah siz ne dediğinizin farkında mısınız kız Hollanda’da yaşıyor çok zengin kaynınızla nişanlı ve eşinizin ailesi zorla eşinizi Hollanda’ya yollayıp kızın yanında mı Yaşasın istiyor. ne yapacaklar ikisi aynı kızla mı evlenecek anlamadım ki.

(179 puan) tarafından

Bende anlamıyorum canım ve benim çocuğum var düşün kızda bişey demiyorlar o doğru diyor diyorlar neresi doğru anne diyorum kaynanama gitsin oğlum onun yanına diyor bunlar namaz kılan insanlar düşün 

0 oy
(2,650 puan) tarafından

niye cagiriyorli onu anlamadim. yurtsisinda bir sure misafir gibi davetli olarak kalip sonra oturum izni alip sizi de yanina alsin diyemi ?  yoksa gezmeye falan mi birsureligine .

eskiden oyle yapiyolarmis adamlar gidiomus oturum izni falan alio ailesini yanina aliomus cogu almanci boyle gitmis zaten. suan boyle oluomu bilmem.

benim teyzemin kayınpederi Almanya’ya gitmek için karısını koşuyor orada başka kadınla nikah kıyıyor kadın da akraba sırf hani alman şeyine geçmek için oturum izni almak için neyse güya oturma izni aldıktan sonra boşanacak ve karısının yanına alacak karısıyla tekrar evlenip o kadınla da evlendiği kadınla da anlaşmalı evlilik yapıyorlar ama sonra evlilik gerçeğe dönüşüyor sonra adamın iki karısı oluyor nikah yurtdışındaki kadında kalıyor kendi karısında artık nasıl oluyor bilmiyorum bir şekilde yanına alıyor Almanya’ya hep beraber yaşıyorlar adam altlığı üstlü oturuyorlar Almanya’dan evlendiği yeni karısıyla beraber adam yaşıyor kendi karısı ve diğer çocukları da alt katında yaşıyordu öyle bir Ömür öyle ömür sürdüler sonra burada karadeniz’e başka bir çocuğu daha çıktı yıllar sonra adam öldükten sonra 

(179 puan) tarafından

Bunlar eskide kaldı işte ben ne yapacam bilmiyorum 

0 oy
(814 puan) tarafından

Sakın gitme kocanı yanlız bırakma tek başına gidip ne yapcan gurbet elde Vala orsa sana sövseler bile gıkını çıkaramazsın  niye bu kadar ısrar ediyorlar  var Bi bit yeniği 

(179 puan) tarafından

Hayır eşimi cagiriyolar

(814 puan) tarafından

Abla tam 1 ay geçmiş yorumun üstünden 😂 Gitinmi bari yurt dışına

(179 puan) tarafından

2gun önce aradı o kız beni bana bisuru laf etti sen dedim eşimi yanına neden cagiriyosun ki mustafa sana yetmiyormu benim eşimi cagriiyosun ahlaksız dedim oda bana çirkin şey bakımsız dedi kaynanamda hala o kızın tarafını tutuyor aramiyorlar artık 

(5,836 puan) tarafından

Tövbe yarabbim tövbee

(179 puan) tarafından

Evet bunları yaşadım ama umrunda değil 

0 oy
(10,373 puan) tarafından

Vizeyi oturum iznini bulursa gitsin :))

0 oy
(2,158 puan) tarafından

Ya evlilik olmadan aynı evde kalmaları bı tek bana mı saçma geliyor . Her booku yesinler o zaman evliliğe ne gerek var . Anlamadığım ailelelr daha sert olmalı bu konularda sıcak bakmazlar normalde sizinkiler nasıl izin veriyorlar anlamiyorum bide tehdit ediyor hasbam .şeytan saçını başını yol diyor böylelerinin ya salma tabiki koçanı ne işi var elin kızının yanında ortada nikah yok bişey yok kocana da bı kız ayarlar eşinin haberi yok zaten bişey olmaz diye bu gavur kızlardan herşey beklenir 

(179 puan) tarafından

Kız Antepli ama çok sert canim

0 oy
(5,836 puan) tarafından

Valla canım iş kocanda bitiyor. Gitmek isteyenin önünde dağ olsan duramazsın diye bir kaç var ya. Biz sensiz burada ne yapacağız onu hiç düşünmüyorsun demedin mi

(179 puan) tarafından

Cekmis zaten aramiyo AMa beni arayıp tehditler ediyrolar oraya gelecez diyorlar bende gelmeyin diyorum ama numaramı degissem nolur acaba polise giderleermi

(5,836 puan) tarafından

Kız polise gidip evine gelseler ne yapacaklar adam gitmedikten sonra numaranı da niye değiştireceksin açma onlar arayınca engelle. 

(179 puan) tarafından

Engelledim kadın bayılma hastalık numaralari ediyor ama ben şehir degisicem zaten ama neden böyle yapıyorlar hicmi Allah'tan korkmuyolar

(5,836 puan) tarafından

Eşinizin ailesi de yurt dışında mı anlamadım tam olarak olayınızı bir yorumda da kız çok güzel filan diyorlar demişsin saçma sapan bir olay

(179 puan) tarafından

Eşimin ailesi Elazığda kızla kaynım hollandada canim

0 oy
(143 puan) tarafından

Şu postlara şaşıp kalıyorum ya ne dmeek twhdıt edıyor nasıl gıderse. Gıdemezsın de cık. Orayla buranın farkı yok ınsanlar şunu anlamıyor oranın parası burda degerlı ama orda degil. Orda ev tutacak orda gider olacak. Vellıkı nıyet kötü. Çelmemeleri için elınden geleni yapacaksın sende 

(143 puan) tarafından

Ee sevmesın. Ya hayat gercekten birilerinin yükünü alarak geçmiyor. Zaman çok kıymetli. Bak bir evin içinde sen kocan ve evlatların var. Anneanne dede  amca teyze hala. Ne kadar yön verebilirler ki ne kadar ona ne verebilirler. Egıtimle ilgilenmiyorlarsa sevip sevmemeleri cok anlam ifade etmesin.hayatta şunu yapın iyilik isteyene yapın yanınızda olanın yanında olun sizi itenlerle degil sizi isteyenlerle beraber olun. O zman çok muylu oldugunuzu anlayacaksınız

(179 puan) tarafından

Doğru söylüyorsun ama eşimin onlarda mali var onlar eşime verecekler biz durumumuz yok kiradayiz şimdi eşim gitse kesin yalanlarla alıp götürürler ama bu dünya boş yapma diyorum kaynanama kız çok güzel diyor bana torunundan utan diyorum ama kız çok güzel diyor bu kafayı yemis 

(143 puan) tarafından

Mal kıme kalmıs. İstemiyorlarsa onu bıle alavera dalavere verırler bırıne. Bunlar bebım düşümcemden cok farklı şuan sana yardım edemem mal mülk para bunlar ikinci. Kocan elden gıtse daha mı ıyı    . Sen şuan malla tehdit ediliyorsun. Gıderse kocandan olacaksın. E ikisini kaybedecegine malı kaybet

(179 puan) tarafından

Evet doğru benim babamda. Bana zaten miras kalacak ama şuan değil bunlar önemli değil ama ben şuan ne yapcam kadin beni sürekli ariyir

(143 puan) tarafından

EEngelle :) ay karısmasınlar aıle ıslerıne. Azıcık asım kaygısız başım. Hep sessız mı kaldın sen 

0 oy
(393 puan) tarafından

önceki postunuzu da okudum kaynananız kocanızı sizden ayırmaya çalışıyor herhalde başkasıyla evlendirmeye çalışıyor neden peki

0 oy
(6,156 puan) tarafından

Bas engeli butun ailesine. Onlar seni tehdit ediuorsa sende uste cikacaksin, haddinizi bilin kendinize gelin de, bensiz kocamin ne isi var oralarda, asla gelmek istemiyor nosuna cenenizi yormayin diyeceksin, sonra engelle heryerden.

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 350 göst.
0 oy
4 cevap 420 göst.
0 oy
4 cevap 357 göst.
0 oy
4 cevap 316 göst.

Kategoriler

1,514,793 soru

24,702,070 cevap