Keşke aileme yakın olsaydım.. tek keşkem bu onlar olursa herşey yoluna girer gibi 😔
Sizin keşke niz ne peki ??
Artık keşkelerle karamsarlığa düşmeyecek yaşa geldim galiba keşkem yok şu an her sey olmasi gerektigi gibi. 🙂
Keşke hiç doğmasaydim😂
Aradığım yorum çok yaşa 😊
Tövbe estağfirullah
Keşke kötülerin hepsi ölse bide keşke dermansız hastalık olmasa
Keşke..... Şeytan dan dır😌🤷🏻♀️
Keşke insanlara bu kadar güvenmeseydim😒
Keşke biraz daha sabırlı biri olabilsem
Bir tane var keşke evimizi satmadaydık suan kirada sürünüyoruz
Keşke haketmediği insanlara yüz vermeseydim
Kötü bir tecrübe oldu bana
ortak keşkemiz var benımde keşkem aileme daha yakın olabılmek onların yanına ıstedıgım Zaman gıdebılsem 😏
Keşke herkese karşı iyi niyetli olmasam
Keşke Benimde ailem uzakta olmasaydı hamileyim hep. Gözüm kapıda.
O kadar büyük keşkelerim olmadı ama belki bir yıl daha mezuna kalıp başka bölüm okusaydım diyorum arada . Sözel bölüm yerine sayısaldan ilerleyip istatistik okumayı tercih ederdim.
Keşke demeyi sevmiyorum şükür her halimize iyiler sağlıklılar hayattalar tatillerde görüşüyoruz yetiyor. Keşke dediğinde sinanmaktan korkarım.
Keşke babamı dinleseydim
Keşke 18 yaşında evlenmeseydim
Keşke okulumu bitirseydim
Keşke başkalarına gösterdiğim özeni kendime gosterseydim
Keşke insanları kendim gibi bilmeseydim
Keşke keşke keşke......
Çok bende bugünüme elhamdülillah diyim gideyim
Ah bacım hangi birini sayim en büyük keşkem keşke ben hiç olmasaydım
Keşkek yok çok şükür iyikilerim var 🥰
Kafam çok karışık nur ya, 2. Yi bu sene sonuna kadar yapıp defolup gitmek istiyo4um bu ülkeden. Ama henüz maddi olarak toparlanamadık. Cocuk istemese sebebim de bunun da vatandaş olması 🥲
Aşko hiç tavsiye etmiyorum ben yaptım sen yapma çocuğun büyüsün birlikte büyümeleri güzel evet ama çok zor kızıma haksızlık etmiş gibi hissediyorum kendimi senin bebe de zor bir çocuk iyi düşün taşın psikolojin kaldırmıyor yoksa
Haklısın canım iste Turkiyeye gitsem ailemle olacağım zaten kesin gideceğim dersem yaparım yoksa burada olsam büyük konuşmayayım uzunca bir süre asla.
O kadar çok keşkem var ki Ah.. 🥺
Keşke meske yok hayat devam ediyor kral
Ne kadar beni anlatmış bu cümle🥲keşke gurbette olmasaydım keşke aılemle vakıt gecırebılseydım hep soyledığim bir cümledir kalbımde asla yerı dolmayan bosluklardan:( hayat cok kısa
1,494,379 soru
24,413,928 cevap
351,131 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın