Keşke aileme yakın olsaydım.. tek keşkem bu onlar olursa herşey yoluna girer gibi 😔
Sizin keşke niz ne peki ??
Keşke hıc dogmasaydım
Şu zamana kadar hiç keşkem olmadı en yakın arkadaşım bir lafı beni çok etkilemişti her istediğini yap ama pişman olma ve o zamandan beri hiç pişman olmadım ve hiç keşke 'm olmadı elhamdülillah
Keşke ilk evliliğimde annemi dinleseydim Bugün o buluşmaya o görücüye gitmeseydim
Keskey ilçede değil ilde yaşayor olsaydım . Keşke aileme daha yakın olabilseydim
Keşke o gün babama daha çok sarılmış olsaydım daha çok kokusunu içime çekseydim 😢
Şahsi bir keşke meselem yok. Fakat, keşke yerin üstündekilerle yerin altındakileri değişebilecek bir dua hakkım olabilseydi.
Keşke ilk bebeğimde daha tecrübeli ve akıllı olsaydım ve bebeğimi benden kıskanan kişiye bebeğimin yüzünü bırak kakalı bezini bile göstermeseydim
Keşke düğün zamanı herşeyi borca girip eşimle beraber üstlenmeseydık 2 sene onları ödedik keşke araba için bilezik vermeseydim bitti gittiler en önemlisi keşke şuan babamın kollarında uyuyor olsam 1000 km uzaktalar
Keşkeeeeeee herife hiç muhtaç olmasaydım bişey alinacakken kırk kere yalvarmaktan nefret ediyorum artık keşke param olaydi da gönlümce istedihimi alabileydim ... Keşke keşke keskeee
Keşke O allahın belası güne dönebilseydim kayınpederimi asla madur etmezdim keşke onu incitmediğimden emin olup şu lanet vicdan azabından kurtulabilsem
Ooo gelmişsin 😎😎😎
Kayınpederim vefat etti cenazesi taziyesi 3ü 7si bunalıma giren eş derken pek zamanım olmadı
Başınız sağ olsun 😏
Çok teşekkür ederim
Keşke üniversite okuyabilseydim...
Keske ailem olsaydi benu seven bir bardak cayinu sobaninin ustunden alip ictigim
Keşke 2024'e dönsek o zaman annemle daha çok vakit geçiririm onu üzmemek için elimden gelen her şeyi yaparım Ben annemi 22 Ağustos'ta kaybettim Meme kanserinde bir türlü etkisinden çıkamıyorum Hala da atlatamadım Annem çok gençti 37 yaşındaydı Şu anda bile 2 yaşında kardeşim var
Yas geçtikçe keşkeler azalıyor hayatımda
Tek keşkem annem babam sağ olsaydı onlarla daha çok zaman gecirseydim
Çok var üzgünüm bu konuda
Ama geçmişi geçmişte bıraktım. Önüme bakıyorum
Keşke 20 yaşima geri gitsem.hamdolsun her halimiz ama çok özledim ogunlerimi.ve hemen evlenmezdim bu aileye gelin gelmzdim
Keşke iyi bir babam olsaydı bizi ve eşini seven el üstünde tutan bir babam. Baba iyi değilse hayat hep keskelerle doluyor
Keşke kaçarak evlenmeseydim ve keşke kendi görüşlerimle ve mezhebimle aynı olan biriyle evlenseydim en büyük keşkelerim bunlar
Kendime değer vermeyi çok önceden öğrenseydim❤️
Keşke dil seçmek yerine eşit ağırlık seçseydim şu anda hayatım bambaşka olabilirdi
1,494,455 soru
24,415,144 cevap
351,208 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın