0 oy
467 göst.
önce Diğer kategorisinde (80 puan) tarafından

Kaynım beni hiç sevmez gelin geldiğimden beri sevmediler kaynanamda pek sevmez kızım 3 yasında evde bana anne sen yılanmsn dedi o nerden cıktı dedim amca öyle diyor anne yılan bunu duydum ve eşim kaynanama söylemiş kaynanamda gülmüş siz olsanz bu durumda ne yapardnz?

16 Cevaplar

+4 oy
önce (1,167 puan) tarafından

Size hakaret ediliyor ve kaynananız gülüyor mu? İletişimi kesmeniz için yeterli bir sebeb. Eşiniz de böyle düşünüyorsa ne mutlu size 

-Reklam-
+1 oy
önce (735 puan) tarafından

Dilimle sokarım onları yeter diyene kadar analarından emdiklerini burunlarından getiririm

önce (1,847 puan) tarafından

Ay kahkaha attım çok iyi 😂

+1 oy
önce (112 puan) tarafından

Yılan diyeni sokarım. Bu ne terbiyesizlik ya bide küçücük cocuğa öğretriğine bak bir daha da görüşmem cocuğumu da göstermezdim

0 oy
önce (7,924 puan) tarafından

Bir daha bana yılan diyen kişiler ile konuşmam

0 oy
önce (164 puan) tarafından

Benimde  kaynım beni hiç sevmez   hep kocama  diyordu erkek değilsin karını dövmüyorsun diye şimdi evden ayrıyım hala da  tutturmuş diyo oğlumu getirip baksın  bende kabul etmedim  ben anca kendime oğluma bakıyorum dedim 

Eltim ben evle birlikten dedi. Bu kaynın rızası olmadan  evlendirilmiş aslında o hep uzun boylu rekli gözlü birini istiyormuş tam beni tarif eti  

O yüzden sana kafayı takmış dedi kaynanam da hiç bir şey demiyor onun karısıda benim kuzenim oda çok kıskanıyor ama bişey demedi

önce (80 puan) tarafından

Ben zaten çok sessi, bir insanım ne diyeceğimde bilmiyorum 

önce (164 puan) tarafından

Tavrını koy  gülerek Altan Altan laf sok   kızını tembihle kaynın yanında sana anne amcam sana yılan dedi desin sende  o zaman lafını sok  ağzının payını ver bi dahada gitme kızını da gönderme Sonra daha kötü şeyler söyletirler

önce (158 puan) tarafından

gitmede gorusmede telefonuda acma . konu komsu herkese de yay kaynimla kaynanam kari gibi benim dedikodumu yapiomus yilan diyolarmis benim

icin . sizlede kari gibi gelip dedikodu yaptimi o kiliksiz herif kari kilikli . diye ele gune duyururdum sahsen. kaynanan seni ararsa da kari gibi benim dedikodumu yapan oglun ve gevsek gevsek gulen sen ile gorusmek istemedigim icin gelmeyin bende gelmiyirum derdim 

0 oy
önce (1,287 puan) tarafından

Çocuğumu bida oraya göndermez bende gitmezdim niye göndermiyor diye sorarlarsa kötü örnek oluyorsunuz derdim

0 oy
önce (7,089 puan) tarafından

Çocuğu göndermedim kendim de gitmezdim 

0 oy
önce (158 puan) tarafından

kaynanan gulunce bidaha gorusmeyin ozaman yilanla madem oyle siz kendinize bakin diyeymisya.

ben olsam gorusmem gtmem aramam sormam kaynimin lafi gectigi yerde kaynanamin lafinin gectigi yerde ele gune dedikodularini yaparim kaynim kari gibi dedikodu yapiomus arkamdan yilan diomus kaynanam gevsek gevsek agzini yaya yaya kari kilikli ogluna destek olup guluyormus  diye ele gune rezil ederdim onlari

0 oy
önce (9,036 puan) tarafından

hadi şimdi git babana da söyle. sonra da kızını artık oraya göndermiyorum diye ekle eşine. bir insanın annesine hakaret edemezsin. sana hakaret ediken yerde çocuğun olamaz. 

0 oy
önce (1,420 puan) tarafından

Onun ağzına s.cardim küçücük çocuğun aklına soktuğuna bak çocuğu niye alet ediyor 

0 oy
önce (157 puan) tarafından

Tabi ki ne çocuğumu gönderir ne kendim giderim 

0 oy
önce (798 puan) tarafından

Keşke banada deselerde ilişkimi kessem çok güzel bahane olmuş. Bence tam vakti 

0 oy
önce (6,134 puan) tarafından

Uzak durmaniz yeterli 

Mecburiyetten de bi araya gelirseniz 

Muhatap olmayin

0 oy
önce (9,133 puan) tarafından

Kaynananla sen konuş çocuğa böyle demiş diye bir daha duyarsam ben tepki gösteririm size gelip demem de asla susma 

Kaynanam diyor kaynın söylemiş benim sucum ne dedim niye söylediği zaman gülüyorsn gülecek ne var ayıp değil mi  

0 oy
önce (5,409 puan) tarafından

Görüşmem daha. Yeri geldi mi de lafimi sokardim.

0 oy
önce (1,817 puan) tarafından

Ay bu benim başıma da geldi benim kaynım evlendi boşandı ilk evlendiğim sene iyiydik şaka falan yapar gülerdik 40 küsür yaşında aslında küçükte değil sonra benle küstü konuşmamaya başladı bende konuşmadım geçen gün hatta 3 hafta oldu çocuklarla eşimi kaynanama gönderdim kaybımda kaynanamla yaşıyor bazen kafa dinlemek için gönderiyorum çocukları babaannesine babalarıyla birlikte 2 saat durup geliyorlar kaynanam eşime neden gelmedi demiş eşimde biraz kafasını dinlesin dedim demiş kaynanam doğru iyi yapmışsın demiş kaynımda kafası var mı ki dinlesin demiş eşim zaten eve geldiğinde hep moralsiz hem bana yakın davranıyordu ertesi gün oğlum bana anne senin kafan yok mu dedi Haahahah var oğlum bak işte burda neden sordun dediö hani YouTube de falan saçma bi video çıktı da korktu mu diye düşündüm oğlum emmim dedi anne senin kafan yokmuş dedi ben baya bi kalakaldım akşamda eşime söyledim anlattı doğru söylemiş çocuğum eşimde merak etme seni ezdirmedim lafını verdim dedi ne dedin dedim sevmeyebilirsin ama karım hakkında da böyle konuşamazsın demiş sonra kaynım lafı kıvırmaya başlamış bir kere yüzüme karşı başka bi mevzudan dolayı bana gereksiz lüzümsüz demişti ağlamıştım ama bu sefer hiç takmadım bile insan kendini ne olarak görüyorsa karşısındakini de öyle görürmüş diyorum boşver hiç takılma ama kaynanana da söyle benim arkamdan atıyormuş diye yılan oldum da sizi mi soktum de bence haahaha

Kaynanamda gülüyor dedim sen niye gülüyyorsn ay böyle sey nasl der diyeceğine gülecek ne var torunmn öyle aklnda tutması hosuma gitti bir şeyden değil dedim sevmiyorsnz ki böylesnz bana karsı bu saatten sonra daha da size gidip gelmem

önce (1,817 puan) tarafından

Sanada dese yine hoşuna gider güler miydin kaynanacsğım deseydin ya öanyak mı ne gülünecek ne var bunda 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 703 göst.
29 Aralık 2023 Diğer kategorisinde 242819 (983 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 257 göst.
7 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Kubramustafa (66 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 458 göst.
12 Mart 2023 Diğer kategorisinde SL (1,395 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 243 göst.
19 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,418 soru

24,400,685 cevap

350,119 kullanıcı

...