+2 oy
639 göst.
Diğer kategorisinde (35,192 puan) tarafından

Keşke aileme yakın olsaydım.. tek keşkem bu onlar olursa herşey yoluna girer gibi 😔 

Sizin keşke niz ne peki ?? 

40 Cevaplar

+1 oy
(82 puan) tarafından

Keşke hıc dogmasaydım

-Reklam-
+1 oy
(614 puan) tarafından

Şu zamana kadar hiç keşkem olmadı en yakın arkadaşım bir lafı beni çok etkilemişti her istediğini yap ama pişman olma ve o zamandan beri hiç pişman olmadım ve hiç keşke 'm olmadı elhamdülillah 

+1 oy
(1,213 puan) tarafından

Keşke ilk evliliğimde annemi dinleseydim Bugün o buluşmaya o görücüye gitmeseydim

+1 oy
(126 puan) tarafından

Keskey ilçede değil ilde yaşayor olsaydım . Keşke aileme daha yakın olabilseydim 

+1 oy
(57 puan) tarafından

Keşke o gün babama daha çok sarılmış olsaydım daha çok kokusunu içime çekseydim 😢

+1 oy
(4,167 puan) tarafından

Şahsi bir keşke meselem yok. Fakat, keşke yerin üstündekilerle yerin altındakileri değişebilecek bir dua hakkım olabilseydi. 

+1 oy
(1,848 puan) tarafından

Keşke ilk bebeğimde daha tecrübeli ve akıllı olsaydım ve bebeğimi benden kıskanan kişiye bebeğimin yüzünü bırak kakalı bezini bile göstermeseydim 

+1 oy
(3,809 puan) tarafından

Keşke düğün zamanı herşeyi borca girip eşimle beraber üstlenmeseydık 2 sene onları ödedik keşke araba için bilezik vermeseydim bitti gittiler en önemlisi keşke şuan babamın kollarında uyuyor olsam 1000 km uzaktalar

+1 oy
(1,219 puan) tarafından

Keşkeeeeeee herife hiç muhtaç olmasaydım bişey alinacakken kırk kere yalvarmaktan nefret ediyorum artık keşke param olaydi da gönlümce istedihimi alabileydim ... Keşke keşke keskeee 

+1 oy
(2,493 puan) tarafından

Keşke O allahın belası güne dönebilseydim kayınpederimi asla madur etmezdim keşke onu incitmediğimden emin olup şu lanet vicdan azabından kurtulabilsem

tarafından

Ooo gelmişsin 😎😎😎

(2,493 puan) tarafından

Kayınpederim vefat etti cenazesi taziyesi 3ü 7si bunalıma giren eş derken pek zamanım olmadı

tarafından

Başınız sağ olsun 😏

(2,493 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim

+1 oy
(6 puan) tarafından

Keşke üniversite okuyabilseydim...

+1 oy
(482 puan) tarafından

Keske ailem olsaydi benu seven bir bardak cayinu sobaninin ustunden alip  ictigim

+1 oy
(251 puan) tarafından

Keşke 2024'e dönsek o zaman annemle daha çok vakit geçiririm onu üzmemek için elimden gelen her şeyi yaparım Ben annemi 22 Ağustos'ta kaybettim Meme kanserinde bir türlü etkisinden çıkamıyorum Hala da atlatamadım Annem çok gençti 37 yaşındaydı Şu anda bile 2 yaşında kardeşim var

+1 oy
(4,988 puan) tarafından

Yas geçtikçe keşkeler azalıyor hayatımda 

Tek keşkem annem babam sağ olsaydı onlarla daha çok zaman gecirseydim 

+1 oy
tarafından

Çok var üzgünüm bu konuda 

Ama geçmişi geçmişte bıraktım. Önüme bakıyorum 

+1 oy
(758 puan) tarafından

Keşke 20 yaşima geri gitsem.hamdolsun her halimiz ama çok özledim ogunlerimi.ve hemen evlenmezdim bu aileye gelin gelmzdim

+1 oy
(9,153 puan) tarafından

Keşke iyi bir babam olsaydı bizi ve eşini seven el üstünde tutan bir babam. Baba iyi değilse hayat hep keskelerle doluyor 

+1 oy
(524 puan) tarafından

Keşke kaçarak evlenmeseydim ve keşke kendi görüşlerimle ve mezhebimle aynı olan biriyle evlenseydim en büyük keşkelerim bunlar

+1 oy
(186 puan) tarafından

Kendime değer vermeyi çok önceden öğrenseydim❤️

+1 oy
(721 puan) tarafından

Keşke dil seçmek yerine eşit ağırlık seçseydim şu anda hayatım bambaşka olabilirdi 

İlgili sorular

0 oy
37 cevap 745 göst.
6 gün önce Diğer kategorisinde NuReLLa -_- (35,192 puan) tarafından soruldu
+1 oy
36 cevap 626 göst.
9 Aralık 2025 Diğer kategorisinde NuReLLa -_- (35,192 puan) tarafından soruldu
+1 oy
23 cevap 679 göst.
20 Kasım 2025 Diğer kategorisinde NuReLLa -_- (35,192 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,494,455 soru